Evlenmek şans mı kader mi yoksa biraz benimde mi çabalamam gerek..

cnn24

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2012
387
3
48
İzmir
Merhaba ben 25 yaşımdayım üniden Temmuz da mezun oldum şuan ilk işime başlayalı iki ay oluyor .. Duaların faydasını çok gördüm hayatım hep acıyla hüzünle geçti ama çok çabaladım hala daha çabalıyorum işe girdim ama ortama alışmak işi öğrenmek zor .. Yaşadığım sıkıntılar hem ailem den kaynaklıydı hem de kendimden .. Hep suskun biri oldum içime attım ,ailem bile üstüme çok gelirdi ta ki iş bulana kadar. Birini sevdim aldattı.. Biraz alakasız yazıyorum kusura bakmayın.. Öyle ya da böyle yaş geldi 25 e .. Artık gerçekten evlenmek yuva kurmak istiyorum ama çok zor .. Kimseleri beğenmez oldum ,, önce işi var mı soruyorum yoksa direkt istemiyorum .. Sonra tipine bakıyorum içim ısınmıyor .. Birine yeniden aşık olmak çok zor geliyor .. Eskisi dün gibi beynimde zihnimde .. Ama ben gerçekten aşık olup sevip evlenmek istiyorum.. Bu bi şans mı benimde biraz bakınmam mı gerekiyor çevreme bilmiyorum .. Evden işe işten evdeyim .. İşte bana göre kimse yok bekarlar da nişanlı ya da evli yani oralardan tanışırsın diyenler oluyor.. Ama orda da şansım yok.. Çok sosyal biri de diilim , öyle işte kızlar.. Şans kader diyip beklemeli miyim böyle giderse kimseleri bulamam.. Sessiz biriyim.. Çevremiz geniştir aslında ama hiç soran eden de yok anlamadım bu işi ben :) neden kimse benimle ilgilenmiyor ..siz diyeceksiniz ki daha erken 25 ama en azından konuştuğum biri olsa zaten anlaşıp evlenene kadar 2 sene geçer ama yok işte:) aynı dertten müzdarip iki arkadaşım daha var kızlar çok tatlı güzel ama erkekler yanaşmıyor evlilik için olsun arkadaşlık için olsun neden acaba.. Benim yine sevgilim oldu ama yanlış seçimdi çok ağladım üzüldüm .. Bir buçuk senedir kafamı dinledim böyle güzel heyecanlar yaşamak istiyorum ama hiç yok etrafımda sizce beklemeli miyim ,, beklemeyip te ne yapıcam ki :))

Merhaba ben sizden baya kucugum yorum yapmam biraz abes olabilir ama yazmak istedim :) insanin evlenecegi kisi kaderdir bence hic anlamadiginiz bir vakit de karsiniza cikar ama ben soyle dusunuyorum bu sure zarfinda degisik kurslara veya sosyal ortamlara girerseniz hem sosyallesirsiniz hem de bu takintinizdan kurtulursunuz bence. Umarim en hayirli kisi bir an once karsiniza cikar :)

Kaderdir,hiç ummadıgın bir anda karşına çıkar evlenecegin insan o yüzden kafana fazla takma.Her insanın bir evlilik yaşı ve kısmeti vardır.İşe yeni girmişsin biraz iş hayatının tadını çıkar evlilikte olur inşallah zamanı gelince.

Yazını okudum yorumlara bakmadan hemen atladım yazmaya sanki beni anlatmışsın aldatmaya kadar herşeyimiz aynı bende çok sevdim hala bile içime sindiremiyorum bazı şeyleri zor geliyo alışmak falan filan, tek farkımız sen mezun olmuşsun ben halaaaa olamadım bana diyolar okuldan bul bari diye ama benm yaşıtlarım hep mezun oldu banada benden küçükleri kaldı gerçi onlardan bile bakan yok Şans kader işi mi bilmiyorum ama öyleyse benim işim baya zor gibi duruyo

Not: güzeliz ya ondan bence yaaa hani çirkin şansı falan olaydı iyiydi (kendimide böyle avutuyorum, napıııım )

Bende çok merak ediyorum kader mi diye ama ünluleri düşünüyorum kader olsa neden daha çok evleniyorlar.ama benim hayatıma bana göre kader. Çünkü ben eşimle okul bitince çalıştigim yerden tanıştım başta imkansız gibiydi benim hayatımda başka biri vardı aldatıldim Ayrildm ve onunla evlendim ama o ise girmemde ayrı bir şans yani farklı biryefe iş görüşmesine gitmstim çok bekletmslrdi karşıya basvurayim dedim böyle oldu :)

Bence kader, 7 yıl önce tanıştık 3 yıl çıkıp ayrıldık 11 ay boyunca hiç gorusmedik ikimizinde hayatina birileri girdi ve biz 11 ay sonra tekrar biraraya geldik ve tam 7 yıl sonra nisanlandik ve 10 gün sonra evleniyorum. Demem o ki kaderden kacilmiyor bir yolunu buluyor :)

Bence kaderin payı %90 ise bizim payımız da %10. Yani ben evimden çıkmayım kısmetim ayağıma gelsin pek olmuyo
Bi'de ben şunu farkettim nezaman "amaaan" deyip boşveriyosun işte ozaman aşk gözkırpmaya başlıyo:26:

sanki bun yazdıkların beni anlatıyor gibi, tek fark benim hiç sevgilim olmadı :)
bende 25 yaşımdayım hatta yakında 26 olcam, okul bitti şimdi bulurum derken baktım yine olmadı, sonra hiç ama hiç beklemedigim bir anda çıktı karşima o beni buldu :)
yıllar önce birbirimizi görmüştük aramızda birşey yoktu sonradan herşey bir mesajla başladı, iki aydır beraberiz ve evlenme kararı aldık bile, evlenecegim kişi o dedim

yani demek istedigim hiç umutsuzluga kapılma bolca dua et Allah sana hayırlı bir kısmet nasip eder

Bir arkadaşım bana evlenegin kişi kaderindir değişmez, ama sen dua ederek onunla daha erken karsilasabilirsin demişti. Ben birebir örneğini yaşadım. Aşık olduğum adam 9 senedir burnumun dibindeydi :) ben cakralari açınca sevgili olduk :) sen de biraz dikkatli bak etrafına, güleryüzlü ol inşallah bi an önce karşılaşırsın hayatının erkegiyle :)

ben yoruldum ya asktan meskten 23 yasimdayim. ciktigim biri var mantigim hayir diyor. bende napicami bilmiyorum yani. ilaki biri olmali dgl. dogru kisiylen karsilasman ici bol bol dua et.. yanlis kisilere asik olmak ne kadar zor vazgecemiyor sonra insan.

Bir konu için elinden gelen her şeyi yaparsın. Bu aşk konuları olur iş konuları olur vs..

Sonrasında zaten kaderinde varsa olur yoksa olmaz..

nasıl oldu çakra açmakk açarmısın canım

sakin oyle dusunme cnm bende umutsuzdum 25 de artik baya bir koyuyordu hani artik yuvam kendi hayatim olsun istiyordum ama malesef karsima cikanlar in hicbirine isinamiyodum. arkadas akraba tanistiriyorlardi ama yok olmuyor. 26 da esimle tanistim nisanli kaldik bir sene 27 de evlendik. bir yas vardi aramizda yine akrabamiz tanistirmisti. ilk goruste cok begnmistim ve kismetmis oldu. nasip kismette varsa mutlaka olur ama sende bol bol dua et. bir kismet ciktigi zamanda kestirip atma biraz tanimaya calis. insallah allah iyilerle karsilastirir guzel bir yuva kurarsin.tum bekarlara hayirli kismet versin allahim...

aynen öyle tam ümidi kestiğim anda çıkmıştı karşıma. evli değilim henüz ama

bence akışına bırakmayı dene.
hani bi söz vardı klasikleşti ama çok severim
isteklerimiz vazgeçtiğimizde gerçekleşir. bu hayatın sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…