- 15 Ekim 2013
- 1.255
- 2.414
- 333
- 35
- Konu Sahibi ImTheDevil
Eeee kendin söylemişsin işte. Devillar yalan söyler.Ya sabır ya selamet bir konu açtık hayatımızın hesabını veriyoruz ya benim çocuğum olsa burada yok demekle elime ne geçecek bazılarınız gerçekten ne kadar meraklı böyle şeylere daha önce de yazdım mesajda anlamadınız herhalde konulara biraz dikkatli bakarsanız kız kardeşime yanıma aldığımı onu büyütmeye çalıştığımı söylemişim az iyi irdeleseniz bulursunuz
anneler kulübüne kasıtlı olarak dahilim ben kız kardeşimin annesiyim o de benim kızım annelik tecrübem yok bu yüzden çocukla ilgili gelişimle ilgili ergen psikolojisi ile ilgili bir şey olduğunda bildirim gelmesini istediğimi belirtmiştim
ayrıca bu çocukla ilgili daha önce de konu açmışım ayrıca velayeti babasında olan bir çocuğu kan bağı olmayan birine vekalet verebilir mi demişim kan bağı olmayan kişi benim sizin gibi her şeyi didikleyen konu harici haddine asla düşmen işler peşinde koşup öyle mi böyle mi şöyle mi denmesin d diye ısrarla detay sormayın konuya odaklan demiştim iyi okudunuz mu o konuyu
Şimdi de ya benim konumu odaklanın odaklanmak istemiyorsanızda gidin ekşını başka yerde arıyın bu konudan size iş
Ha sırfş için seçseydim seni seçmezdim