Evlenmek mi ayrılmak mı ?

Ya sabır ya selamet bir konu açtık hayatımızın hesabını veriyoruz ya benim çocuğum olsa burada yok demekle elime ne geçecek bazılarınız gerçekten ne kadar meraklı böyle şeylere daha önce de yazdım mesajda anlamadınız herhalde konulara biraz dikkatli bakarsanız kız kardeşime yanıma aldığımı onu büyütmeye çalıştığımı söylemişim az iyi irdeleseniz bulursunuz
anneler kulübüne kasıtlı olarak dahilim ben kız kardeşimin annesiyim o de benim kızım annelik tecrübem yok bu yüzden çocukla ilgili gelişimle ilgili ergen psikolojisi ile ilgili bir şey olduğunda bildirim gelmesini istediğimi belirtmiştim
ayrıca bu çocukla ilgili daha önce de konu açmışım ayrıca velayeti babasında olan bir çocuğu kan bağı olmayan birine vekalet verebilir mi demişim kan bağı olmayan kişi benim sizin gibi her şeyi didikleyen konu harici haddine asla düşmen işler peşinde koşup öyle mi böyle mi şöyle mi denmesin d diye ısrarla detay sormayın konuya odaklan demiştim iyi okudunuz mu o konuyu
Şimdi de ya benim konumu odaklanın odaklanmak istemiyorsanızda gidin ekşını başka yerde arıyın bu konudan size iş
Eeee kendin söylemişsin işte. Devillar yalan söyler.
Ha sırfş için seçseydim seni seçmezdim

Bence sen evlenmemek değil, bu arkadaşla evlenmek istemiyorsun orda bir anlaşalım :)
Evet onunla ciddi bir konuşma ypmazsan hakkına girip kendine de kötü karma yaratmış olursun...
O konuşmadan sonra hala evlilik isterüm derse bu da kendi seçimi :)

Arkadaşlar iyi geceler hepinize hayatımda biri var kendisini çok seviyorum aslında ama aşık mısın derseniz çok bilmiyorum hani buna karar veremedim ya da hayatında büyük bir aşk yaşamadığım için bir kıyasla evet ben bu sefer aşığım diyemiyorum.
Kendisi bana evlenme teklif etti ama teklif doğum günümde geldiği için ben ilk başta bunun temsili bir şey olduğunu düşünüp hani ciddiyet gösterme niyetiyle yapılmış gibi bir şey olduğunu düşünüp çok ciddiye almadım ama zaman geçtikçe bana baskı yapmaya başladı sürekli ne zaman ne zaman demeye başladı ama işin kötü yanı şu ki ben hayatımda evlilik istemiyorum bekarlığa alıştım bekarlığı çok seviyorum bir insanla sevgili hayatı yaşamak bana daha iyi geliyor benim sülalem zaten bana yetiyor ikiye katlamak istemiyorum kimseyle uğraşmak istemiyorum
Bunu defalarca kez anlatmama rağmen hala aynı baskıyla yaşıyorum ve bundan bir hafta önce her yerden her şeyi kaldırdım ve kendisinden ayrılmak istediğimi söyledim ben evlenmek istemiyorum sen istiyorsun karşılıklı isteklerimiz denk değil gerek yok dedim buna rağmen hala tamam konuşalım biraz daha bir sonuca bağlarız diyor ve hala sevgili gibi konuşuyoruz sürekli bana falan geliyor buluşuyoruz vs ama şunu düşünmeye başladım artık ben ilişkiye devam ettikçe bu insan benim de bir gün evlilik düşünceme dair umut besliyor ve asla evlenmek istemediğimi anlamıyor beni ciddiye almıyor ben seni ikna ederim diyor ama ben bunu istemiyorum ve sanırım birkaç yıl daha istemeyeceğim ama ona göre biz birkaç ay içinde hatta bu sene bitiminde evleneceğiz kendini böyle inandırmış bir şekilde ikna olacaksın diyor ama ben olmayacağım adım gibi biliyorum bu insanla devam etmem bu insanın hakkına girmek mi olur ayrılmalı mıyım gerçekten ciddi ciddi
oturup konuşup ayrıldığımızı ayrıldığımızı kabul et oluru yok demeyi düşünüyorum siz olsanız ne yaparsınız bana akıl verin ?
Adam sizi ciddiye aldığı için simariklik ediyorsunuz
Amiyane tabirle biyerleriniz kalkmış, adam resti çekse sevdiginizi anlarsınız aslında

Bence evlenmeyin, pişman olursunuz. İnsan aşık olduğunu, evlenmek istediğini anlar. Maalesef evlenme teklifi geldiği için ilişkiniz bu şekilde de devam edemez. Sevgiliniz takıntı yapmış. Bir yerde ipler kopacak, ayrılacaksınız bence.

Bence sen bu adamı sevmiyorsun yada yeteri kadar sevmiyorsun diyelim.
Daha iyisini bulurum diye düşünüyorsun.
Ama çocuğu da yedekte bekletiyorsun.
Onun ilgisi sevgisi egonu besliyor.
Onun sana yalvarmasi falan filan.
Daha iyisini bulunca tekmeyi vurucan.
Ne yazık.
Insanlara bunu yapmayın günah be.
Ben böyle erkeklere ve kadınlara da kızıyorum değer görmedikleri yerde kalma ısrarı nedir yani.
Insan kendine saygı duyacak önce.

Adam çıtırı buldum bırakmayayim diyor.
Sevmiyorsan hayatından çıkar yoluna bak ya.
Ne tutuyorsun hayatında
Sonra karşına gerçekten aşık olduğun adam çıkıcak al sana aldatma .
Egonu besliyor adam anladik da sevmediğim adam benim egomu beslese ne olucak.
Kendi adıma aşık olmadigim onla bir gelecek paylaşmayı hayal etmediğim bir adamla olmadım .
Evlenmek isteyenler oldu hayır dedim.
Bırak ilişki yaşamayı 2 buluşmadan öteye geçmedi .
Gayet işi gücü olan iyi ailelerden gelen cocuklardu ama aşık olamadım.
Ne yapayım.
Hiç pişman değilim.
Sevmediğim insanla beni seviyor diye olamam.
Aşk çok güzel bir şey.bunu da yaşadım.
O insana bakınca içim titremeli önce heyecan duymaliyim .
Sen daha şimdiden sıkılmışsun.
Bide evlenip iyice mutsuz olucaksin
Ben sizin gibi insanlarda şunu anlamıyorum neden tutuyorsunuz hayatınızda?

Kız 4 gün 9 sayfa geçmiş daha mı terk edemedin şu adamı. Çoluk çocuğa karışmak istiyor zâar. Sal beni de adama artık.

Back
X