- 29 Ocak 2011
- 2.500
- 1
- 116
- Konu Sahibi biberdolma
10yıldır tanıdığım 1,5 yıldır beraber yaşadığım sevgilimle hayatımın en mutlu hiç yaşanmamışlıklarını yaşadım..saolsun bana olan sevgisini ilgisini bu zamana kadar hiç değiştirmedi..ailem ve onun ailesi aynı şehirde bizde başka şehirdeyiz aileler biliyor beraber yaşadığımızı ...ben ailemin yanına gitmiştim kısa süreliğine oda yurtdışına gitti işi gereği...babam yeter artık nişan mişan gibisinden konuştu haklı olarak yoksa beni göndermeyeceğini söyledi..bende bunu ona söyledim hemen ne gerekiosa yaparım yeterki evimizde ol vs dedi...bende dedimki kesin nişan yaparsan babama söyleyebilecek sözüm yüzüm olsun dedim ..söyle rahatlıkla dedi...söyledim babam yolladı beni tekrar..hala yurtdışında ve pazar günü evimize gelio ...bu gece nişanla ilgili kavga ettik...aileside bayrama olacağını bilior..yurtdışındaki abisini beklioduk onlarda bu bayrama gelince daha iyi oldu dedik ...benim ailem herşeyiyle hazır ve destek bana...herşey istediğin gibi olsun kızım diyorlar...neyse bunun abisinin kayınbiraderide nişanlanıyormuş bayrama ..üstüste gelmişmiş de ...kurban keseceklermişmişde...yok öyleymiş böyleymiş derken oyalıo gibi hissettim ..bende dedim ki madem öyle erteleyelim dedim gerildi benide gerdi...iyi niyetle söyledim oysaki ama kırıldımda...sonrasında daonun konuşmalarının etkisiyle istemiyorum ben dedim...ailene açıklarsın bende babama açıklarım ama bilki beni geri yanına alır dedim.ne yaparsan yap alırsada seni bu iş biter dedi..bende iyi dedim..sonra döndü bana sen beni anlmaıyosun anlamayacaksın destek olmuyorsun akıl vermiyorsun dedi...ben şöyle şöyle yapalım dediğimde lafımı kesip bana o işler öyle olmaz kolaymı sanıosun diyip durdun o nedenle bişi söylemicem artık dedim...yeter anlamıosun konuşmak istemiorum yazma dedi çdışı oldum...mail attı yazmadım..sonra msnimi açtım oda geldi ve hiçte sakin konuşmuyordu yapıcı olacağı yerde yıkıcı oldu..benim onu anlamadığımı söylediğinden madem seni anlamıyorum hala neden bazı şeyleri ifade etmeye çalışıyorsun dedim..oda bana bak susarsam çok pis susarım dedi..sen bilirsin nasıl mutlu olacaksan öyle yap dedim oda bana dedi aynısını...sonra yurtdışındaki abisinin bana hediye getireceğini ne istediğimi sordu hiç bişi teşekkür ettiğimi söylersin sağsalim gelmeleri yeter dedim.olur dedi..çdışı oldu bidahada konuşmadık...pazar günü gelior ve ben sevinemiyorum...nişanda istemiyorum artık...sizce neden böyle oluyoruz..düzelir mi dersiniz...çok taatsızım ve stresten migrenim tuttu ağlayıp duruyorum...lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var