Evlenmek

işin insani boyutu tartışılmaz zaten

Yok artık. birkaç eşyayı mı sakiniyorlar, üstelik onlar senin. Senin paranla alınmamış olsa bile senin. Oldu olacak bunları da biz almıştık diye altındaki donu da alsınlar. Tövbeee...

yokluk çeken bbir aile demek ki, herşeyin hesabı yapılıyor ve damadı pek sevmiyorlarsanırım, doğal mı bilemedim, bu tür aileler var, takma kafana, annen baban onlar, dünyaya geliş sebebin

Arkadasim evlendi. Babasi okurken okula rahat gidio gelsin diye araba almisti. Evlendigu sehre götürdü.
Bence esiniz ile olan evliliginizi sorun yapıyorlar. Yoksa bilgisaya fotograf makinesi özel esyadir. Götürmeniz normal.
Ancak sorun olacaksa tamam deyip birakin.. ne gerek var huzursuzluga..

Bence de çok anormal. Benim bir sürü arkadaşıma evlenmeden ailesi araba aldı mesela; birinin de giderken arabasını evde bıraktığını görmedim. Altı üstü bir bilgisayar ve fotoğraf makinesi. Üstelik benim ihtiyacım var diyorsunuz.

Bunun 2 açıklaması olabilir. Ya ailen evliliğini onaylamıyor, ya da damadın durumu onlardan daha iyi, zengin kocası yenisini alır nasılsa; eskileri biz kullanalım mantığındalar.

Konu sahibinden cevap alamadik ama belli ki ailesi evlemesini onaylamamis, bazi sorunlar yasanmis.
Yoksa hesabi yapilacak esyalar degil. İnsanlar anne babasinin fazladan dairesi oluyor da orada oturuyor yani fotomak, laptopun lafi bile olmaz.

Aaa bu tam "mirası erkeğe bırakalımda damat yemesin" mantığıyla hareket eden kişilerin kafasına benziyor. Benimkide tam tersi neyin varsa al çok eşya istemiyorum evimde artık diye güle oynaya verdi bütün herşeyimi benimkide alem:)

Tabikide alacaksınız ozaman deyinki saç tokalarımı kıyafetlerimide bırakayımda damat giymesin. Olur mu canım öyle saçma şey.

Ya acaba o eşyaları siz kullanın diye onlar aldı da evin eşyası olarak mı görüyorlar hani bi koltuk kanepe ne biliyim bi buzdolabı vs. Demirbaş eşya hesabı

Kardeşiniz falan varmı belki oda kullanıyo diye alma demişlerdir . Ama tabiki sen artık evlisin kocan alsın vs lafları yanlış

Rahmetli annem bana ve kocama istediğinizi alabilirsiniz evden ne gerekliyse çekinmeyin dedi. Öyle diyorlarsa kendi aldıklarını al niye bırakasın ki diğer şeylere zaten tenezzül de etme ama asla da unutma bu yaptıklarını.

kesinlikle aynı teklifler olur annemden yana..
şaşırdım dogrusu..

Asla boyle davranmazlar. Senin aile kafayi yemis.

Tuhaf evet ama ben bu tipte bazı aileler tanıdım;
Onlar siZi okutmuşlar, eşinize maaşlı gelin etmişler, kısaca başka sorunlulukları yok, artık tüm sorunluluk sizin eşinizde.

Haklılar haksızlar bilemeyeceğim, bunlar maddiyatla ilgili konular, yani başka kardeşiniz var mı? Aileniz size aldığı bu aletleri size verirse aynı ürünleri kardeşlerinize alacak maddi durumda mı? Bunları bilmeden bir şey demek haksızlık olabilir. Siz elbette kendinizce haklısınız, ama evlenen kişiler biraz kendi sorunluluğunu almalı, okurken evlenmek sizin seçiminizdi ise biraz zorlanacağınızı düşünmemiş miydiniz?

Anormal bir durum.. ailenizin soyledikleri ilginc.. AMA...... ACABA ESINIZ COKMU CIMRI, YADA AILENIN BIR BILDIGIMI VAR ? durduk yeremi bu tepkiler cozemedim ben

Annenin esas derdi ne bi sor bakalım
Normalde iletişiminiz nasıl?
Kendisi evlenınce evlat vasfından çıkmış mı?
Bu ne saçmalık yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…