Evlenmek ve yuva kurmak istiyorum

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.091
158
39
bir evladım olsun istiyorum biliyorum evlilik zor ama kimseye şans vermıyorum.geçende konu açtığım kişiyle de görüşmedim.kalbimde aklımda sadece biri var ve ona hiç güvenmiyorum.beni sevdiğini söylüyor ama ben güvenmiyorum.bana prenses gibi davranıyor ama biliyorum ki hoşlandığı her kadına böyle.ben yüz vermediğim zamanlarda başka kadınlara yaptıklarını da gördüm.ben onauz olamıyorum yine görüşeceğim ama güvenmiyorum da her kadının peşinden koşuyor gibi geliyor ve daha acı geleni gerçekten zeki bi kadıma aşık olabilir onadam be benim saf salak olduğumu düşünüyor bana bi degasında gerizekalısım demişliği de var.ki haklı sanırım çünkü ben söz konusu o ise her şeyi boşverip ona gidebilirim kendimi bile öyle de salağım bu yaşımda.
Gerçekten biri olaun yuva kurayım iatiyorum ama onunla olmaz olamaz..kurarım takip ederim kendimi uetersiz görürüm.ona süper kadın şazım ve o ben değilim.içimi döktüm sadece...şimdi derdin sadece hayatında biri mi olması diyeceksiniz bi kısmınız hayatımda uzun zamandır biri yok ve yuva kurmak adına birilwrini hauatıma almak istiyorum

"Superwoman" i hakedecek nasil bir insan ki bu kisi? Ornek verin mesela
Hakettiğinden demeyelim de etrafındaki kadınlar böyle ve bu adam zeki esprili kadınlardan hoşlanıyor ve güzel kadınlardan.ben bu konuşarda rakibelere göre gerideyim.güzellik önemli değil de onun yanında gerizekalı gibi davranıyorum.aslında gerizekalı değilim iyi bi okuşdan mezunnm bpek çok aşamayı geçtim vs vs ama ya heyecan bi de onu kaybetme korkusu bana ilgisini kaybederim korkusu karnıma ağrılar giriyo

Kendinize guvenseniz biraz.
Belki ozguveniniz yerine geldikce belki onh begenmeyeceksiniz bile.
Bazen gozumuzde bazi insanlari cok buyutuyoruz.
Aslinda isin icine girdigimizde hic de buyutulecek biri olmadigini anliyoruz.

Güvenmediğiniz Kişiyi unutun gitsin .
Yuva kurmak istiyorsanız da adaylara şans verin .

Siz kendinizi bu kadar değersiz görürken başkası niye değer versin.bu adam size paspas gibi davranıyor bi başkası olsa o da aynı davranır bence.eminim çok güzel özellikleriniz vardır.önce kendinizi bulun sonra aşk sizi bulur.

Kendinize guvenseniz biraz.
Belki ozguveniniz yerine geldikce belki onh begenmeyeceksiniz bile.
Bazen gozumuzde bazi insanlari cok buyutuyoruz.
Aslinda isin icine girdigimizde hic de buyutulecek biri olmadigini anliyoruz.
Tabi ki öyle büyttüğüm kadar mükemmel değil ama ben beni çok sevsin istiyorum

Önerinizi dinlwyweğim teşekkürler

Kendine haksizlik ediyorsun bence rakibelerimden gerideyim demek de ne demek o ulasilmaz hak edilesi bir varlik degil bence tam tersi kadinlari kullanarak egosunu sisirmeye calisan zavalli biri. Anlamissin zaten onunla olmayacagini ustunu sil gitsin. Ve sana nacizane olarak tavsiyem evlenmeyi dusundugunu etrafindakilere soyle onlar seni disardan gozlemledikleri icin etraflarinda sana uygun oldugunu dusundukleri kisilerle tanismana vesile olabilirler

İnsanlar tanıştırıuorlar etrafımda tanışmak iateyenlerde oluyor zaten normalde çok gezen hayatını yaşayan biriyim ama gel gör ki ben onsuz nefes alamıyorum canım hüçbi şey yapmak istwmiyor sadece cevrim içi durumuna bakıyoum kiminle konuşuyo diye böyle hastalıklı saçma sapan bi şey.bugün o kadar mutsuz oldum ki nefes alamadım resmen tıkandım ya ben anlamıyprum deli miyim neyim ama engel olamıyorum buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…