Evlenmek mi ?Vazgeçmek mi? Bilmiyorum

turkan.09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
3
0
86
39
İstanbul
kendimi boşlukta hissediyorum arkadaşlar.. çaresiz sizim ne yapacagımı bilmiyorum verdigiim karar benim hayatım ...ben nişanlıyım ve temmuzda düğünüm var.. Daha önceden sorunlar yasamıs olsakta atlattık zorda olsa tam hersey gercekten yolunda diyorum .. Inanamadıgım seyler oldu .. Kayınvalidem kızmıs bana ,nişanlımlada konuşmuyormus .. Nişanlıma soruyorum bosver diyor .. Onun nöbetci oldugu gün kayın pederim aradı aksam gelmemi istedi ama ondan önce kendisi işyerime geldi ve konuştuk nişanlım gecen hafta iki gece dısardaymı... Bir gece 4 te diger gece 2 de eve gelmiş tabi sordum duyunca nişanlıma arayıp,yok öyle bişey,karıstırıyorlar baska günle falan dedi.. Beraber halkalıya gitmiştik o gnle karıstırıyorlar dedi.. Neyse aksam kayınvalidemlere gittim, telefon kayıtlarıyla gösterdi .. Grcekten dısardaymıs .. Bir gün sonra aksam itiraf etti .. Arkdaslarımlaydı düğün yaklaştı ve bunaldıgım için cıktım dedi.. Izin vermeyecegini bildigim içinde söylemedim dedi...sen bana zorla bişeyleri yaptıramazsın ben istersem yaparım tarzında konuştu ,ilk cok bagırdım tartıstık,ama sonra haklısın dedim,ve sustum... Suclu oldugunu kabul etti ama bu sefer hiç bişey ifade etmiyor benim için .. Cok üzgünüm​

kayınvaliden sana neden kızmışş ben burasını çözebilmiş değilimm

evlenip evlenmemek senin kararın
şimdi yalan söylerse evlenince bin türlü yalan söyler mirmirmirmir

ayrıca bu senin nişanlım dediğin kişinin şu tür konuşmaları pekte iç açıcı gelmedi bana ""Izin vermeyecegini bildigim içinde söylemedim dedi...sen bana zorla bişeyleri yaptıramazsın ben istersem yaparım "" ve ayrıca sen neden haklısın dedin,ve sustunki??

Kayinvaliden sana niye kizmis orayi pek anlayamadim

Ohoo tantana çikacak diye yalan soylemeye baslamis bile...Evlenince de bu tur yalanlar soylemesin ?
Ayirca, normal bir erkek, açikça soyler yada ikna eder çikar
Yalana ne gerek var ?
Nefret ederim yalandan da yalancilardan da

kayınvaliden çok mu iyi yoksa seni mi istemiyor anlamadım ya neyse..
canım bence böyle tartışmalar yaşıyorsanız evliliğe biraz zaman verin.acele etmeyin. birbirinize güven,sevgi saygı sorununuz varsa evlendiğinizde huzurlu olamazsınız..
sevgiliniz neden size yalan söyleme gereği duyuyor siz ona neden güvenmiyorsunuz? bu koşullarda nasıl bir evlilik hayal ediyorsunuz?iyi düşünün..
hakkınızda hayırlısı olsun..

bence senin korkuların olduğu gibi onun da korkuları var evlilikle ilgili...
sakince oturup konuşmalısınız... çok önemli bir şey değil arkadaşlarıyla çıkması... ama bunun için sana yalan söylemek zorunda hissetmesi ; senin de böyle bir durum için evlilikle ilgili şüpheye düşmen bunu gösteriyor...

ikiniz da hayattan ne beklediğinizi gözden geçirmelisiniz bence...

Benim tuhafıma giden kayınvaliden sana niye ayrıntıları gösteriyor kii..
o gece dışarıda oldıgını neden ispatlama geregi duyuyorki..
baktıki senin haberin yok.. aranızın bozulmamasını isteyen ortamı yumuşatmaya çalışacagı yerde daha beter köstek oluyor... CADIARZU
ben olsam senin yerinde ertesi gün gece 4 de ara benim bakabilecekmisin der... evde olmiyacagım gör bak.. derimmmm
gece evdekilere tembihlerimm ararsa yokum diye... arasın dursun kudursun kısasa kısas....
sositososito

Bilgilerin;

Meslek: Muhasebeci
Medeni Durumunuz: Evli
]Eğitim Durumunuz: Yüksek Lisans
Yaşadığınız Yer: İstanbul
Kan Grubunuz: B Rh+

Arkadaşlar nişanlılık evlilik demek değildir, ne diye nişanlı olduğunuz halde evli yazıyorsunuz ki...

Siz şimdiden şartlandırmışsınız evleneceğim muhakkak diye !

Nişanlınıza da bu güveni verdiyseniz ondan böyle rest çekerek konuşuyordur:

"sen bana zorla bişeyleri yaptıramazsın ben istersem yaparım "

Suçu biraz da kendimizde aramak gerek bence....

nişanlın niye yalan söyleme gereği duydu
kayınvaliden niye kızdı
kayınpederin niye işyerine geldi (işyerine gelmesi durumun çok önemli olması demek)
ailesi oğlunu neden şikayet etti amacı ne
valla daha çok soru var işte

erkeklerin üstüne fazla giderseniz,yalana teşvik edersiniz,unutmayın...
ki nişanlınız da ,sizin izin vermeyeceğinizi bildiği için yalan söylemiş...
bu hiç hoş bir durum değil,
çünkü yalanın küçüğü,büyüğü olmaz..
öncelikle bu duruma bir çözüm bulun...
birbirinizden gizli hiçbirşey yapmayın,,
karşılıklı güven çok önemli arkadaşım...
buraya kadar tamam da,
kayınvalideniz size neden kızmış,ayrıca
özellikle telefon kayıtlarınız size göstermek için mi
çağırmışlar eve,üçüncüsü acaba oğullarının evlenmelerini istemiyorlar mı,çözemedim doğrusu...
yani aranızı bozmak için delil gösteriyorlar size...
yanlışmıyım acaba???

kayınvalideniz neden kızmış...
sizinle olduğunu mu zannetmiş nişanlınızın...anlamadım ki ben yaaa...

yok be aplam...bu erkek milletinin ilk sıkıştığındaki bahanesi bu...sen kızarsın diye...yani üstüme çok geliyorsun...
üstüne gelmekten kastı ne...nişanlı bir kızın nişanlısının nerde olduğunu bilmek sorgulamak hakkı değil mi...

gecen hafta sonu karsıya gectik devamlı aradılar ve ben nişanlımla neden durmadan arıyorlar diyte kavga edince ailesine bagırıp cagırmıs onlarda bana kızmıs tabi bu nişanlımın anlatımı onlar onu benimle zannettikleri için bana kızmıslar .. Yani onun benimle oldugunu zannediyormus...

nakkadar zeki bir hatunum ben yaaa...
seviyorum kendimi...
neysem...iyilik için de kızmış olabilirler kötülük için de...
siz bunu boşverin bence...daha büyük sorunlar var ortada...

1)nişanlın gidip ailesinemi yetiştirmiş nie arıyorsunuz kızdı diye?
2) nişanlının iki taraftada denge kurması lazım
3) sevgili kayınvalideciğin pek bir dişli biri sanırsam çünkü karşıya geçiyorsunuz zırt pırt arıyor ve seninle birlikte die oğluna kızıyor sanaa kızıyor yahu siz nişanlısınız ..

HADİ BUNLARI GEÇELİM KAYINVALİDEN GECENİN BİR YARISI SENİNLE KALDI SANMIŞ KORKMUŞTUR EVLİLİK ÖNCESİ BURDA Bİ NEVİ HAKVERİRİM AMA ZIRT PIRT ARAMASIDA HİÇ HOŞ DEĞİL, HADİ BUNUDA GEÇTİM EN BÜYÜK SORUN NİŞANLININ SANA YALAN SÖYLEMESİ VE İSTEDİĞİMİ İSTEDİĞİM AN YAPARIM TARZINDA KONŞMASII. İYİ DÜŞÜN TATLIM HENÜZ NİŞANLISIN VE KARARINI ONA GÖRE VER HİÇBİŞİ İÇİ GEÇ DEĞİL...

Allah Allah!1nişanlın bağırdı diye sana kızmaları ne hakla!

tabii ki arkadaslarıyla cıkabilir
sana haber verse sende rahat ederdin..
yoksa izin vermezmiydin??
yavas yavas gercek yüzünü gösteriyor nisanlın
evlenince daha da degisir
hicbir erkek flörtteki gibi kalmaz
evleninceye kadar herseye evet derler sonra is degisir..

ilişkilerde güven çok önemli...
kaynanan kayınpederin niye seninle konuşmak istiyorlar...
ben pek bişey anlamadım...
daha açık yazarmısınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…