evlenmek istiyor mu korkuyor mu anlamadım.....

bende uyumaya çalışıiiim migrenim mahvetti beni dayandım ama dayanamicam daha fazla ..hepinize teşekkürler... iyi sabahlar iyiki varsınız:5:

Zaten birlikte yaşamanın verdiği rahatlıkla davranıyor.
Evlilik gündeme gelincede gerilmeye başladı, evlenmek istemesinden değil bunu şimdilik gereksiz görmesinden..

Sizin kıymetinizi yeniden bilmesi için ne yapılması gerekiyor siz biliyorsunuz.

Aileniz özellikle anneniz hiç nasihat vermiyor mu bu konularda ?..

Bayanlar kendini her türlü yaralanmaktan kurtarmak için az daha olsa dikenleri olmalı.
Gerektiği zaman tüm bedenini ve kalbini saracak şekilde çıkarmalı onları.

Sarılmak, iki çift sözle barışmak çok kolay iki cinsiyet arasında; önemli olan sonraki zamanlarınız.

Son düzenleme:
o seni arıyecek dolmalığım kara kara düşünme diycemde bu işler öle karşıdan bakıldığı gibi olmuyo deycen haklısın ama inan üzüldüğüne deymiycek yüzyüze gelin bi arkası çorap söküğü gibi gelir taammı cicooş :51:

Dolmam ne oldu aradı mı var mı bir gelişme ?
Sıkma sen canını, her şey güzel olacak.
İnan sadece ..
:16::16:

o seni arıyecek dolmalığım kara kara düşünme diycemde bu işler öle karşıdan bakıldığı gibi olmuyo deycen haklısın ama inan üzüldüğüne deymiycek yüzyüze gelin bi arkası çorap söküğü gibi gelir taammı cicooş :51:
bu saat oldu aramadı hala..aramicak gibi
Dolmam ne oldu aradı mı var mı bir gelişme ?
Sıkma sen canını, her şey güzel olacak.
İnan sadece ..
:16::16:

aramadı masalım aramadı malesef bende aramayı düşünmüyorum

Zaten birlikte yaşamanın verdiği rahatlıkla davranıyor.
Evlilik gündeme gelincede gerilmeye başladı, evlenmek istemesinden değil bunu şimdilik gereksiz görmesinden..

Sizin kıymetinizi yeniden bilmesi için ne yapılması gerekiyor siz biliyorsunuz.

Aileniz özellikle anneniz hiç nasihat vermiyor mu bu konularda ?..

Bayanlar kendini her türlü yaralanmaktan kurtarmak için az daha olsa dikenleri olmalı.
Gerektiği zaman tüm bedenini ve kalbini saracak şekilde çıkarmalı onları.

Sarılmak, iki çift sözle barışmak çok kolay iki cinsiyet arasında; önemli olan sonraki zamanlarınız.

beraber yaşamanın rahatlığı olduğunu sanmıyorum evlenmek için çok sabırsız ve istekli olduğu zamanları biliorum ...iş ciddiye bindiğinden mi böyle olup olmadığını merak ettim sadece..anneme gelirsek annemle hiç aram yoktur aslında, ama vaktinde nasihat etmiştir banada onada etmiştir..

bu saat oldu aramadı hala..aramicak gibi

aramadı masalım aramadı malesef bende aramayı düşünmüyorum

Dolmacım sen hiç sıkma canını.
Ne kadar sevdiğini biliyorum onu bir zahmet bunun değerini bilsin.
Arama zatens en sonuçta eve gelecek o zamana kadar aramazsa bırak sen de arama.
Gelince de aşırı tavır yapma ama soğuk ol.

Dolmacım sen hiç sıkma canını.
Ne kadar sevdiğini biliyorum onu bir zahmet bunun değerini bilsin.
Arama zatens en sonuçta eve gelecek o zamana kadar aramazsa bırak sen de arama.
Gelince de aşırı tavır yapma ama soğuk ol.

evet aynen bende öyle düşünüyorum...ama içim çok acıyor

ben sana daha sakin olmani tavsiye ediyorum.gergin olmanin asil sebebi aileme karsi ya mahcup olursam korkusu..
sevgilin tamam yeter bitti diyebilirdi,dememis..ona biraz zaman ve sans tani..bende yasadiklarini yasadim ve aylarca esim tarafindan oyalandim..ailemiz olmasina ragmen herseyi tek basimiza yaptik ve hala da yapiyoruz.eger destekciniz yoksa yada yeterli degilse inan daha stresli ve sikintili geciyor ben biliyorum hepsini o yuzden diyorum ki aranizda baska sorunlar yoksa onu da anla biraz.tavrini koy ama uzerine cok gitme,bunaltma..
ve evlenene kadar bir sure ayri kalin..

Ayni seyleri bende yasadim :( nekadardir berabersiniz?seni etkilemek veya uzmek istemiorum ama biz ayrildik elimden gelenin fazlasini yaptigimi solim ama hicbir ise yaramadi sende icinden geldigi gibi davran cunku hersey olacagina variyor sonunda...ama suda bir gercek ki ayrilip uzak kaldiginda geliyor pesinden. Benimde pesimden geldi ama ben yine oyalancagimi aynilarini yasayacagimi dusunup hayir dedim...

herkese desteğinden dolayı teşekkür ediyorum....bugün konuştuk ve sorunlarımızı hallettik..bayramda oluyor bişiler çok şükür....nasıl yaptık bilio musunuz..msndeydi bende msnimi açtım ve bi yabancı gibi konuştum sevgilinizi çok üzmüşsünüz o hakediyomu vs diye oda devam ettirdi ve böyle olunca hatalaırmızı anladık ikimide okadar güzeldiki o an ...bunu herkese tavsiye ederim sevgilinizle bi yabancıymış gibi ve sevgiliniz varmışta ona sevgilinizi anlatıyormuş gibi yapın hakaten iyi geldi bize ...mutluyum umarım bozulmaz yeniden:32::32:

ayy dolmacigim inan cok sevindim, sen aramadi deyince uzulmustum ama eninde sonunda duzelecegini de biliyordum dunku hal ve hareketleri bile senden kopamayacagini gosteriyordu :16:
cok cok mutlu oldum senin adina :31::31: simdiden hayirli olsun :52:
bu arada mailde bahsettigi karar olayi da bu muymus? bayramda mi oluyor nisan canim xx

ayy dolmacigim inan cok sevindim, sen aramadi deyince uzulmustum ama eninde sonunda duzelecegini de biliyordum dunku hal ve hareketleri bile senden kopamayacagini gosteriyordu :16:
cok cok mutlu oldum senin adina :31::31: simdiden hayirli olsun :52:
bu arada mailde bahsettigi karar olayi da bu muymus? bayramda mi oluyor nisan canim xx

evet canım kesin bişiler yapma kkararı almışla buymuş :52::52:

Back
X