- 5 Ağustos 2016
- 11.151
- 32.036
- 598
Bence cok cirkin bir yazi.
Cunku cok cinsiyetci. Bictigi kadin rolu pasif, muhtac, ev isleri ve erkege hizmetten bir adim oteye gidemeyen, asla uretmeyen koca bor tuketici.
Esimden once araba kullanmayi ogrendim.
Esimin askerlik, isten memnun olmama gibi sebeplerle evlilik surecinde 1 yila yakin calismadigi donem var ben dogum izni haric evlendigimden beri calisiyorum
Evde bir sey bozulursa birimiz apartman görevlisini arariz, esim alip yapmaz
Esyalari falan cekmeyiz öyle yani esya yenilemek disinda hic boyle seyler olmadi. Onda da nakliyeciler yapti zaten
Kiyafetlerini kendi alir, kendi özenle secmedigi seyi giymez, ben de gidip bir de bu isine kosamam zaten
Kiyafetlerini ütüleyip gak guk diyince ona sunmam
Ikimizde poset tasimayi sevmeyiz kucuk seyleri aliriz buyuk seyleri ucretsiz kapiya kadar getiriyorlar. Ne gerek var buna :)
Ama ikimiz de birbirimizi cikarlar icin sevmedik. Bunlarin hic önemi yok.
Insanin esinden damizlik diye bahsetmesiyse mide bulandirici.
Askin meyvesi diye bakmak yerine niye böyle seyler yakistirilir bilmiyorum
Cunku cok cinsiyetci. Bictigi kadin rolu pasif, muhtac, ev isleri ve erkege hizmetten bir adim oteye gidemeyen, asla uretmeyen koca bor tuketici.
Esimden once araba kullanmayi ogrendim.
Esimin askerlik, isten memnun olmama gibi sebeplerle evlilik surecinde 1 yila yakin calismadigi donem var ben dogum izni haric evlendigimden beri calisiyorum
Evde bir sey bozulursa birimiz apartman görevlisini arariz, esim alip yapmaz
Esyalari falan cekmeyiz öyle yani esya yenilemek disinda hic boyle seyler olmadi. Onda da nakliyeciler yapti zaten
Kiyafetlerini kendi alir, kendi özenle secmedigi seyi giymez, ben de gidip bir de bu isine kosamam zaten
Kiyafetlerini ütüleyip gak guk diyince ona sunmam
Ikimizde poset tasimayi sevmeyiz kucuk seyleri aliriz buyuk seyleri ucretsiz kapiya kadar getiriyorlar. Ne gerek var buna :)
Ama ikimiz de birbirimizi cikarlar icin sevmedik. Bunlarin hic önemi yok.
Insanin esinden damizlik diye bahsetmesiyse mide bulandirici.
Askin meyvesi diye bakmak yerine niye böyle seyler yakistirilir bilmiyorum