evlenmekten korkan adamdan ayrılmalımıyım bana bi akıl verin kızlar

Çok seviyorum onu ama ben onun için nelerden vazgeçtim bütün arkadaşlarımla görüştürmedi dayak yedim aşkım yine eksilmedi ama bu bana bi hakaret oldu okadar şeyden sonra sana ümitmi verdim demesi

İkinci evliliğiniz olacak sizin. Neden bunlara katlanıyorsunuz ki? Dayak yedim ne demek ya. Dayak yedikten sonra neden devam ettiniz ki? Arkadaşlarla görüştürmemek falan olayına hiç girmiyorum. Aferim.

Böyle diyen adamı terk et. İki gün sonra nişan dügün resmini gör sosyal medyada :KK14:
taktikmi yapıolar ne :işsiz:
+1
7 senelik sevgilisini hazır değilim evlilik kuru bir imzadan ibaret bu dünyaya çocuk getirilmez diyen ve sonra terk edilen adam iki ay sonra Ankara nın bağları çalan düğünün de oynuyordu

İkinci evliliğiniz olacak sizin. Neden bunlara katlanıyorsunuz ki? Dayak yedim ne demek ya. Dayak yedikten sonra neden devam ettiniz ki? Arkadaşlarla görüştürmemek falan olayına hiç girmiyorum. Aferim.
oha ben burayı görmemişim değil evlenmek yanında bir dakika durulacak bir tip değil

Adama evlenmekten korktugu icin dayilanan bir kadinla, o zamana kadar istiyorduysa da artik evlenmez o adam. Adamin agzi yanmis, bir de daha evlenmeden rengini belli eden hakaretler savuran, saldirgan bir kadinla mi evlenecek Allah askina? Kendi kendinizi rezil etmissiniz. Zorla guzellik olmaz.

Adama evlenmekten korktugu icin dayilanan bir kadinla, o zamana kadar istiyorduysa da artik evlenmez o adam. Adamin agzi yanmis, bir de daha evlenmeden rengini belli eden hakaretler savuran, saldirgan bir kadinla mi evlenecek Allah askina? Kendi kendinizi rezil etmissiniz. Zorla guzellik olmaz.
Adamdan dayak yemis adam arkadaslariyla gorusturmemis bu bosanmis kadin dayak yedigi adamla evlenmeye calisiyo soyleyecek bisey bulamiyorum Allah islah etsin bu kadinlari

Sen ilk esinden ne gordun ki dayak yedigin sevgilinle evlenmeye calisiyosun? Iskenceye cekti herhalde seni kocan

Ama öyle deme sevde. Konu sahibi adam için arkadaşlarından vazgecmis, dayak yemiş, yine de seviyormuş. Böyle bir kadınla evlenmek istemeyen adam salak olmalı.

kendini sevmeyeni kimse sevmez istemezde..
zaten o yollardan geçmiş bir kadının kendine bu muameleyi reva görmesi inanılır gibi değil..

Back
X