- 10 Haziran 2009
- 1.494
- 72
- 358
Sabırlı olun kızlar ben de geçeceğine inanıyorum baksanıza hepimizde var stres gerginlik, sinir oluyorum nişanlıma o kadar rahatki sanki kendisi evlenmiyo onun bu rahat tavırları beni çileden çıkarmıyo gerçekten erkeklerin beyni bizimkinden çok farklı işliyo ya ben gelinliğim için aylardır kafa yoruyorum hafta sonu ona damatlık alacaktık 15 dakika da beğendi aldı ve çıktık bu kadar diyo ben birşey söylesem acele etme hallederiz diyo aman zor iş ya bu günler sabrımızın sınanması ,için güzel bir fırsat sakin olalım kızlar
Perikızı merak estme canım hepsi öyle yanlız değilsin
Esrant sakin ol canım valla bak böyle dediğime bakma bazen ne krizler yaşıyorum bitsin diyorum pişmanlıklarım oluyo ama hepsi geçici hep basit anlaşmazlıklardan çıkıyor bu dönemde herkes gergin oluyo bak biz en azından böyle bir ortamda konuşarak paylaşabiliyoruz ama erkekler öyle değil onlarınki düz mantık, inşallah problemin neyse en yakın zamanda düzelir iyi düşünmeye çalış insan öfkeliyken hep olumsuzlukları hatırlama eğilimindedir iyi güzel şeylere odaklanmaya çalış canım
Perikızı merak estme canım hepsi öyle yanlız değilsin
Esrant sakin ol canım valla bak böyle dediğime bakma bazen ne krizler yaşıyorum bitsin diyorum pişmanlıklarım oluyo ama hepsi geçici hep basit anlaşmazlıklardan çıkıyor bu dönemde herkes gergin oluyo bak biz en azından böyle bir ortamda konuşarak paylaşabiliyoruz ama erkekler öyle değil onlarınki düz mantık, inşallah problemin neyse en yakın zamanda düzelir iyi düşünmeye çalış insan öfkeliyken hep olumsuzlukları hatırlama eğilimindedir iyi güzel şeylere odaklanmaya çalış canım