işin insani boyutu tartışılmaz zatenEvet tuhaf. Tuhaf diyenlere çıkışınlar, daha da tuhaf :) Yahu bir anneden bahsediyoruz. Kadın bu konuşmaları ile evlenince kızının ailesi olmaktan feragat etmiş gibi bi izlenim veriyor. Konu sahibi okuluna devam ediyor ve okul malzemelerini dahi kocan alsın diyerek vermiyor kadın. Normali bu mudur yani? Bunun adı bencillik ve vicdansızlık başka bişey değil.
yokluk çeken bbir aile demek ki, herşeyin hesabı yapılıyor ve damadı pek sevmiyorlarsanırım, doğal mı bilemedim, bu tür aileler var, takma kafana, annen baban onlar, dünyaya geliş sebebinGunaydin hanimlar. Su aralar gercekten moralimi bozan bi durumdan bahsedicem konu ailem soyle anlatiyim evlenmeden once sahsima ait esyalarim vardi ornegin bilgisayarim fotograf makinam vesaire okudugum bolume lazim oldugu icin almistim evlendikten sonrada okumaya devam ediyorum sorun su ki ailem evlendigim icin aldigim hicbiseyin artik benim olmadigini onlarin oldugunu soyluyo hatta annem sen artik bu evin icinde yasamiyosun bu evin kizi degilsin senin kocana neden veriyim bunlari git onlar alsin sana gibi laflar kullaniyo bu sadece esyalarimda degil ufacik bi durumda bile yuzume vuruluyo sizce bu normalmi her aile boyle davranirmi?
Bence de çok anormal. Benim bir sürü arkadaşıma evlenmeden ailesi araba aldı mesela; birinin de giderken arabasını evde bıraktığını görmedim. Altı üstü bir bilgisayar ve fotoğraf makinesi. Üstelik benim ihtiyacım var diyorsunuz.Gunaydin hanimlar. Su aralar gercekten moralimi bozan bi durumdan bahsedicem konu ailem soyle anlatiyim evlenmeden once sahsima ait esyalarim vardi ornegin bilgisayarim fotograf makinam vesaire okudugum bolume lazim oldugu icin almistim evlendikten sonrada okumaya devam ediyorum sorun su ki ailem evlendigim icin aldigim hicbiseyin artik benim olmadigini onlarin oldugunu soyluyo hatta annem sen artik bu evin icinde yasamiyosun bu evin kizi degilsin senin kocana neden veriyim bunlari git onlar alsin sana gibi laflar kullaniyo bu sadece esyalarimda degil ufacik bi durumda bile yuzume vuruluyo sizce bu normalmi her aile boyle davranirmi?
kesinlikle aynı teklifler olur annemden yana..Asla normal değil.
Ben evlenirken kendi eşyalarımı bırak, annem kendi evinden "Bak bunu yeni almıştım al sen kullan, şu senin evine çok yakışır istersen alabilirsin" falan diye diye bi heves herşeyi vermek istemişti bana. Ufak tefeklere laf etmeyi geçtim bahsettiğim şeyler mutfak tv si, zigon sehpa, halı falan yani..
Eşyaları onu bunu bi kenara bırak, "Sen artık bu evin kızı değilsin" ??.. Bu en kötüsü ve hiç normal değil. Bir sorun mu yaşandı evlenmeden önce?
Gunaydin hanimlar. Su aralar gercekten moralimi bozan bi durumdan bahsedicem konu ailem soyle anlatiyim evlenmeden once sahsima ait esyalarim vardi ornegin bilgisayarim fotograf makinam vesaire okudugum bolume lazim oldugu icin almistim evlendikten sonrada okumaya devam ediyorum sorun su ki ailem evlendigim icin aldigim hicbiseyin artik benim olmadigini onlarin oldugunu soyluyo hatta annem sen artik bu evin icinde yasamiyosun bu evin kizi degilsin senin kocana neden veriyim bunlari git onlar alsin sana gibi laflar kullaniyo bu sadece esyalarimda degil ufacik bi durumda bile yuzume vuruluyo sizce bu normalmi her aile boyle davranirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?