- 10 Kasım 2018
- 101
- 105
- 103
- 31
- Konu Sahibi Masalmasall
-
evlenınce madalya verılmıyor hııccc acelesı yok bence atanın ondan sonra cevrenızden bırılerıyle tanısırsınızİyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.
burda kocası olanların yarısı kocasını sevmıyordur gercekten evlılık dıkkat edılmesı gereken bır durum dusunnsenıze o adamdan doguracaksınız genlerı cogalacak kutugune falan gıreceksınızAslında evlilikle evlenmek değil. Aşık olmak istiyorum. Birisini sevmek istiyorum. Birisi beni sevsin istiyorum.
Ama ben sevmek istiyorum sevilmek istiyorum. Bundan dolayı evlenmek istiyorum.İyi de insan sevdiği ve hayatını geçirmek istediği biriyle karşılaşınca evlenmek ister. Durduk yere evlenmek istemez ki? Sadece evlenmek için evlenmek istiyorsanız söyleyin ailenize görücü usulü ayarlasınlar madem. O kadar kolay mı hayat arkadaşını seçmek?
Evlenme. Ben denedim pek iyi bişey değil acıkcası.İyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.
Çok haklısınız doğru. Kendime bunu hatırlatmayı unutmuşum gerçekten teşekkür ederim.Herseyin "kader" ve "nasip" olduguna inandiginiz gun rahata ereceksiniz.
Basima gelen butun sıkıntıları bu iki kelimeyle aştım ben...
Siz de haklısınız. Sanırım şu an boşluktayım. Ve çevremdekilerden etkileniyorum. Sürekli baskı yapıyorlar evlen diye sınavım var diyordum şimdi o da olmadı ve söyleyecek şeyim kalmadı. Ve insanlara aday yok desem bile anlamıyorlarburda kocası olanların yarısı kocasını sevmıyordur gercekten evlılık dıkkat edılmesı gereken bır durum dusunnsenıze o adamdan doguracaksınız genlerı cogalacak kutugune falan gıreceksınız
evlılık yasamak ıcın evlenılmez bırını cok seversınız onunla cogalıp dunyayı kurtarmak ıstersınız falan :) o zaman tamam da hele durun suan pandemı var
Bir evcil hayvan falan edinin bari evlenene kadar. Hem sever hem sevilirsiniz. Evlilik aceleye gelecek bir iş değil lütfen iyi düşünün.Ama ben sevmek istiyorum sevilmek istiyorum. Bundan dolayı evlenmek istiyorum.
sen bakma burada insan birini bulunca evlenmek ister diyenlereAma ben sevmek istiyorum sevilmek istiyorum. Bundan dolayı evlenmek istiyorum.
Herkesin vardır bir kısmeti. Elbet çıkar o zaman da anlarsınız zaten. Ama o kişiye değil de evlilik müessesine özlem çeker, evlenicem diye kafanızda turturursanız doğru karar vermeden kendinizi evliliğin içinde bulmuş olursunuz. Bu sefer de ben ne yapmışım diye hayıflanırsınız.Ama ben sevmek istiyorum sevilmek istiyorum. Bundan dolayı evlenmek istiyorum.
ınsanlara acıklama yapmak zorunda degılsınız kıÇok haklısınız doğru. Kendime bunu hatırlatmayı unutmuşum gerçekten teşekkür ederim.
Siz de haklısınız. Sanırım şu an boşluktayım. Ve çevremdekilerden etkileniyorum. Sürekli baskı yapıyorlar evlen diye sınavım var diyordum şimdi o da olmadı ve söyleyecek şeyim kalmadı. Ve insanlara aday yok desem bile anlamıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?