- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.235
- 248
- Konu Sahibi umutsuzkralice
Ada'm takılmacalarda. Bence ya ikna olsun ya ayrıl evliliğe gitmeyecekse ne manada konuşuyor sizinle?
İlkokul çocuğu gibi
İlkokul çocuğu gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok seviyorum onu ama ben onun için nelerden vazgeçtim bütün arkadaşlarımla görüştürmedi dayak yedim aşkım yine eksilmedi ama bu bana bi hakaret oldu okadar şeyden sonra sana ümitmi verdim demesi
+1Böyle diyen adamı terk et. İki gün sonra nişan dügün resmini gör sosyal medyada
taktikmi yapıolar ne![]()
oha ben burayı görmemişim değil evlenmek yanında bir dakika durulacak bir tip değilİkinci evliliğiniz olacak sizin. Neden bunlara katlanıyorsunuz ki? Dayak yedim ne demek ya. Dayak yedikten sonra neden devam ettiniz ki? Arkadaşlarla görüştürmemek falan olayına hiç girmiyorum. Aferim.
Adamdan dayak yemis adam arkadaslariyla gorusturmemis bu bosanmis kadin dayak yedigi adamla evlenmeye calisiyo soyleyecek bisey bulamiyorum Allah islah etsin bu kadinlariAdama evlenmekten korktugu icin dayilanan bir kadinla, o zamana kadar istiyorduysa da artik evlenmez o adam. Adamin agzi yanmis, bir de daha evlenmeden rengini belli eden hakaretler savuran, saldirgan bir kadinla mi evlenecek Allah askina? Kendi kendinizi rezil etmissiniz. Zorla guzellik olmaz.
Adama evlenmekten korktugu icin dayilanan bir kadinla, o zamana kadar istiyorduysa da artik evlenmez o adam. Adamin agzi yanmis, bir de daha evlenmeden rengini belli eden hakaretler savuran, saldirgan bir kadinla mi evlenecek Allah askina? Kendi kendinizi rezil etmissiniz. Zorla guzellik olmaz.
ilgisizlik alkol yüzünden boşandım ve ilk ilgi gösteren adamada böyle katlandım işte görmediğim şeyi onda görünce bişey sandım 30 yaşındayımDayağı ondan mı yediniZ, Onun için başkasından mı?
Özel değilse neden boşandınız?
Kaç yaşındasınız?