Evlenmek istemiyorum??

Herkesin beklentisi farklı
Kaygılı değilim
Sadece güvenim gitti
Yapamam bundan sonra biliyorum en iyisi gitmek
Bu sefer de onu sevmediğim bahane uydurduğumu söylüyor
Mücadele bekliyor sanırım
O yapıda biri değilim

Anlıyorum.. Sizdeki sorun şu ayrıca çok aşık olarak başlamamışsınız. Ben çok aşık oldum ve güveniyordum da. Ayrıca evlilikle ilgili düşüncelerini beni incitmeden ifade etmişti zaten o yüzden ben sorun yaşamadım.

Anlıyorum.. Sizdeki sorun şu ayrıca çok aşık olarak başlamamışsınız. Ben çok aşık oldum ve güveniyordum da. Ayrıca evlilikle ilgili düşüncelerini beni incitmeden ifade etmişti zaten o yüzden ben sorun yaşamadım.
Oda incitmeden söyledi ama bir kere ağızdan çıktı artık güvenemem

‘Evlenmek istemiyorum’ lafına bozulmayan insan tanımıyorum, kim olsa bozar bu laf o kişiyi sevmese bile!!..
Sevgiliniz potun alasını kırmış, kim bilir size karşı taktik mi yapmaya çalıştı, tepkinizi mi ölçmeye kalkıştı ne yaptıysa fena tepmiş, insanı soğutur böyleleri.
Tam da güven vermeye başlamışken sıvamış resmen!

‘Evlenmek istemiyorum’ lafına bozulmayan insan tanımıyorum, kim olsa bozar bu laf o kişiyi sevmese bile!!..
Sevgiliniz potun alasını kırmış, kim bilir size karşı taktik mi yapmaya çalıştı, tepkinizi mi ölçmeye kalkıştı ne yaptıysa fena tepmiş, insanı soğutur böyleleri.
Tam da güven vermeye başlamışken sıvamış resmen!
Aynen tam sıvadı
Şimdi de özür üstüne özür diliyor
Ben seni seviyorum saçmalama sen herşeyden üstünsün benim icin diyor
Bilmiyorum ya kafam karışık
Ben bunu sana söyleseydim dedim bozulmaz mıydın vs
Hayır seni ikna etmek için elimden geleni yapardım dedi ben de ben yapmazdım dedim mesela asla.ki yapmam da
Biraz daha mesafeli olucam ama
Zateb içimdeki 2 gram istek de gitti

Aynen tam sıvadı
Şimdi de özür üstüne özür diliyor
Ben seni seviyorum saçmalama sen herşeyden üstünsün benim icin diyor
Bilmiyorum ya kafam karışık
Ben bunu sana söyleseydim dedim bozulmaz mıydın vs
Hayır seni ikna etmek için elimden geleni yapardım dedi ben de ben yapmazdım dedim mesela asla.ki yapmam da
Biraz daha mesafeli olucam ama
Zateb içimdeki 2 gram istek de gitti
Yine de kestirip atma istersen. Bak bi durumlara. Baya bi ders olmuştur zaten ona.
Zaten mesafe de koymuşsun en iyisi.
Düzeltmeye çalışsın batırdığı gibi O’da.

Selam bayanlar
Benim bir erkek arkadasım var henüz çok yeni 1 ay falan olmuştur başlayalı nerdeyse
İlişkimizin başında ben istemiyordum kendisi peşimde koştu ikna etti beni.benim tipim pek değil ama bana ilgisi ve heyecanı beni cezbetti ve başladım
Hafta sonu buluştuk.planlarını vs anlatıyordu pat diye evlenmek istemiyorum dedi ve ben şok oldum.nasıl yani dedim?pot kırdı sonra hayır ben ciddiyim falan dedi ama iş işten geçti tabi.benim için bütün yaptıkları sıfıra indi birden gözümde.yani evlilik düşünmek için çok erken ama beni irite etti bu cümle ve soğuma geldi bana
Kendisi bir kaç gün görüşmeyelim hemen özledim diyen birisi ve ilgili de arar sorar sürekli
Bende şu an mesafeli davranıyorum .saçma sapan konulardan tartışma çıkardım elimde değil huzursuzum keyfim kaçtı.ilgi göstermek istemiyorum ama o bu nedenden dolayı olduğunun farkında değil.
Sizce oturup bu konuyu konuşsam mı yoksa böyle mesafeli olup kendiliğinden bitse mi?
Eşimle ilk tanıştığımızda evlenmeyi düşünmüyorum demişti hemen hemen ilk bir hafta
Şimdi 2 yaşında bir kızımız var 🤭

Evet
Yine de kestirip atma istersen. Bak bi durumlara. Baya bi ders olmuştur zaten ona.
Zaten mesafe de koymuşsun en iyisi.
Düzeltmeye çalışsın batırdığı gibi O’da.
evet yüz vermicem pek bu ara
Düzeltsin kendini madem bu kadar çok istiyor
Gözlemlicem

Back
X