- 10 Kasım 2018
- 101
- 105
- 103
- 31
- Konu Sahibi Masalmasall
-
Aslında onu söylerken şunu kastediyorum. Yani kendi ayaklarım üstünde durduktan sonra evlenmek istiyorum. Ama sınav sonucum atanmama yetmediği için artık olabilir diye düşünüyorum.Evlen diyenlere kızıyorsunuz sanki aday var da ben evlenmiyorum diye ama kendiniz de sanki aday varmış gibi atandıktan sonra evlenmek istiyorsunuzyanlış anlamayın ama ilk okuduğumda zor anladım sevgiliniz var mı yok mu.
Derdinize gelecek olursak; evlilik güzel bir şey ama evlenmek isteyeceğin birisi olursa güzel bir şey, yani aktivite ya da yaşam tarzı gibi ‘tercih edilecek’ bir şey değil. Önce hayatınızda biri olsun sonra evlilik konularına sıra gelir.
Amin inşallah teşekkür ediyorumRabbim karsina hayirli anlayisli bir insan cikarsin insallah
Ama bu isler nasip kismet ha deyince olmazz Rabbime dua et ailene yada cevrene bu istegini belirt belki anlasabilecegin biriyle tanistirirlar seni:)
Daha bugun bi amca kiz yok mu ogluma kiz bulun diyordu
Evet insanlar her zaman söyleyecek bir şeyler bulur. Ama cevap verince insanlar arkamdan ne kadar terbiyesiz diyecekler. Bundan dolayı cevap veremiyorum. Sanırım sorunum insanları çok takıyor olmamınsanlara acıklama yapmak zorunda degılsınız kı
evlenınce susarlar mı sanıyorsunuz evlenırsınız cocuk ne zaman derler
dogurursunuz ıkıncı ne zaman derler
oglunuz olur kız olsun kızınız olur oglan dogur derler
bıtmez kı
sız nıye ızın verıyorsunuz kı bunun konusulmasına
evlen nıye bekarsın dıyene aaa ? ne munasebet bebegım ? dersınız konu kapanır :)
Herkesin bir kismeti vardir dogru zamani bekliyor dur cokta acele edersen yanlis kisileri hayatina alir yipranirsin asik olmqk guzel bir duygu sevdigin insanla evlendi evlenmek icin evlenmis olmayasinAslında evlilikle evlenmek değil. Aşık olmak istiyorum. Birisini sevmek istiyorum. Birisi beni sevsin istiyorum.
Meslek sahibi olmak için kpss şart mı onu da anlamıyorum ki. Özel sektörde çalışın, hayatınızı kazanın, sonra her şey olur zamanla.Aslında onu söylerken şunu kastediyorum. Yani kendi ayaklarım üstünde durduktan sonra evlenmek istiyorum. Ama sınav sonucum atanmama yetmediği için artık olabilir diye düşünüyorum.
Insanlari hicbir zaman memnun edemezsin ve etmeye calisma zaten evlenincede baska seyler soruyolr banada surekli cocuk yokmu diye soruyolar yani bitmez onlarin sorulari mumkum oldugunca az kisiyle gorus mesafeli olAmin inşallah teşekkür ediyorum
Evet insanlar her zaman söyleyecek bir şeyler bulur. Ama cevap verince insanlar arkamdan ne kadar terbiyesiz diyecekler. Bundan dolayı cevap veremiyorum. Sanırım sorunum insanları çok takıyor olmam
Atan lutfen o evlen dıyenlere de kulak asma .İyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.
ıyıde terbıyesızlık yapan onlar sız terbıyesızlık yapmıyorsunuz kı kım bılır suanda da arkanızdan neler konusuyorlardır bende bakın onlar ıcın terbıyesız dedım :) evet ınsanları gozunuzde cok buyutuyorsunuz bosverınAmin inşallah teşekkür ediyorum
Evet insanlar her zaman söyleyecek bir şeyler bulur. Ama cevap verince insanlar arkamdan ne kadar terbiyesiz diyecekler. Bundan dolayı cevap veremiyorum. Sanırım sorunum insanları çok takıyor olmam
Doğru söylüyorsunuz.Herkesin bir kismeti vardir dogru zamani bekliyor dur cokta acele edersen yanlis kisileri hayatina alir yipranirsin asik olmqk guzel bir duygu sevdigin insanla evlendi evlenmek icin evlenmis olmayasin
Allah korusun öyle bir şey inşallah kimsenin başına gelmez.sevilmek istiyorm demissiniz ya..
sunuda soylemeden gecemicem her evli seviliyo demek degil malesef.
evlendim seviyorum seviliyorm olmuyo herzaman.
sevilmek icin evleniyosun sonra bi oduna denk geliyosun, küt kafani vuruyosun o oduna aklin basina geliyo o an
Insan evlenirken boyle seyler dusunmuyor guzel hayaller kuruyor sevmek sevilmek istiyor..Allah oyleleriyle denk getirmesn guzel telkinlerde bulunalim.sevilmek istiyorm demissiniz ya..
sunuda soylemeden gecemicem her evli seviliyo demek degil malesef.
evlendim seviyorum seviliyorm olmuyo herzaman.
sevilmek icin evleniyosun sonra bi oduna denk geliyosun, küt kafani vuruyosun o oduna aklin basina geliyo o an
Ben de öyle düşünüyorum. Bu yıl iki puanla kaçırdım sadece. İnşallah seneye aksilik olmazsa atanacağımı umuyorum. Ama yaşımın geçeceğini söyleyip duruyorlar.Atanmadan evlenmek büyük bir hata. Önce atan garantin olsun
Teşekkür ederim değerli cevaplarınız içinıyıde terbıyesızlık yapan onlar sız terbıyesızlık yapmıyorsunuz kı kım bılır suanda da arkanızdan neler konusuyorlardır bende bakın onlar ıcın terbıyesız dedım :) evet ınsanları gozunuzde cok buyutuyorsunuz bosverın
Hiç ortamım yok malesef şu an.Bir evcil hayvan falan edinin bari evlenene kadar. Hem sever hem sevilirsiniz. Evlilik aceleye gelecek bir iş değil lütfen iyi düşünün.
Hiç mi ortam yok biriyle tanışacak?
Zaten şu an çalışıyorum, öğretmenim ben. Ücretli öğretmenlik yapıyorum ve asgari ücretten az maaş alıyorum. Ama emeğimin karşılığının bu olmadığını düşünüyorum. Bundan dolayı atanmak istiyorum.Meslek sahibi olmak için kpss şart mı onu da anlamıyorum ki. Özel sektörde çalışın, hayatınızı kazanın, sonra her şey olur zamanla.
ben senin yaşlarında aranmıştım sonra evlenmeyi düşünmedim şimdi ise pişmanım evliliğini erteleme benceİyi akşamlar.
26 yaşındayım. Atanmaya çalışıyorum bu yıl da olmadı, tekrar hazırlanacağım. Hep atandıktan sonra evlenmek istiyorum diyordum ama bu yıl da olmadı. Ve artık evlenmek istiyorum. İnsanlar da sinirimi bozuyor evlen evlen diye. Sanki aday var da ben evlenmiyorum.
Aslında duygusal yoğunluğum çok fazla etrafımdakilere anlatamıyorum ben de buraya yazmak istedim. Herkes evlendi ya da atandı bende şu an ikisi de yok. Kendimi yarım hissediyorum. Çirkin bir kız değilim. Ya da itici bir insan değilim. Ama neden olmuyor diyorum ve çok üzülüyorum.
Teşekkür ederim yorumunuz içinben senin yaşlarında aranmıştım sonra evlenmeyi düşünmedim şimdi ise pişmanım evliliğini erteleme bence
Şuan atamalar cok cook dusuk eskisi gibi degil ondan atanamıyosunuz.İyi akşamlar.
O zaman sosyal ortamlara girmek, hobiler edinmek, her fırsatı değerlendirmek lazım. Ama salgın zamanı bunlar da zor açıkcası. Zamana bırakıp çevrenizi genişletmeye bakın en iyisiAslında evlilikle evlenmek değil. Aşık olmak istiyorum. Birisini sevmek istiyorum. Birisi beni sevsin istiyorum.
Evet atamalar az malesef. Teşekkür ederim yorumunuz için.Şuan atamalar cok cook dusuk eskisi gibi degil ondan atanamıyosunuz.
Evlenmek için acele etmeyin inanin evlenmek isteyip ilk karsisina cikana bu uygun deyip evlenenler pisman oluyolar sonradan
Haklısınız pozitif olmaya çalışacacağım.Hayatında kimse yokken evlenmek istemek genelde mutsuz evlilikler yapmaya sebep oluyor. Her şey nasip. Enerjinizi "neden olmuyor neden omuyor" diye negatif yönde toplamayın
Evet salgından dolayı bir yere gidemiyorum. Teşekkür ederim yorumunuz için.O zaman sosyal ortamlara girmek, hobiler edinmek, her fırsatı değerlendirmek lazım. Ama salgın zamanı bunlar da zor açıkcası. Zamana bırakıp çevrenizi genişletmeye bakın en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?