Evlenmek İstiyorum

Aslında onu söylerken şunu kastediyorum. Yani kendi ayaklarım üstünde durduktan sonra evlenmek istiyorum. Ama sınav sonucum atanmama yetmediği için artık olabilir diye düşünüyorum.

Amin inşallah teşekkür ediyorum
Evet insanlar her zaman söyleyecek bir şeyler bulur. Ama cevap verince insanlar arkamdan ne kadar terbiyesiz diyecekler. Bundan dolayı cevap veremiyorum. Sanırım sorunum insanları çok takıyor olmam

Aslında evlilikle evlenmek değil. Aşık olmak istiyorum. Birisini sevmek istiyorum. Birisi beni sevsin istiyorum.
Herkesin bir kismeti vardir dogru zamani bekliyor dur cokta acele edersen yanlis kisileri hayatina alir yipranirsin asik olmqk guzel bir duygu sevdigin insanla evlendi evlenmek icin evlenmis olmayasin

Aslında onu söylerken şunu kastediyorum. Yani kendi ayaklarım üstünde durduktan sonra evlenmek istiyorum. Ama sınav sonucum atanmama yetmediği için artık olabilir diye düşünüyorum.
Meslek sahibi olmak için kpss şart mı onu da anlamıyorum ki. Özel sektörde çalışın, hayatınızı kazanın, sonra her şey olur zamanla.

Insanlari hicbir zaman memnun edemezsin ve etmeye calisma zaten evlenincede baska seyler soruyolr banada surekli cocuk yokmu diye soruyolar yani bitmez onlarin sorulari mumkum oldugunca az kisiyle gorus mesafeli ol

Atan lutfen o evlen dıyenlere de kulak asma .

ıyıde terbıyesızlık yapan onlar sız terbıyesızlık yapmıyorsunuz kı kım bılır suanda da arkanızdan neler konusuyorlardır bende bakın onlar ıcın terbıyesız dedım :) evet ınsanları gozunuzde cok buyutuyorsunuz bosverın

Herkesin bir kismeti vardir dogru zamani bekliyor dur cokta acele edersen yanlis kisileri hayatina alir yipranirsin asik olmqk guzel bir duygu sevdigin insanla evlendi evlenmek icin evlenmis olmayasin
Doğru söylüyorsunuz.
Allah korusun öyle bir şey inşallah kimsenin başına gelmez.

Insan evlenirken boyle seyler dusunmuyor guzel hayaller kuruyor sevmek sevilmek istiyor..Allah oyleleriyle denk getirmesn guzel telkinlerde bulunalim.

Atanmadan evlenmek büyük bir hata. Önce atan garantin olsun
Ben de öyle düşünüyorum. Bu yıl iki puanla kaçırdım sadece. İnşallah seneye aksilik olmazsa atanacağımı umuyorum. Ama yaşımın geçeceğini söyleyip duruyorlar.
Teşekkür ederim değerli cevaplarınız için

Doğru insanlar karşılaştığınız zaman evlenmek isterseniz inanın bu duygu da bu duyguya sokmaya çalışan insanlar da sizi boğamayacak.
Allah iyilerle karşılaştırsın. Evlenmek için bir adaya bakın ak çoğu zaman doğru tercihlere yönlendirmiyor.

Bir evcil hayvan falan edinin bari evlenene kadar. Hem sever hem sevilirsiniz. Evlilik aceleye gelecek bir iş değil lütfen iyi düşünün.

Hiç mi ortam yok biriyle tanışacak?
Hiç ortamım yok malesef şu an.
Meslek sahibi olmak için kpss şart mı onu da anlamıyorum ki. Özel sektörde çalışın, hayatınızı kazanın, sonra her şey olur zamanla.
Zaten şu an çalışıyorum, öğretmenim ben. Ücretli öğretmenlik yapıyorum ve asgari ücretten az maaş alıyorum. Ama emeğimin karşılığının bu olmadığını düşünüyorum. Bundan dolayı atanmak istiyorum.

ben senin yaşlarında aranmıştım sonra evlenmeyi düşünmedim şimdi ise pişmanım evliliğini erteleme bence

Şuan atamalar cok cook dusuk eskisi gibi degil ondan atanamıyosunuz.
Evlenmek için acele etmeyin inanin evlenmek isteyip ilk karsisina cikana bu uygun deyip evlenenler pisman oluyolar sonradan

Hayatında kimse yokken evlenmek istemek genelde mutsuz evlilikler yapmaya sebep oluyor. Her şey nasip. Enerjinizi "neden olmuyor neden omuyor" diye negatif yönde toplamayın

Aslında evlilikle evlenmek değil. Aşık olmak istiyorum. Birisini sevmek istiyorum. Birisi beni sevsin istiyorum.
O zaman sosyal ortamlara girmek, hobiler edinmek, her fırsatı değerlendirmek lazım. Ama salgın zamanı bunlar da zor açıkcası. Zamana bırakıp çevrenizi genişletmeye bakın en iyisi

Şuan atamalar cok cook dusuk eskisi gibi degil ondan atanamıyosunuz.
Evlenmek için acele etmeyin inanin evlenmek isteyip ilk karsisina cikana bu uygun deyip evlenenler pisman oluyolar sonradan
Evet atamalar az malesef. Teşekkür ederim yorumunuz için.
Hayatında kimse yokken evlenmek istemek genelde mutsuz evlilikler yapmaya sebep oluyor. Her şey nasip. Enerjinizi "neden olmuyor neden omuyor" diye negatif yönde toplamayın
Haklısınız pozitif olmaya çalışacacağım.
O zaman sosyal ortamlara girmek, hobiler edinmek, her fırsatı değerlendirmek lazım. Ama salgın zamanı bunlar da zor açıkcası. Zamana bırakıp çevrenizi genişletmeye bakın en iyisi
Evet salgından dolayı bir yere gidemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…