asla normal değilGunaydin hanimlar. Su aralar gercekten moralimi bozan bi durumdan bahsedicem konu ailem soyle anlatiyim evlenmeden once sahsima ait esyalarim vardi ornegin bilgisayarim fotograf makinam vesaire okudugum bolume lazim oldugu icin almistim evlendikten sonrada okumaya devam ediyorum sorun su ki ailem evlendigim icin aldigim hicbiseyin artik benim olmadigini onlarin oldugunu soyluyo hatta annem sen artik bu evin icinde yasamiyosun bu evin kizi degilsin senin kocana neden veriyim bunlari git onlar alsin sana gibi laflar kullaniyo bu sadece esyalarimda degil ufacik bi durumda bile yuzume vuruluyo sizce bu normalmi her aile boyle davranirmi?
nesi tuaf hiçmi bilmiyorsunuz bu memleketin örf adetlerini dahada birçok kişi başlık alır kızına öyle çeyiz verirÇok tuhaf.
Bence hıc normal değil çok manyakca bır dusunce.öyle şey mı olur ya.bunlar senı kuırtulmak ıcın mı evlendırmıs.çok acgözlü davranış hiç kusura bakma.ama ne yapacksın ailen .sen demedın mı evlendım ama artık sızın çocugunuz değil miyim?Gunaydin hanimlar. Su aralar gercekten moralimi bozan bi durumdan bahsedicem konu ailem soyle anlatiyim evlenmeden once sahsima ait esyalarim vardi ornegin bilgisayarim fotograf makinam vesaire okudugum bolume lazim oldugu icin almistim evlendikten sonrada okumaya devam ediyorum sorun su ki ailem evlendigim icin aldigim hicbiseyin artik benim olmadigini onlarin oldugunu soyluyo hatta annem sen artik bu evin icinde yasamiyosun bu evin kizi degilsin senin kocana neden veriyim bunlari git onlar alsin sana gibi laflar kullaniyo bu sadece esyalarimda degil ufacik bi durumda bile yuzume vuruluyo sizce bu normalmi her aile boyle davranirmi?
Hiç bilmiyorum. Ben uzayda yaşıyorum.nesi tuaf hiçmi bilmiyorsunuz bu memleketin örf adetlerini dahada birçok kişi başlık alır kızına öyle çeyiz verir
bu sataşma değil tuaf dediniz ya o anlamda garipsedim nerde yaşıyorsunuz onu bilmiyorum ama bu memleketin gerçekleri arasında buda var malesefHiç bilmiyorum. Ben uzayda yaşıyorum.
Ve konu sahibine cvp vermicekseniz kimseye de sataşmayın lütfen!
Gaziantep'de yaşdım gecen yıla kadar.Ve Gaziantep'liyim.bu sataşma değil tuaf dediniz ya o anlamda garipsedim nerde yaşıyorsunuz onu bilmiyorum ama bu memleketin gerçekleri arasında buda var malesef
insanlar okumuş bile olsa geleneklerine uymamayı bir çeşit kendini bilmezlik olarak görebiliyor yanlış bile olsa bunu devam ettirebiliyorGaziantep'de yaşdım gecen yıla kadar.Ve Gaziantep'liyim.
Güneydogunun göbegi resmen.
Evet cok şey gördüm biliyorum duydum.
Kızını okutan bir aile. Diğer sizin bahsettiginiz ailelere uzak bir örf ve adetler yaşamışlarki kızlarını okutmuşlar.
Bundandır cok tuhaf demem. Evladından neyi sakınıyosun li.
Gunaydin hanimlar. Su aralar gercekten moralimi bozan bi durumdan bahsedicem konu ailem soyle anlatiyim evlenmeden once sahsima ait esyalarim vardi ornegin bilgisayarim fotograf makinam vesaire okudugum bolume lazim oldugu icin almistim evlendikten sonrada okumaya devam ediyorum sorun su ki ailem evlendigim icin aldigim hicbiseyin artik benim olmadigini onlarin oldugunu soyluyo hatta annem sen artik bu evin icinde yasamiyosun bu evin kizi degilsin senin kocana neden veriyim bunlari git onlar alsin sana gibi laflar kullaniyo bu sadece esyalarimda degil ufacik bi durumda bile yuzume vuruluyo sizce bu normalmi her aile boyle davranirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?