- 20 Aralık 2011
- 316
- 40
- 318
- Konu Sahibi Perladerma
-
yaşadıkların mutlaka ki zor ama çalışıyor musun?
ya da okumuyor musun? insanı yaşama bağlayan
sadece evlilik ve aile hayatı değildir..yaptığın iş,
emek vermek,sana daha farklı mutluluklar verecektir..
zamanı gelince gelip buluyor seni zaten ama o zamanı
bekleyim derken insan pek çok şeyi de kaçırabilir..
bi tanıdık var da evlendi kız hep sorun yasıo fln dedik kıza
ya hu ısteyerek evlendın böle olcanı bılıodn evlenemseydın dedık kız ne dedı bılıyo musun
iş yerımden memnun değildim evlendım ama böle olcanı nerden bıleım dio
lafın kısası şöle olmasındna bıktım evlendım böle olmasındna sıkıldım evlendım die evlenırsen bi hayır bulamazsın
evlilik hele ınk zamanalrı sancılı bi süreç ne kadar gzüel ve değişik olursa olsun alışmak ısınmak zor
eger bir sorunun varsa bu sorunu örtmez aksine alevlendırebılır...sen mevcut sorunlarını kapamadan
bir sorun daha cıkartma yanı ne kadar güzel gelıodur sımdı gelınlık düğün ohh falan filan öle cidden güzel
ama kazın ayagı öle değil masrafı var gecınmesı vasr var da var kolay mı yuva kurmak hele ki bozuk bir psikolojıyle
bu evliliği iyi gitmeyen kadının cocuk yaparak evlılıgını kurtramasına benzıo ve evlşılık kurtulmuo cunku sorunun üstüne sorun koyyosun
problemler kapanmıyo he madem evlenmek istıosn dayının yanında kalıyosunuz suyla olmuyo bu ısler git çalış çeyizini düz
paranı bırıktır de ki annecım babam yok dayıcım ben size de anneme de yukj olmak ıstemıyorum param burada çeyizim hazır
aha bu adamda sevdiğim adam benı ıstemeye gelcekler de yiğit ol yani
Canim benim yasin kac bilmiyorum ama ne yazikki hayat senin düsündügün gibi degil.
Okulun varsa okulunu yap, meslek yap yada üniversitede okumana bak. Niye bunlari yaziyorum biliyormusun?
Eger gercekten karsindaki insandan sevgi ve sefkat bekliyorsan bunu ancak kendi ayaklarinin üzerinde durdugunda karsi tarafdan hem alirsin hemde verebilirsin.
Eger egitimin yoksa, kendi ayaklarinin üzerinde durmadan evliligini yaparsan, hep baskalarina muhtac olarak yasarsin, burdada ne yazikki senin kiymetini bilecek insan sayisi az olur.
olivia'nın düşüncesine katılıyorum. Asıl güç bizden geliyor. Umutsuzluğa kapılmayın. Kendi içinizdeki gücü ortaya çıkarın ve maddi manevi kendinize yeten bir insan olun. Allah'tan başka kimse vermeden almaz. Kimse O'ndan daha merhametli değil. Erkekler güçsüz ve duygusal açıdan zayıf olduğunuzu anladıklarında kullanmaya kalkışabilirler.bu konuda çok dikkatli olun. Bir de evlilik kararı vermek için sağlıklı düşünmek gerekiyor, böyle bunalımlı anda karar vermek, açken süpermarket alışverişine çıkıp gereksiz bir sürü ıvır zıvırı almak gibidir. Hayat hep güzel gidecek değil ya sorunlar hayatın her aşamasında karşımıza çıkabilir. Ben lise ikiyi bitirdiğimde annem vefat etti. Babamda bizle pek ilgilenmiyordu ve yalnız kaldık. Tarif edilemeyecek kadar kötü bunalımlara girdim. O zaman akrabalarımız lise bitince münasip birilerini bulup evlenmemi istiyorlardı. Ama ben babama bana dersane parası yolla diye çok ylavardım sonunda yolladı. Allah nasip etti üniversiteyi kazandım. Türlü sıkıntılarla okul bitti şimdi devlette güzel bir işim var. Dönüp baktığımda o bunalımla evlenmeye kalkışmadığım için çok şükür diyorum.
cnm inş tartarak gönlüne gre birini bulursun ben olsaydm ewt bende ewlenmek isterdm ama çooooooooooooooooook ii tanıyarak we asla o kişiyee ailemden kaçıp onunla olduğumu beli etmezdm çünkü nsan oğlu hemen ezer seni snra arkanda ailen yok die
Seni anlayabiliyrm ama sunu unutma ki herseyin bir zamani vardir. Eger inancli biri isen Allaha dua et, Ondan iste, hayirli bir es iste, ve o kisinin seni sevmesini, seninde onu sevmeni, hayirli bir evlilik dile, ve hayirli olanida gonlune razi kilsin.... Bende evli dglm, bekarim ve etrafimda okdr evlilik goruyrm ki kimisinden korkuyrm kimisinden kiskaniyrm. artik biz nasil bir adamla oluruz bilemiyrm. Bazilarin dedigi gibi kotu evlilik yasamaktansa sabir et bekle daha iyi. Cunku evlenince tamamen baska bir hayat kuruyrsun ve ALlah korusun eger o evlilikte anlasmazlik olupta bosanirsan kendi ayaklarin ustune durman gerekecek, tekrar hayata tutulman gerecek vs vs buda ayri dert.. Hakkinda hayirlisi olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?