- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.358
- 498
- 37
İyi günler herkese çok büyük bir dert değil aslında fikir danışma .
Yakın zamanda nisan attım. Ama herhangi bir iz bırakmadı sevgili ayrılığı gibi oldu çok aşık değildim demek ki zaten ben hiç kimseye çok aşık olmadım. 20 li yaşların ortasindayim bundan sonra da olmam heralde . Çok sevebiliyorum ama dünyada ondan başka kimsenin olmaması olayı ben de olmuyor .
Birisi var şimdi 2 haftadır tam olarak tanışıyoruz önceden Merhaba Merhaba seviyesindeydi Başkomiser kendisi .
2 haftadır inanılmaz derecede evlenmek istiyor benimle .
Saçma gelecek biliyorum sevgili değiliz, flört bile etmiyorduk birden bire söyledi .
Düşünmüyorum dedim ısrarla her fırsatta evlenelim diyor .
Yazı bile beklemek istemiyor 3-4 ay içinde olsun diyor .
Dedigim gibi ben kimseye aşık olmuyorum .
Herkesi çok çabuk unutabiliyorum.
Bu adama da bir şey hissetmiyorum ama biraz ilgimi çekti (çok az )
Yakışıklı , mesleğinde hırslı , polis eşleri bilirler her şubede herkes çalışamaz bu en önemli şubelerden birinde yani mesleğinde yetenekli, hukuk mezunu ayni zamanda,geçmişinde uzdugü hiçbir kadın yok . Benim için en önemli şeylerden biri bu yani kimsenin ahıni almamış . Arkadaş olduğumuz zamanlardan biliyorum bi ortamda bunun olmadığı bir ortamda konusu geçmişti orada söylenmişti çok iyi falan filan diye .
Siz olsanız şans verir miydiniz ? Sans vermek demek çok doğru değil aslında benimle olmak şans değil ama doğru cümleyi bulamadım .
Sonradan sevebilir miyim ?
Bir de arkadaşlarimin veya akrabalarimin beni tanıştırmak istediği insanlar da var .
Onlara da acaba diyorum bu ikiyuzluluk mu ?
Yani herkesi taniyip en iyisini seçmek .
Veya hiçbirini secmeden kafam rahat kendi kendime yalniz mi olsam ?
Acele bir şeyler olsun istemiyorum .
Bu adamın bu kadar evlilik istemesi de ilginç.
Siz yerimde Olsaniz ne yapardınız ? Dener miydiniz ?
Yakın zamanda nisan attım. Ama herhangi bir iz bırakmadı sevgili ayrılığı gibi oldu çok aşık değildim demek ki zaten ben hiç kimseye çok aşık olmadım. 20 li yaşların ortasindayim bundan sonra da olmam heralde . Çok sevebiliyorum ama dünyada ondan başka kimsenin olmaması olayı ben de olmuyor .
Birisi var şimdi 2 haftadır tam olarak tanışıyoruz önceden Merhaba Merhaba seviyesindeydi Başkomiser kendisi .
2 haftadır inanılmaz derecede evlenmek istiyor benimle .
Saçma gelecek biliyorum sevgili değiliz, flört bile etmiyorduk birden bire söyledi .
Düşünmüyorum dedim ısrarla her fırsatta evlenelim diyor .
Yazı bile beklemek istemiyor 3-4 ay içinde olsun diyor .
Dedigim gibi ben kimseye aşık olmuyorum .
Herkesi çok çabuk unutabiliyorum.
Bu adama da bir şey hissetmiyorum ama biraz ilgimi çekti (çok az )
Yakışıklı , mesleğinde hırslı , polis eşleri bilirler her şubede herkes çalışamaz bu en önemli şubelerden birinde yani mesleğinde yetenekli, hukuk mezunu ayni zamanda,geçmişinde uzdugü hiçbir kadın yok . Benim için en önemli şeylerden biri bu yani kimsenin ahıni almamış . Arkadaş olduğumuz zamanlardan biliyorum bi ortamda bunun olmadığı bir ortamda konusu geçmişti orada söylenmişti çok iyi falan filan diye .
Siz olsanız şans verir miydiniz ? Sans vermek demek çok doğru değil aslında benimle olmak şans değil ama doğru cümleyi bulamadım .
Sonradan sevebilir miyim ?
Bir de arkadaşlarimin veya akrabalarimin beni tanıştırmak istediği insanlar da var .
Onlara da acaba diyorum bu ikiyuzluluk mu ?
Yani herkesi taniyip en iyisini seçmek .
Veya hiçbirini secmeden kafam rahat kendi kendime yalniz mi olsam ?
Acele bir şeyler olsun istemiyorum .
Bu adamın bu kadar evlilik istemesi de ilginç.
Siz yerimde Olsaniz ne yapardınız ? Dener miydiniz ?