Evlenmek İstiyorum

Masalmasall

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2018
101
105
103
31
İyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.

evlenınce madalya verılmıyor hııccc acelesı yok bence atanın ondan sonra cevrenızden bırılerıyle tanısırsınız

Aslında evlilikle evlenmek değil. Aşık olmak istiyorum. Birisini sevmek istiyorum. Birisi beni sevsin istiyorum.
burda kocası olanların yarısı kocasını sevmıyordur gercekten evlılık dıkkat edılmesı gereken bır durum dusunnsenıze o adamdan doguracaksınız genlerı cogalacak kutugune falan gıreceksınız
evlılık yasamak ıcın evlenılmez bırını cok seversınız onunla cogalıp dunyayı kurtarmak ıstersınız falan :) o zaman tamam da hele durun suan pandemı var

Ama ben sevmek istiyorum sevilmek istiyorum. Bundan dolayı evlenmek istiyorum.

Evlenme. Ben denedim pek iyi bişey değil acıkcası.

herkes evlendi ben de evleneyim kadar mantıksız bir düşünce olamaz. herkes kendi hayatını yaşıyor. kimisi 25inde evleniyor 45 sene mutsuz bir evlilikle cebelleşiyor, kimisi 40ında evleniyor 20 sene çiçek gibi bir evlilik yaşıyor.
ayrıca okumuş etmiş kocaman insanların "evlen" baskısı kuranlara cevap verebilecek durumda olması lazım.
bu hayat sizin. millet evlen der ama siz sırf bu yüzden evlenirseniz o adamla mutsuz olunca o konuşanların hepsi dert dinlememek için kaçar. yada daha çok dedikodunuzu yapar.

Evlen diyenlere kızıyorsunuz sanki aday var da ben evlenmiyorum diye ama kendiniz de sanki aday varmış gibi atandıktan sonra evlenmek istiyorsunuz yanlış anlamayın ama ilk okuduğumda zor anladım sevgiliniz var mı yok mu.
Derdinize gelecek olursak; evlilik güzel bir şey ama evlenmek isteyeceğin birisi olursa güzel bir şey, yani aktivite ya da yaşam tarzı gibi ‘tercih edilecek’ bir şey değil. Önce hayatınızda biri olsun sonra evlilik konularına sıra gelir.

Herseyin "kader" ve "nasip" olduguna inandiginiz gun rahata ereceksiniz.
Basima gelen butun sıkıntıları bu iki kelimeyle aştım ben...
Çok haklısınız doğru. Kendime bunu hatırlatmayı unutmuşum gerçekten teşekkür ederim.
Siz de haklısınız. Sanırım şu an boşluktayım. Ve çevremdekilerden etkileniyorum. Sürekli baskı yapıyorlar evlen diye sınavım var diyordum şimdi o da olmadı ve söyleyecek şeyim kalmadı. Ve insanlara aday yok desem bile anlamıyorlar

Bir evcil hayvan falan edinin bari evlenene kadar. Hem sever hem sevilirsiniz. Evlilik aceleye gelecek bir iş değil lütfen iyi düşünün.

Hiç mi ortam yok biriyle tanışacak?

sen bakma burada insan birini bulunca evlenmek ister diyenlere

Gayette 25 yasını aşmış bir kadınsın gençsin hayatında biri olsun istemen bir yuva kurmak istemen çok doğal

Eksik hissetme hayatta hersey nasip

Allah hayırlı nasipler versin

Herkesin vardır bir kısmeti. Elbet çıkar o zaman da anlarsınız zaten. Ama o kişiye değil de evlilik müessesine özlem çeker, evlenicem diye kafanızda turturursanız doğru karar vermeden kendinizi evliliğin içinde bulmuş olursunuz. Bu sefer de ben ne yapmışım diye hayıflanırsınız.
yani olay evlenmekte değil, olay doğru insanı bulmak da. Onun da Kimin ne zaman Karşısına çıkacağını Allah bilir. Evlenmek istemek yerine hayırlı insanlarla karşılaşmayı dileyin, pozitif olun gerisi gelir zaten.

ınsanlara acıklama yapmak zorunda degılsınız kı
evlenınce susarlar mı sanıyorsunuz evlenırsınız cocuk ne zaman derler
dogurursunuz ıkıncı ne zaman derler
oglunuz olur kız olsun kızınız olur oglan dogur derler
bıtmez kı
sız nıye ızın verıyorsunuz kı bunun konusulmasına
evlen nıye bekarsın dıyene aaa ? ne munasebet bebegım ? dersınız konu kapanır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…