- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.324
- 208
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohooo ciddi ciddi tehlike yaklasıyorum diyor.. Uzak durun. Cok erken evlılık için hem deMerhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Kızım sen 26 yaşında genceciksin. Ne diye ne idüğü belirsiz adamın borcunu ödeyeceksin? Tatile kiminle gittiyse onunla ödesin. Bi maaşı biriktirecekseniz en az 10.000 total kazanmanız lazım. Bu adam sana yarın bi kıyafet aldırmaz annesigile yağdırır. Kaç tane konu var aç oku. Genç güzel hem de çalışıyorsun. Git kendin gez dünyayı. Nasılsa seni bulur birileri. Bu h.yarla ömür mü geçer?
ondan ben de eminim artık ama şunu anlamıyorum ya evlenelim ya da ayrılalım nasıl bir mantık bir tarafta evlenmek isteyecek kadar yakın hissediyorsan nasıl ayrılmaya hemen adapte olunuyor. Bu konuya bakış açısını hiç anlamadım.Birçok yorumunuzu okudum. Arkadaşınızın hareketleri çok çirkin, dertsiz başınıza dert almayın derim. “Ben şu an evlenmeyi düşünmüyorum, bir daha bu konuyu açma” deyin, zaten kavga çıkarıp ortadan kaybolacaktır.
O yakınlık değil bence, hayatını maddi olarak kolaylaştıracak bir aşama istiyor. Şöyle bir düşünün bakalım. Şu an tek maaşla borçlar içinde, sizinle evlenince maaş iki katına çıkacak, konuşmalardan anladığım masraf artmayacak, muhtemelen bir müddet sonra aile ile birlikte yaşamak istenecek, yani normal düzenine devam edilecek. Eee evde temizliği, yemeği, gönlü yapılacak. Kısaca yaşam standartın şu anki durumdan üste çıkacak. Siz sadece bunu sağlayacak araçsınız. Siz olmazsınız bir başkası olur çok dert değil yani.ondan ben de eminim artık ama şunu anlamıyorum ya evlenelim ya da ayrılalım nasıl bir mantık bir tarafta evlenmek isteyecek kadar yakın hissediyorsan nasıl ayrılmaya hemen adapte olunuyor. Bu konuya bakış açısını hiç anlamadım.
ben borçları sorun etmedim ilk çünki ev almış onun ara ödemesi var bır kısmı onun borcu bunda sorun yok ben sadece bu var sanıyodum ama kredi kartı orçlarını da kapattım dedi 70 bin civarı kredi var işte o kredinin akalnmını arabasını satıp kapatacak. Ama evlilik için sonuçta para yok.Bekar adam bu kadar borcu ne için yapmış? Siz araştırdınız mı? Ev mi almış? İş mi kurmuş? Araba mı almış? Alelade biri olsa size ne tamam ama evlenmeyi düşündüğünüz insan bu. Bu borçlar neden?
Arkadaşım ben hala anlamadım uçuk paralardan bahsediliyor ama bu borçlar neden netlik yok. Bu adamın şu an kendi üzerine bir evi ve bir arabası var mı yani?ben borçları sorun etmedim ilk çünki ev almış onun ara ödemesi var bır kısmı onun borcu bunda sorun yok ben sadece bu var sanıyodum ama kredi kartı orçlarını da kapattım dedi 70 bin civarı kredi var işte o kredinin akalnmını arabasını satıp kapatacak. Ama evlilik için sonuçta para yok.
Adamın borcu olmaz, belli işi, geliri vardır. Derki aşkım evlilikte sana çok altın falan yapamayacağım gelirim ortada mütevazi evlenelim.Borca girmeyelim hayatımızı yoluna koyalım der eyvallah. Ama bu yapmış borçları yapmış açıklaması da yok net bir şekilde. Üstüne birde evlilik düşünüyor. Güvenilir gelmedi lütfen akıllı olun akıllı düşünün.Arkadaşım ben hala anlamadım uçuk paralardan bahsediliyor ama bu borçlar neden netlik yok. Bu adamın şu an kendi üzerine bir evi ve bir arabası var mı yani?
zaten ben çok temkinliyim evlilik konusunda doğrusu açıkcası aşık değilim, mantık evliliği desen de çok da mantıklı gelmiyor bu şartlarda yangından mal kaçırıır gibi evlenmek. Bunları son zamanda farkettim çünkü ilk bana herşeyi ben halledicem dedi ben de tamamen hazır beklemek istemiyor diye düşündüm çok iyi ve anlayışlı davrandığı için de tanımak istedim.O yakınlık değil bence, hayatını maddi olarak kolaylaştıracak bir aşama istiyor. Şöyle bir düşünün bakalım. Şu an tek maaşla borçlar içinde, sizinle evlenince maaş iki katına çıkacak, konuşmalardan anladığım masraf artmayacak, muhtemelen bir müddet sonra aile ile birlikte yaşamak istenecek, yani normal düzenine devam edilecek. Eee evde temizliği, yemeği, gönlü yapılacak. Kısaca yaşam standartın şu anki durumdan üste çıkacak. Siz sadece bunu sağlayacak araçsınız. Siz olmazsınız bir başkası olur çok dert değil yani.
Siz kendinizi düşünün, hayatınız tamamen altüst olacak. Şu anın, yaşınızın kıymetini bilin. Sizi sevecek, bence daha da önemlisi değer verecek biri olacaktır. Bu arada evlenirken takı istemeyen, düğün yapmayan, her şeyin en uygununu alan biri olarak söylüyorum. Ama bunlar benim kararımdı, eşimin gerçekten durumu yoktu, elinden geleni yapmaya çalıştı hep, ben zora sokmak istemedim. Hala da hep beni mutlu etmeye çalışır. Eline geçince her şeyin en iyisini almaya çalıştı. 10 yıl sonra tüm eşyalarımızı baştan aşağı iyisiyle değiştirdik. Evimizi(gerçi hala borcu devam ediyor), arabamızı aldık. Şimdi çocukların okullarından dolayı ulaşımımız sorunlu olacak diye bir araba daha bakıyor.
Arkadaşım ben hala anlamadım uçuk paralardan bahsediliyor ama bu borçlar neden netlik yok. Bu adamın şu an kendi üzerine bir evi ve bir arabası var mı yani?
belli işi geliri var ama ben de diyorum ki ben anne babama mahcup olmak istemiyorum yapması gereken şeyleri yapması lazım biraz hemen evleneceğimize 2 yıl sonra evlenelim ama evlenmek isteyen o neden ben fedakarlık yapıyorum kaldı ki yıllardır süregelen bir ilişki değil ki beklemek istemiyceğimiz bir durum olsun.Adamın borcu olmaz, belli işi, geliri vardır. Derki aşkım evlilikte sana çok altın falan yapamayacağım gelirim ortada mütevazi evlenelim.Borca girmeyelim hayatımızı yoluna koyalım der eyvallah. Ama bu yapmış borçları yapmış açıklaması da yok net bir şekilde. Üstüne birde evlilik düşünüyor. Güvenilir gelmedi lütfen akıllı olun akıllı düşünün.
Siz bu evi gördünüz mü? Onun üzerine olan tapusunu falan gördünüz mü? Tamam anlıyorum bişey isteme borçları kapatacağım ama para kalmıyor diyor. Ama bu mantıklı mı? Sizin ailenizin maddi durumu nedir? Tek çocukmusunuz? Size aileden mal mülk kalacak mı cevap vermemişsiniz. Sormamın nedeni bazı tiniyetsizler çok ince plan yapar dikkat edin lütfen.zaten ben çok temkinliyim evlilik konusunda doğrusu açıkcası aşık değilim, mantık evliliği desen de çok da mantıklı gelmiyor bu şartlarda yangından mal kaçırıır gibi evlenmek. Bunları son zamanda farkettim çünkü ilk bana herşeyi ben halledicem dedi ben de tamamen hazır beklemek istemiyor diye düşündüm çok iyi ve anlayışlı davrandığı için de tanımak istedim.
şöyle şuan ev ve arabası var evet amaa ev başka ilde borcu daha bitmedi çok değil aylık ödemesi o kadar sorun değil. Bu evin ara ödemeleeri var bu 70 binlik borcun 40 bini evin ara ödemesi 30 bin kredi kartı borcu. İkisine birden kredi çekmiş. Kredinin kalanını arabasını satarak kapatacak. Borç bitecek ama evlilik için hiç hazırlığı olmuyor neticede yine de o yüzden bana çok şey isteme diyor.
Mantık evliliği olunca öyle oluyor. Sizinle olmazsa başka bankamatik kartı arayacak, zaman kaybettirme borçlar birikiyor diyorondan ben de eminim artık ama şunu anlamıyorum ya evlenelim ya da ayrılalım nasıl bir mantık bir tarafta evlenmek isteyecek kadar yakın hissediyorsan nasıl ayrılmaya hemen adapte olunuyor. Bu konuya bakış açısını hiç anlamadım.
Siz bu evi gördünüz mü? Onun üzerine olan tapusunu falan gördünüz mü? Tamam anlıyorum bişey isteme borçları kapatacağım ama para kalmıyor diyor. Ama bu mantıklı mı? Sizin ailenizin maddi durumu nedir? Tek çocukmusunuz? Size aileden mal mülk kalacak mı cevap vermemişsiniz. Sormamın nedeni bazı tiniyetsizler çok ince plan yapar dikkat edin lütfen.
Mantık evliliği olunca öyle oluyor. Sizinle olmazsa başka bankamatik kartı arayacak, zaman kaybettirme borçlar birikiyor diyor
Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.