- 5 Ağustos 2016
- 22
- 15
- 3
- 43
- Konu Sahibi umutsuzkralice
-
Sizin niyetiniz evlenmekse o da istemiyorsa yapılacak şey belli. Evlenmek istemeyen insanı zorla evliliğe ikna edemezsiniz. Evlenmek isteyen insan da sonunda evlilik olmayan bir ilişki yaşamak zorunda değil. Bunu hakaret etmeden, kavga etmeden de çözebilirdiniz aslında. Ne gerek vardı ki o kadar yaygaraya?
ben şanda evlilik erken diyebiliyorum ama o hiçbirzaman evlilik düşünmüyor sorun orada işte şimdi değil dese anlardımAslında sen de ne yapman gerektiğini biliyorsun da sevdiğin için gözün görmüyor.
Ha sende evlilik istemeseydin yürüyüp giderdi ilişki ama karşılıklı olarak fikir uyuşmazlığı var. Evlilik istemiyor olabilir saygı duymak gerekir ama bi yola çıkmadan önce bunu senle paylaşması gerekirdi. Sende ona göre yoluna bakardın.
çünkü bana sana ümit vermedim dedi bu ne demek niye gelecek planları yaptı benimle herkese rezil etti adımı canım yanıyo benimde gururum bitti duymayan kalmadı evlenmiycez demedi şimdiye kadarNeden ağzına geleni söyledin ki?
Evlenmek istemek bir suç değil. Ama karşı tarafı buna zorlamak, olmuyorsa da hakaret etmek bir suç.
Çevremdeki erkeklerin en büyük şikayeti bu. Neden kadinlar bize bakar bakmaz "aha bu evlenilecek erkek. Bunu ne yapsam da kafeslesem" diye bakıyor diyorlar.
Ben senin yerinde olsam ona açık yüreklilikle "canım, seninle aynı evde yaşamak ve çocuk sahibi olmak istiyorum. Ama seni buna asla zorlamam" derdim. Sakince konusurdum. Birini sevmek ve çocuk istemek de suç değil.
O da sana bir cevap verir. Zamanla bakarsınız. Ama adamın girtlagina çökmek nedir yaa
çünkü bana sana ümit vermedim dedi bu ne demek niye gelecek planları yaptı benimle herkese rezil etti adımı canım yanıyo benimde gururum bitti duymayan kalmadı evlenmiycez demedi şimdiye kadar
Kendinzi suclamayi bırakın lütfen önce. Sizin burda bi suçunuz yok. Tek hataniz onun evlilikle ilgili düşüncelerini öğrendiğinzde bağırıp çağırmaniz. Sonuçta ortada bi ilişki var bu bi şekilde sonuçlanacak ama evlilik ama ayrilikla. Sevgiliniz önceki evliliğinden dolayi bu işten sogumus olabilir. Ona bağırmak yerine sakin konuşunKızlar herkese selam uzatmadan konuya gireyim.Benim bir birlikteliğim vardı bir senedir iyi kötü günlerimiz oldu komşuyuz zaten ikimizinde ikinci evliliği olacaktı.Konu açtım evlilikten düşüncesini öğrenmek istedim sordum .Bana evlilik deyince vücudum tutmuyor herkes üstüme geliyor sen bari yapma anlarsın sandım dedi ayrıca evlilik aşkı öldürürmüş bana hiç ümit vermemiş zaten düşünmezmiş bu yaşta evlilik olmaz artık dedi ben şoka girdim diyebilirim zaten evlen benimle diye tek laf etmedim de sonunda evlilik mutlaka ister bi bayan yıllarca böyle sürüp gitmeyecekse evlilikte yoksa biyerde bitecek .Ayrıca şunu belirteyim ben boşanalı iki sene oldu hemen evlenelim dese ben yapamazdım ama hiç olmayacak değil korkacak birisi varsa oda benim zaten ya ben ona silahmı dayadım benimle acil evlen diye çok zoruma gitti bende ağzıma geleni söyledim hakaretler o sinirle tehditler ettim beni hangi gözle gördün sevgine nasıl inandım bitsin dedim toparlayalım kendimizi öyle konuşalım dedi bana nolur bi akıl verin ben napayım seviyorumda hep kendimi suçluyorum nasıl böyle salak olabildim ölmek istiyorum artık hiç umudum kalmadı aklımdanda şüpheye düştüm
Çok seviyorum onu ama ben onun için nelerden vazgeçtim bütün arkadaşlarımla görüştürmedi dayak yedim aşkım yine eksilmedi ama bu bana bi hakaret oldu okadar şeyden sonra sana ümitmi verdim demesiSizin niyetiniz evlenmekse o da istemiyorsa yapılacak şey belli. Evlenmek istemeyen insanı zorla evliliğe ikna edemezsiniz. Evlenmek isteyen insan da sonunda evlilik olmayan bir ilişki yaşamak zorunda değil. Bunu hakaret etmeden, kavga etmeden de çözebilirdiniz aslında. Ne gerek vardı ki o kadar yaygaraya?
Çok seviyorum onu ama ben onun için nelerden vazgeçtim bütün arkadaşlarımla görüştürmedi dayak yedim aşkım yine eksilmedi ama bu bana bi hakaret oldu okadar şeyden sonra sana ümitmi verdim demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?