evlenmek istiyorum

Perladerma

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2011
316
40
318
üüüüüüüum

Son düzenleme:
cnm haklısın başkasıyla yaşamak zor dayında olsa ama ne olsa olsun yanlş ewlilik dah kötü emin ol bende evlenmedm ama çewrmde çok örneklerini grdüm sakın çok ii tanımadan ewlenme ne kdar kızsanda emin ol yanlş ewlilik daha fena...

ben de zaten çok iyi tanıyarak diyorum tanımadan asla ama az önce yazdıklarımda haksız mıyım sen olsan ne yaparsın

şöyle diyeyim ben hastalığımdan dolayı sürekli gittiğim iki tane doktor var onlar çok iyi davranıyorlar bana tabi özel hastane olunca sadece örnek vermek için söylüyorum hayatımda bana o derecede ilgili ve şefkatle yaklaşacak bir erkek istiyorum sürekli o ilgiyi düşünüyorum hatta bazen aramda onlardan birisyle birşey olduğunu hayal ediyorum ne kadar güzel olurdu diyorum olmayacağını ve olmaması gerektiğini bile bile onlara karşı hiçbirşey hisstemiyorum tabi ama içinde bulunduğum ruhsal durumu anlatmaya çalışıyorum ben sevgi ve ilgi bekliyorum ama bunu bana gösterecek yok işte bu yüzden beni seven birisi karşıma çıkarsa evleneceğim diyorum lütfen bana birşeyler yazın ne yapmalıyım ben çok sıkıntıdayım

şu an biri yoksa hayatında dua ediceksin Allah a , karşına iyi ve hayırlı birisini çıkarması için. başka ne yapabilirsin ki

Canim benim yasin kac bilmiyorum ama ne yazikki hayat senin düsündügün gibi degil.
Okulun varsa okulunu yap, meslek yap yada üniversitede okumana bak. Niye bunlari yaziyorum biliyormusun?
Eger gercekten karsindaki insandan sevgi ve sefkat bekliyorsan bunu ancak kendi ayaklarinin üzerinde durdugunda karsi tarafdan hem alirsin hemde verebilirsin.

Eger egitimin yoksa, kendi ayaklarinin üzerinde durmadan evliligini yaparsan, hep baskalarina muhtac olarak yasarsin, burdada ne yazikki senin kiymetini bilecek insan sayisi az olur.

olivia'nın düşüncesine katılıyorum. Asıl güç bizden geliyor. Umutsuzluğa kapılmayın. Kendi içinizdeki gücü ortaya çıkarın ve maddi manevi kendinize yeten bir insan olun. Allah'tan başka kimse vermeden almaz. Kimse O'ndan daha merhametli değil. Erkekler güçsüz ve duygusal açıdan zayıf olduğunuzu anladıklarında kullanmaya kalkışabilirler.bu konuda çok dikkatli olun. Bir de evlilik kararı vermek için sağlıklı düşünmek gerekiyor, böyle bunalımlı anda karar vermek, açken süpermarket alışverişine çıkıp gereksiz bir sürü ıvır zıvırı almak gibidir. Hayat hep güzel gidecek değil ya sorunlar hayatın her aşamasında karşımıza çıkabilir. Ben lise ikiyi bitirdiğimde annem vefat etti. Babamda bizle pek ilgilenmiyordu ve yalnız kaldık. Tarif edilemeyecek kadar kötü bunalımlara girdim. O zaman akrabalarımız lise bitince münasip birilerini bulup evlenmemi istiyorlardı. Ama ben babama bana dersane parası yolla diye çok ylavardım sonunda yolladı. Allah nasip etti üniversiteyi kazandım. Türlü sıkıntılarla okul bitti şimdi devlette güzel bir işim var. Dönüp baktığımda o bunalımla evlenmeye kalkışmadığım için çok şükür diyorum.

shewal senin gibi hemcinslerimle gurur duyuyorum. Hep böyle güclü ve cesaretli ol canim. Inan bana hep mutluluk senin yanindadir, cünkü sen hayatinda cabalayip birsey yaptin ve yapmak istiyorsun, onun icin mutluluk seni bulur.

Bende öyle bunalimli ve kötü aile hayatimin olmasina rahmen bir kere bile evlenmeyi düsünmedim, ama güclü olmayi düsündüm bu hayatta.
Meslegimi yapmaliydim, kimsenin eline bakmamaliydim.
Gencler evliligi cocuk oyuncagi zannediyor, arkasindan hemen bir cocuk, ondan sonra gelsin bunalimlar, gitsin depresyonlar bunu fark eden etraf dahada baski yapiyor, ogluna layik görmüyor vs. vs. kaynana, görümce derltleri, hatta dogurdugun cocugun bile seni gücsüz hissettigi an, sana saygi duymuyor.
Bence cok dizi seyrediyoruz bundan böyle genc kizlarimiz evlilik meraklisi.....alice harikalar diyarinda....gerceklerle yasamayip rüyalarda yasayan genclik.

Hedefleri olmayan, mücadele vermeden hayatta mutlu olabilecegini zanneden genclik.
Armut pis, agzima düs misali...

yaşadıkların mutlaka ki zor ama çalışıyor musun?
ya da okumuyor musun? insanı yaşama bağlayan
sadece evlilik ve aile hayatı değildir..yaptığın iş,
emek vermek,sana daha farklı mutluluklar verecektir..
zamanı gelince gelip buluyor seni zaten ama o zamanı
bekleyim derken insan pek çok şeyi de kaçırabilir..

bi tanıdık var da evlendi kız hep sorun yasıo fln dedik kıza

ya hu ısteyerek evlendın böle olcanı bılıodn evlenemseydın dedık kız ne dedı bılıyo musun

iş yerımden memnun değildim evlendım ama böle olcanı nerden bıleım dio

lafın kısası şöle olmasındna bıktım evlendım böle olmasındna sıkıldım evlendım die evlenırsen bi hayır bulamazsın

evlilik hele ınk zamanalrı sancılı bi süreç ne kadar gzüel ve değişik olursa olsun alışmak ısınmak zor

eger bir sorunun varsa bu sorunu örtmez aksine alevlendırebılır...sen mevcut sorunlarını kapamadan

bir sorun daha cıkartma yanı ne kadar güzel gelıodur sımdı gelınlık düğün ohh falan filan öle cidden güzel

ama kazın ayagı öle değil masrafı var gecınmesı vasr var da var kolay mı yuva kurmak hele ki bozuk bir psikolojıyle

bu evliliği iyi gitmeyen kadının cocuk yaparak evlılıgını kurtramasına benzıo ve evlşılık kurtulmuo cunku sorunun üstüne sorun koyyosun

problemler kapanmıyo he madem evlenmek istıosn dayının yanında kalıyosunuz suyla olmuyo bu ısler git çalış çeyizini düz

paranı bırıktır de ki annecım babam yok dayıcım ben size de anneme de yukj olmak ıstemıyorum param burada çeyizim hazır

aha bu adamda sevdiğim adam benı ıstemeye gelcekler de yiğit ol yani

Son düzenleme:

açıköğretimde okuyorum ben çalışmıyorum okulun bitmesine daha bir yıl var bugün gene çok üzgünüm dünden daha fazla üzgünüm benim şansım bu hep üzüleceğim dua ediyorum ama yok olmuyor çok aksine gidiyor

inşallah olacak iş başvurusu yaptım zaten sonuç bekliyorum çok sıkıldım artık

haklısın öyle olur açıköğretimde okuyorum okul bir an önce bitsinde iş bulayım istiyorum zaten öyle olmayınca benim bu dediğim olmaz zaten

en büyük sıkıntıda o görünüyor zaten erkeklerin böyle kadınları kulllanması böyle birşey de çok daha zor olur allahım bana yardım et ne olur boğuluyorum artık

cnm inş tartarak gönlüne gre birini bulursun ben olsaydm ewt bende ewlenmek isterdm ama çooooooooooooooooook ii tanıyarak we asla o kişiyee ailemden kaçıp onunla olduğumu beli etmezdm çünkü nsan oğlu hemen ezer seni snra arkanda ailen yok die

doğru söylüyorsun öyle yapar en doğrusunu sen yapmışsın çooooooooooooook iyi tanıyarak evlenmeyi kastetmiştim zaten ben de haksız mıyım düşüncemde kendimi o zaman daha iyi hissederim sağolasın

Seni anlayabiliyrm ama sunu unutma ki herseyin bir zamani vardir. Eger inancli biri isen Allaha dua et, Ondan iste, hayirli bir es iste, ve o kisinin seni sevmesini, seninde onu sevmeni, hayirli bir evlilik dile, ve hayirli olanida gonlune razi kilsin.... Bende evli dglm, bekarim ve etrafimda okdr evlilik goruyrm ki kimisinden korkuyrm kimisinden kiskaniyrm. artik biz nasil bir adamla oluruz bilemiyrm. Bazilarin dedigi gibi kotu evlilik yasamaktansa sabir et bekle daha iyi. Cunku evlenince tamamen baska bir hayat kuruyrsun ve ALlah korusun eger o evlilikte anlasmazlik olupta bosanirsan kendi ayaklarin ustune durman gerekecek, tekrar hayata tutulman gerecek vs vs buda ayri dert.. Hakkinda hayirlisi olsun canim

sağ ol canım ben de zaten iyi birisini kastediyorum evlenmek için inşallah öyle birisi çıkar karşıma dua ediyorum zaten sen de inşallah düzgün bir adamla evlenirsin

canım Allah a hayırlı kısmet için hep dua et dikkat et senin bu saf temiz halinden şefkat vereyim diye yararlanmak isteyenler çıkmasın, Allah ım senin ve cümle isteyenin gönlündekini nsip etsin inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…