Yalan, borçtan belini doğrultamamış.Kim alırdı onu..Ve evlenmeyi de özellikle beklemiştir,peki neden?? Çünkü kendisi gibi çalışan birini bulsun die..Maaşınızın eşit olduğunı söylemiştiniz.Siz onun için veli nimet gibi bi şeysiniz.En başta acele etmeyin tanıyın demiştim ama bence direkt ayrılın.Siz adamın söylediği farklı şeyleri yazdıkça adamın (lafın gelişi adam diom) ne kadar maddiyatçı olduğu ve size bakış açısı belli oluyor. Siz de böyle hissetmeseniz zaten mantık evliliği mi yapcaksın demezdiniz..Kadınlar hislerinde asla yanılmaz.ben bundan şüphelendim ve ona da sordum yanimaaş olarak değil de eli düzgün hoş kız bana uygun gibisinden mantık evliliği yapmak istiyorsun diye o da dedi ki yok öyle bişe ''öyle olsa şimdiye kadar 40 kere evlenirdim''
[/QUOTE]
Ayni yastaymisiz. Siz de erkek arkadasiniz da cok genc daha bu ne acele oyle bi anlattiniz daha bi olgun yaslarda bekledim sizi. Ben erkek arkadasimin ne kadar eli acik ve comert bi insan oldugunu her ortamda gorsem bilsem dahi aramizda ufak bi para muhabbeti donmesi beni rahatsiz eder. Erkek kadin farketmiyor isin bu kadar basinda kimseye yakismiyor maddiyati bu kadar dillendirmek.
Bir bucuk sene once beni calistigim yerde gorup begenen birisiyle bi cay icmek icin oturmustuk bana ilk gorusmede soyledigi seyler, ilerde sen kurumda calisirsin ben serbest calisirim. Sizin aile nasil cok altin istiyorlar mi gibisinden turlu turlu parasal planlar ve sorular. O kadar sacma gelmisti ki ikinci bi gorusme olmamisti zaten.
Zaten ben şakadan çalışmak istemiyorum dedim olmaz dedi :)
Bana da altın istiyorlar mı diye sormuştu ilk buluşma olmasa da sordu yani. Ben de kadından maddi şeyler bekleyen erkeklerden hoşlanmıyorum fevri düşünmeyeyim demiştim ama o hep dozu artırdı.