Noona_noona Bol dua,az keşke... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 1.394 Emoji Skoru 2.010 Puanlar 333 31 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalmasall #81 “Her nasip vaktine esirdir” Bu doğrultuda Allahtan istemeye, dua etmeye devam edin Ve olması inçin değil hayırlı olması için dua edin
“Her nasip vaktine esirdir” Bu doğrultuda Allahtan istemeye, dua etmeye devam edin Ve olması inçin değil hayırlı olması için dua edin
D damdan Nirvana Kayıtlı Üye Katılım 22 Mart 2012 Mesajlar 26.989 Emoji Skoru 62.914 Puanlar 798 Yer Bursa 31 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalmasall #82 Sevmek sevilmek istenen de şu an boşlukta hissetmem de makul Ancak bunun çözümü sadece evlenmek değil Atan ya da iş sahibi ol Çevreni genişlet sana uygun insanlarla tanış sev sevil Sonra istersen evlenirsin
Sevmek sevilmek istenen de şu an boşlukta hissetmem de makul Ancak bunun çözümü sadece evlenmek değil Atan ya da iş sahibi ol Çevreni genişlet sana uygun insanlarla tanış sev sevil Sonra istersen evlenirsin
Cirius I'm Unstoppable Today Üyelik İptali Kayıtlı Üye Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 1.288 Emoji Skoru 2.487 Puanlar 63 31 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalmasall #83 Ben eşimi tanıdıktan sonra evlenmek istedim evlenmek istedigim için eşimi seçmedim yani bilemiyorum evlilik bana isteyince olacak bisey gibi gelmiyor
Ben eşimi tanıdıktan sonra evlenmek istedim evlenmek istedigim için eşimi seçmedim yani bilemiyorum evlilik bana isteyince olacak bisey gibi gelmiyor
Kekkirintisi Üye Kayıtlı Üye Katılım 28 Temmuz 2020 Mesajlar 717 Emoji Skoru 947 Puanlar 18 Yaş 34 31 Ekim 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Masalmasall #84 Tubaa9533 .!.: Rabbim yardimciniz olsun karsiniza hayirli dogru insanlar cikarsin inşaAllah Bende sunu demek istedim Insanin gozu korkuyor evlilikten boyle seyler duydukca evlenmeden once annem hep evliliginin olumsuz yanlarindan bahsederdi evlilikten sogumustum. Genişletmek için tıkla... Evet haklisiniz o yonden bakmamistm Tsk ederim guzel dualariniz icin
Tubaa9533 .!.: Rabbim yardimciniz olsun karsiniza hayirli dogru insanlar cikarsin inşaAllah Bende sunu demek istedim Insanin gozu korkuyor evlilikten boyle seyler duydukca evlenmeden once annem hep evliliginin olumsuz yanlarindan bahsederdi evlilikten sogumustum. Genişletmek için tıkla... Evet haklisiniz o yonden bakmamistm Tsk ederim guzel dualariniz icin