evlenmek istiyor ama borç var

ben bundan şüphelendim ve ona da sordum yanimaaş olarak değil de eli düzgün hoş kız bana uygun gibisinden mantık evliliği yapmak istiyorsun diye o da dedi ki yok öyle bişe ''öyle olsa şimdiye kadar 40 kere evlenirdim''
Yalan, borçtan belini doğrultamamış.Kim alırdı onu..Ve evlenmeyi de özellikle beklemiştir,peki neden?? Çünkü kendisi gibi çalışan birini bulsun die..Maaşınızın eşit olduğunı söylemiştiniz.Siz onun için veli nimet gibi bi şeysiniz.En başta acele etmeyin tanıyın demiştim ama bence direkt ayrılın.Siz adamın söylediği farklı şeyleri yazdıkça adamın (lafın gelişi adam diom) ne kadar maddiyatçı olduğu ve size bakış açısı belli oluyor. Siz de böyle hissetmeseniz zaten mantık evliliği mi yapcaksın demezdiniz..Kadınlar hislerinde asla yanılmaz.
[/QUOTE]

Ayni yastaymisiz. Siz de erkek arkadasiniz da cok genc daha bu ne acele oyle bi anlattiniz daha bi olgun yaslarda bekledim sizi. Ben erkek arkadasimin ne kadar eli acik ve comert bi insan oldugunu her ortamda gorsem bilsem dahi aramizda ufak bi para muhabbeti donmesi beni rahatsiz eder. Erkek kadin farketmiyor isin bu kadar basinda kimseye yakismiyor maddiyati bu kadar dillendirmek.

Bir bucuk sene once beni calistigim yerde gorup begenen birisiyle bi cay icmek icin oturmustuk bana ilk gorusmede soyledigi seyler, ilerde sen kurumda calisirsin ben serbest calisirim. Sizin aile nasil cok altin istiyorlar mi gibisinden turlu turlu parasal planlar ve sorular. O kadar sacma gelmisti ki ikinci bi gorusme olmamisti zaten.

Zaten ben şakadan çalışmak istemiyorum dedim olmaz dedi :)

Bana da altın istiyorlar mı diye sormuştu ilk buluşma olmasa da sordu yani. Ben de kadından maddi şeyler bekleyen erkeklerden hoşlanmıyorum fevri düşünmeyeyim demiştim ama o hep dozu artırdı.

Gelin olmak demek elbette altın da demek. 10 bilezik olmaz da 3 4 bilezik olur ama olur yani. Durumunun elverdiği kadar altın alırsın 5 yıl borç ödemezsin. Ne yapabiliyorsan odur.. Lütfen kendi değerini bil. Çalışıyorsun, ekonomik özgürlüğün var. Gözünü kör edip değerini düşürüp böyle biriyle ömür geçirme
Evlensek bana sürekli tutumlu ol der zaten böyle giderse ben alışverişe düşkünüm

L Labbella . ayrılırsanız konuya yazın olur mu? Ayrılmazsanız da beni engelleyin falan, yüreğim kaldırmayacak bu adamla devam ettiğinizi görmeye.

Bütün verdiğiniz örnekler adamın sizi maaş kartı olarak gördüğünü gösteriyor. Artık şüphe kalmadı. Siz de onu aman evleneyim de yeter ki çocuğum olsun kapısı olarak görmeyin lütfen. 26 yaş çok ama çooooook genç bir yaş..Ayrılın hemen ki önünüze çıkabilecek daha iyi taliplere engel olmasın varlığıyla..

L Labbella . ayrılırsanız konuya yazın olur mu? Ayrılmazsanız da beni engelleyin falan, yüreğim kaldırmayacak bu adamla devam ettiğinizi görmeye.

Bütün verdiğiniz örnekler adamın sizi maaş kartı olarak gördüğünü gösteriyor. Artık şüphe kalmadı. Siz de onu aman evleneyim de yeter ki çocuğum olsun kapısı olarak görmeyin lütfen. 26 yaş çok ama çooooook genç bir yaş..Ayrılın hemen ki önünüze çıkabilecek daha iyi taliplere engel olmasın varlığıyla..
Zaten burda gözüm açıldı baya ayrılırım çünkü aşık bile değilim ki iş yerinde herkes harika biri dedi diye denedim. İlk başlarda da böyle şeyler söylemedi hemen sevdiğini düşündüm ben bana aşıksa evlenmek isterim. Mantık evliliği yapacak olsam başka şeylere de bakarım yani bana iki altın takmayan ama para biriktir diyen biriyle mantık evliliği yapmam.

Ayrıca bir de ben flört dönemini sevgililik dönemini uzun tutmak istemiyorum bozuluyor o zaman diyor ben de kısa sürede evlenecek biri değilim iyice tanımam lazım bu konu da sorun zaten.

Zaten burda gözüm açıldı baya ayrılırım çünkü aşık bile değilim ki iş yerinde herkes harika biri dedi diye denedim. İlk başlarda da böyle şeyler söylemedi hemen sevdiğini düşündüm ben bana aşıksa evlenmek isterim. Mantık evliliği yapacak olsam başka şeylere de bakarım yani bana iki altın takmayan ama para biriktir diyen biriyle mantık evliliği yapmam.

Ayrıca bir de ben flört dönemini sevgililik dönemini uzun tutmak istemiyorum bozuluyor o zaman diyor ben de kısa sürede evlenecek biri değilim iyice tanımam lazım bu konu da sorun zaten.
Artık tanıma direkt ayrıl ,bu adam seni manipüle ediyor.Tanıyım derken kandırılırsın der ve konuyu terk ederim artık.Sürekli aynı şeyleri tekrarlıyorum çünkü.Umarım bile bile lades demez ve dertsiz başına dert almazsın.Allah kurtarsın.

Daha genceciksin, eğitimlisin, işin gücün yerinde sana aşık ve aşık olduğun biri elbetçıkar karşına. Daha ilişkinin başında bu yaşlarda olayınız gezelim, tanıyalım, eğlenelim onla olur mu olmaz mi kafamızda tartalım olması lazımken direk para mevzuları, altın isteme, masraf yaptırma vs. Zaten adam cimri belli, kendi paranı harcaman bile dert olacak hiç o kıymetli zamanını harcama onunla

Daha genceciksin, eğitimlisin, işin gücün yerinde sana aşık ve aşık olduğun biri elbetçıkar karşına. Daha ilişkinin başında bu yaşlarda olayınız gezelim, tanıyalım, eğlenelim onla olur mu olmaz mi kafamızda tartalım olması lazımken direk para mevzuları, altın isteme, masraf yaptırma vs. Zaten adam cimri belli, kendi paranı harcaman bile dert olacak hiç o kıymetli zamanını harcama onunla
İstediğim gibi birini bulmamam diye korkuyorum ama bu korkuyla yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum. Ben de beklenecek bir yaşta olduğumu düşünüyorum.

İstediğim gibi birini bulmamam diye korkuyorum ama bu korkuyla yanlış bir evlilik yapmak istemiyorum. Ben de beklenecek bir yaşta olduğumu düşünüyorum.
Ne istediğinizi bilirseniz gayet de bulursunuz gereksiz takıntılı bir insan değilseniz, makul beklentileriniz varsa ki gördüğüm kadarıyla da aklı başındasınız. Ben ve çoğu arkadaşım 30 yaş civarında evlendik, aşk- mantık bir aradaydı. Hiç korkmayın o korku hatalı karar verdirir, her şey güzel olacak👍

Merhaba benim 4 aylık bir ilişkim var sevgilim evlenmek istiyor sürekli planlarından bahsediyor. Sorun şu ki onun borçları var ben ilk başta sadece bir kısmını biliyordum zaruri bir borçtu ama 30-40 bin kadar da kredi kartı borcu tarzı borçları varmış bunları kapatmak için de kredi çekmiş tüm borcun bitmesine 1.5 yıldan çok var. Benim için sorun değil bunlar bitince evlenebiliriz ama o beklemek istemiyor bana sürekli para biriktir, altın isteme, pahalı şeyler isteme alt metinli konuşmalar yapıyor. Ben düğün bile istemem önemsemiyorum ama düğün de istiyor. Neyse bana altın eşya alıp almaması umrumda değil ama şimdiden sürekli bunun altını çizmesi kalbimi kırdı haksız mıyım.
Borclu adamla ne işin varki.Herkesın borcu var ama ne yapmış bu kadar parayla?Hepımızın borcu var bellıkı sorumsuz.Sizle masrafsız Evlenmek ıstıyor.

zaten bunaldım daha flört döneminden evlilik çocuk muhabbeti ilişki heycanı bırakmadı inanın
Ben evlenmeyi düşünmüyorum yaşım daha çok genç hem böyle evlenmeyi hiç düşünmüyorum deyip bitir gitsin. Bu ne yani bir taraftan manipule edip aklını karıştırıyor bir taraftan sen olaya uyanmadan nikahı basıp yangından mal kaçırmaya çalışıyor. Sana ne saygısı ne sevgisi var, tek düşündüğü borçlarını ödeyecek saf birini bulup kafeslemek gibi görünüyor.
Hee duygu sömürüleri ya da suçlamalar yapacaktır sakın ola ki kanma, lütfen.

Ne istediğinizi bilirseniz gayet de bulursunuz gereksiz takıntılı bir insan değilseniz, makul beklentileriniz varsa ki gördüğüm kadarıyla da aklı başındasınız. Ben ve çoğu arkadaşım 30 yaş civarında evlendik, aşk- mantık bir aradaydı. Hiç korkmayın o korku hatalı karar verdirir, her şey güzel olacak👍

yaş ilerledikçe adaylar azalıyor zöellikle statü ve eğitim takıntınız varsa zorlaşıyor ama istediğimi beklemeye müsait bir yaş diye düşünüyrum. Zaten ben hayırlısı ise olsun istedim yoksa kariyerime odaklanmıştım zaten şimdi yine kendimi oraya kanalize edicem, teşekkür ederim : )
Borclu adamla ne işin varki.Herkesın borcu var ama ne yapmış bu kadar parayla?Hepımızın borcu var bellıkı sorumsuz.Sizle masrafsız Evlenmek ıstıyor.
borcun bir kısmı ev borcu hayta, sorumsuz biri değil ama başka borçlar da var hepsinin kaynağını bilmiyorum. Evliliğe masraf yapmak çok istemiyor yani eşya falan alırız tabi ki ama gelinlik altın vs minimumda tutmaya çalışıyor.
Ben evlenmeyi düşünmüyorum yaşım daha çok genç hem böyle evlenmeyi hiç düşünmüyorum deyip bitir gitsin. Bu ne yani bir taraftan manipule edip aklını karıştırıyor bir taraftan sen olaya uyanmadan nikahı basıp yangından mal kaçırmaya çalışıyor. Sana ne saygısı ne sevgisi var, tek düşündüğü borçlarını ödeyecek saf birini bulup kafeslemek gibi görünüyor.
Hee duygu sömürüleri ya da suçlamalar yapacaktır sakın ola ki kanma, lütfen.

zaten evlenmeyi düşünmüyorum desem direkt benden ayrılır.

yaş ilerledikçe adaylar azalıyor zöellikle statü ve eğitim takıntınız varsa zorlaşıyor ama istediğimi beklemeye müsait bir yaş diye düşünüyrum. Zaten ben hayırlısı ise olsun istedim yoksa kariyerime odaklanmıştım zaten şimdi yine kendimi oraya kanalize edicem, teşekkür ederim : )

borcun bir kısmı ev borcu hayta, sorumsuz biri değil ama başka borçlar da var hepsinin kaynağını bilmiyorum. Evliliğe masraf yapmak çok istemiyor yani eşya falan alırız tabi ki ama gelinlik altın vs minimumda tutmaya çalışıyor.

zaten evlenmeyi düşünmüyorum desem direkt benden ayrılır.
Evlilige masraf yapmak istememek cok mantikli degil mi?yani gezme calisma biriktir altin al satafatli gelinlik giy.bence cok sacma.yani o parayla prag a balayina gidelim deseniz mesela ne der?yani adam eger parayi cula caputa baglamayalim mantigindaysa tam benim kafadan. O bohcalar,bindallilar,yedirilen icirilenler hakikaten havaya para sacmaktan farksiz bence.
Bence siz tam niyetini anlayin ayrilmadan.ev olayini soyleyin mesela bu tatil olayini soyleyin.yani hayat pahali artik kadinin maasi kendinedir erkek gecjndirir evi diyen adam aramak garip bence zaman boyle.
Tum yorumlari okumadim ama denk geldiklerime baktim adam makul bence
Gelinlige para dokmek,hic takilmayacak deger kaybedecek setlere para gommek...ne bileyim bence de gereksiz💜o parayla gencsiniz daha gezin dolasin evinizi alin borclanmayin🌼

Evlilige masraf yapmak istememek cok mantikli degil mi?yani gezme calisma biriktir altin al satafatli gelinlik giy.bence cok sacma.yani o parayla prag a balayina gidelim deseniz mesela ne der?yani adam eger parayi cula caputa baglamayalim mantigindaysa tam benim kafadan. O bohcalar,bindallilar,yedirilen icirilenler hakikaten havaya para sacmaktan farksiz bence.
Bence siz tam niyetini anlayin ayrilmadan.ev olayini soyleyin mesela bu tatil olayini soyleyin.yani hayat pahali artik kadinin maasi kendinedir erkek gecjndirir evi diyen adam aramak garip bence zaman boyle.
Tum yorumlari okumadim ama denk geldiklerime baktim adam makul bence
Gelinlige para dokmek,hic takilmayacak deger kaybedecek setlere para gommek...ne bileyim bence de gereksiz💜o parayla gencsiniz daha gezin dolasin evinizi alin borclanmayin🌼

zaten gezi planımız da var o konuda sıkıntı yok ama hepsi birlikte çok pahalı olcak ben bindallı düğün set bilmem ne istemiyorum ama o düğün istiyor illa e düğün olacaksa haliyle gelinlik ve iki bilezik de taksın bir zahmet diye düşünüyorum. Hem yurt dışı tatili hem başka masraflar hem önceki borç hepsi bir araya gelince evlenmek için acele etmesi saçma geliyor çünkü durumumuz yok.

maaş konusunda zaten tabiki hayat müşterek ama şimdiden benim maaşıma dair planlarının olması çok mekanik bir hayat anlayışının olduğunu hissettirdi herşey planlı duygular nerde ? bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

maaş kartın bende duracak dediyse kaçoradan. 4 aylık ilişkide evlenelim ama masraf çıkarma ama düğün de olsun. düğün altınlarını da ister o araba alcam borçları kapatçam diye. bi de altınlarımı geri alabilir miyim diye konu açarsın buraua sonra. yapma.

maaş kartın bende duracak dediyse kaçoradan. 4 aylık ilişkide evlenelim ama masraf çıkarma ama düğün de olsun. düğün altınlarını da ister o araba alcam borçları kapatçam diye. bi de altınlarımı geri alabilir miyim diye konu açarsın buraua sonra. yapma.
Öyle demedi sadece bir maaşı harcarız bir maaşı biriktiririz dedi.

Back
X