- 11 Ocak 2015
- 54
- 80
- 38
- 38
- Konu Sahibi Dindirella
-
Ona süper kadın mı lazım?
Niye o süperman mı?
Her kadınla gezen tozan tip mi süperman?
güvenmediğiniz kişiyle vakit harcamayın madem niyetiniz evlenmek.ayrıca kendinizi ezdirmeyin
"Superwoman" i hakedecek nasil bir insan ki bu kisi? Ornek verin mesela
Güvenmediğiniz Kişiyi unutun gitsin .
Yuva kurmak istiyorsanız da adaylara şans verin .
İnsanlar tanıştırıuorlar etrafımda tanışmak iateyenlerde oluyor zaten normalde çok gezen hayatını yaşayan biriyim ama gel gör ki ben onsuz nefes alamıyorum canım hüçbi şey yapmak istwmiyor sadece cevrim içi durumuna bakıyoum kiminle konuşuyo diye böyle hastalıklı saçma sapan bi şey.bugün o kadar mutsuz oldum ki nefes alamadım resmen tıkandım ya ben anlamıyprum deli miyim neyim ama engel olamıyorum buna
yaş kaç?bir evladım olsun istiyorum biliyorum evlilik zor ama kimseye şans vermıyorum.geçende konu açtığım kişiyle de görüşmedim.kalbimde aklımda sadece biri var ve ona hiç güvenmiyorum.beni sevdiğini söylüyor ama ben güvenmiyorum.bana prenses gibi davranıyor ama biliyorum ki hoşlandığı her kadına böyle.ben yüz vermediğim zamanlarda başka kadınlara yaptıklarını da gördüm.ben onauz olamıyorum yine görüşeceğim ama güvenmiyorum da her kadının peşinden koşuyor gibi geliyor ve daha acı geleni gerçekten zeki bi kadıma aşık olabilir onadam be benim saf salak olduğumu düşünüyor bana bi degasında gerizekalısım demişliği de var.ki haklı sanırım çünkü ben söz konusu o ise her şeyi boşverip ona gidebilirim kendimi bile öyle de salağım bu yaşımda.
Gerçekten biri olaun yuva kurayım iatiyorum ama onunla olmaz olamaz..kurarım takip ederim kendimi uetersiz görürüm.ona süper kadın şazım ve o ben değilim.içimi döktüm sadece...şimdi derdin sadece hayatında biri mi olması diyeceksiniz bi kısmınız hayatımda uzun zamandır biri yok ve yuva kurmak adına birilwrini hauatıma almak istiyorum
Ya diğer kadının onu benden alıyor olması beni rahatsız eden yani o kadına meyletmesi beni üzüyor.o kadınla konuşuyor çevrim içi durumlarını takip ediyorum ama benimle de konışuyor bana ne istersen yaparımlar ama eminim ona da aynıları..ben o kadın kadar işveli cilveli o ldın kadar fettan değilim.o kadın çok fena ve üstelik evli kadın.ya o evliyken ona aşık olması beni deli ediyor.o kadına herkes aşıktı kavga bile ettiler bu nedenle hatta.üç adam aynı kadına aşık be kadın evli...İlk mesajınıza göre daha normal yaklaşacaktım ama şu mesajınızı tehlikeli buldum doğrusu. Bu adam zihninizde çok büyümüş ve bu şekilde bi ilişkiye başlasanız bile perişan olursunuz. Fakat sorun o kişide değil, sorun sizde. Bu kişi sadece sizin benlik algınızdaki zaafları görünür kılmış. Ona bu kadar çekim duyuyorsunuz çünkü sizde olmayan bir şey var onda. Özgüven.. Bu durum bi takıntı halini almadan önlem alın. İşe özgüven oluşturmakla başlayın.
33 yaşımdayımyaş kaç?
Kendi kendine telki ver hep. Kotu yanlarini gor.Söylediklerinizin garkımdayım ama söz geçmiyor
Havalara girdiği yok ya ben o kadının onu benden alabilmesine üzgünümKendi kendine telki ver hep. Kotu yanlarini gor.
Misal cevresinde cok kadin olup da havalara giren bir insan cok iticidir bence. Siz de onu oyle gorun
Güveniyorum ama olmuyorBence baźi fikirlerini yenile ve degiştirmeye Sen kendine güvenmekle başla ama önce...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?