evlenmek istiyor mu korkuyor mu anlamadım.....

kendimi nasıl geri çekeceğimi bilemiyorum...daha önce ailemin yanına gittiğim dediğimde 1 ay ayrı kaldık ve o yurtdışına gitmeden evimizdeydi ve ağlıyordu sürekli yemek yemiyorsu ki çokta güzel yemek yapar evde bana yardım eder ..ben yokken bişi yapası gelmediğini söylüyordu....beraber yaşayan çiftler 2 riski var dediğin doğru sanırım 2. şık bizi dahada çok anlatıyor...evlenme teklifi henüz almadım onuda söyledi onun yeri ve zamanı hazır sabret demişti önceden heycanlandırarark beni....kafam çok karışık

canım ikiniznde gergin oldgug bir dönem anladığım kadarıyla bak sende ayrılmayı düşündüğünü belirmişsin...
bu yuzden sevgilinde sende biraz uzak kalmalısnz birbirnlze..en azında 1 hafta ne biliyim...sakin düşünmezseniz en ufak bir tartışmada patlayacak gibisn...
sonradan pişman olacağın bir karar alma..
bu ilşki senin...sıradan bir ililkide değil ayrıca..üzerinde emek var...
silip atmayı düşünme..bekle derim ben...

ben ailene gerçekten çok hak verdim baba delisi biriyim inan 1.5 senelik evliyim ailemden 18 saatlik mesafe var aramızda okadar uzağım bazen babamın resimlerine bakar ağlarım o derece yani. baban bu konuda çok haklı yani bi yerden başlamalı artık. senin kullanıldığını bile düşünüyor olabilir bence. evladının kötü olmasını üzülmesini istermi hiç baba yüreği sonuçta ahh babalar aaah:((

ben babama aşığım....oda bilir hayatının 2 erkeğiyiz biz diyo..babamı üzmek istemediğimi ona nasıl kıymet değer sunduğumu benimki çok iyi bilio ...

canım ikiniznde gergin oldgug bir dönem anladığım kadarıyla bak sende ayrılmayı düşündüğünü belirmişsin...
bu yuzden sevgilinde sende biraz uzak kalmalısnz birbirnlze..en azında 1 hafta ne biliyim...sakin düşünmezseniz en ufak bir tartışmada patlayacak gibisn...
sonradan pişman olacağın bir karar alma..
bu ilşki senin...sıradan bir ililkide değil ayrıca..üzerinde emek var...
silip atmayı düşünme..bekle derim ben...

1,5 aydır ayrıyız zaten yurtdışında

tamam geldiği güne illaki öyle olunur diyelim..bugece bu sorunları yaşadık...iyi geceler demeden msnden çıktı gitti...yarın nasıl olur iletişimimiz ne yapmam gerek

bence o yarin ilk iletisime gecen kisi olacaktir bekle ve zamana birak diyorum. sen de o konusmaya calistiginda sessiz kalma trip atma biraz durgun olman ama hala normal konusuyor olman onun aklini daha cok basina getirir, trip durumlari olursa erkekler panikleyip ters tepebiliyorlar o yuzden riskli :/ askim cicim halleri de su an icin erken. yani arasini bul derim. tabi benim fikrim yani sen son karari vereceksin, ama ben kendimi senin yerine koyuyorum ve de boyle yapardim diyorum. ozetle, tabiri caizse kendini biraz agirdan satmak

bence o yarin ilk iletisime gecen kisi olacaktir bekle ve zamana birak diyorum. sen de o konusmaya calistiginda sessiz kalma trip atma biraz durgun olman ama hala normal konusuyor olman onun aklini daha cok basina getirir, trip durumlari olursa erkekler panikleyip ters tepebiliyorlar o yuzden riskli :/ askim cicim halleri de su an icin erken. yani arasini bul derim. tabi benim fikrim yani sen son karari vereceksin, ama ben kendimi senin yerine koyuyorum ve de boyle yapardim diyorum. ozetle, tabiri caizse kendini biraz agirdan satmak

bana öyle geliorki aramicak...kendi dedi ya susarsam çok pis susarım diye..

ben babama aşığım....oda bilir hayatının 2 erkeğiyiz biz diyo..babamı üzmek istemediğimi ona nasıl kıymet değer sunduğumu benimki çok iyi bilio ...

bende başka bi boyuttan bakıyorum işte olaya canım sen sevgilini sormuşsun ben babanı düşünüyorum k.bakma:)) adam seni telli duvaklı gelin olarak evden çıkartmayı istiyor belliki babalar direk isteklerini söylemezler ama içlerinden hep bişeyler geçer ben hissediyorum sende o insanla evlenip o bembeyaz gelinliği giyip babanın kırmızı kuşağı beline bağladığını göreceksin inş. cnm

kızlar bi dipnot daha .....bizimkinün babası yok onedenle bu olaylar ona ağır gelio olabilirmi...abileri falan hep kendi imkanlarıyla çabalarıyla evlenmişler....başımızda büyüğümüz yok bunu anlamıyorsun işte sen diyip haykırıo her defasında..ben birşeyi zorlatmıyorum ısrarda etmiyorum neden öyle dediyse artık...bide bana attığı mailde ben sinirle msnden çıktıktan sonra abisiyle msnde konuşmuş ve bana özetle bizim bir kararımız var bunu sakın sorma diye yazmıştı afalladım

Son düzenleme:
bende başka bi boyuttan bakıyorum işte olaya canım sen sevgilini sormuşsun ben babanı düşünüyorum k.bakma:)) adam seni telli duvaklı gelin olarak evden çıkartmayı istiyor belliki babalar direk isteklerini söylemezler ama içlerinden hep bişeyler geçer ben hissediyorum sende o insanla evlenip o bembeyaz gelinliği giyip babanın kırmızı kuşağı beline bağladığını göreceksin inş. cnm
inşalla... bende bunu babama yaşatmak için çabalıyorum yoksa gidip nikahı basmak kolay ..tek eksiğimiz o nişana mişana gerek kalmaz..
evet demisti, ama ondan sonra da yurtdisindan ne hediye istedigini sormustu. susacak adam bunlari mi dusunur o an tatlim.. bence arayacak bak gorursun

arar mı diyosun yani işalla :43::43::43::43:

kızlar bi dipnot daha .....bizimkinün babası yok onedenle bu olaylar ona ağır gelio olabilirmi...abileri falan hep kendi imkanlarıyla çabalarıyla evlenmişler....başımızda büyüğümüz yok bunu anlamıyorsun işte sen diyip haykırıo her defasında..ben birşeyi zorlatmıyorum ısrarda etmiyorum neden öyle dediyse artık...bide bana attığı mailde ben sinirle msnden çıktıktan sonra abisiyle msnde konuşmuş ve bana özetle bizim bir kararımız var bunu sakın sorma diye yazmıştı afalladım

şu kararı bende merak ettim valla açıkçası pazar günü gelince söylerse bizi habersiz bırakma bak:))

moralini bozma bence canim icini rahat tut guzel guzel uyu dinlen, yarin da gelismelerden bizi haberdar et :54:
mailde ne demek istedigini anlamadim ama yarin belli olur heralde o da

aramiimmı napiim bilemedim ...onun aramasını bekleyip soğuk konuşayım ama tripyok ...geldiğinde de bişi olmamış gibi ama normal davranayım doğrumudur????

Bana kalırsa arama bırak o seni arasın ne yani aramıycakmı yada ne zamana kadar aramıycak sanki.
Trip yok evet daha resmileş.

aramiimmı napiim bilemedim ...onun aramasını bekleyip soğuk konuşayım ama tripyok ...geldiğinde de bişi olmamış gibi ama normal davranayım doğrumudur????

bence arama, o arayinca da sakin sakin konus ama trip atmadan dedigin gibi. cok sevgi dolu da olmasin hafif soguk durgun vs..
bu arada adam bilse burada onca kadin toplanmis komplo teorileri kuruyor, sok gecirir vallahi :1:

Back
X