- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
offf offf saçmalıyorum belki ama ben evlenmekten de kötü söz duymakdan da bir erkeğin sorumluluğunu almaktan da korkuyorum.evleneceğim adam beni bebek gibi nazlamalı.bana hiç kızmamalı ben yaşayamadım bazı şeyleri o yüzden çocuk kaldım biraz.ve karşıma çıkacak adam beni üzer diye korkyuyorum.hiç evlenmezsek olmaz mı?((ne gibi olumsuz sonuçları olur hiç evlenmemenin?
29 yaşındasınız ve bir evlilik yaşamışsınız.olumsuzlukla sonuçlanmış ve kafanız hala evlenmek evlenmemek mevzularında.
bence kafanızdan atın evlilik düşüncesini,bu kadar takmayın.bi önceki yaşadığınızı hazmedin,geçmişte bırakın zamanı geldiğinde zaten olur.doğru zamanda doğru kişi çıkar elbet karşınıza.daha yaşınız kaçki.
ayrıca evlenmeseniz ne olur.ölüm yok sonunda.takmayın o kadar.kendinize dönün,hayatınızı yaşayın.evlilikte gelirse buyursun o zaman
çok teşekkür ediyorum canım cevabın için.peki bu Bangladeşli çocuk hakkında ne düşünüyorsun?
işinizi gücünüzü bırakıp başka ülkeye gitmek yeni bi dil öğrenmek bunlar zor işler.ne o sizin için yapsın böyle bi fedakarlık nede siz.
nacizane fikrim...
ben gitmicem de o gelecek türkiyede çalışacak.olmayacak şey mi bu?
Sekerim, bence once kendini bir topla. Sirf evlenmis olmak icin bilmedigin, etmedigin, tanimadigin biriyle evlenme derim. Kendine biraz zaman ver, yasin zaten genc . Karsina sevecegin , sevilecegin mutlu olacagin birisi eminim cikacaktir, bence anlattigin hikayenin hicbir mantigi yok. Netten tanistigin birini nasil sevebilirsin, nasil guvenebilirsin?
Acele etme derim ben. Yani sevmedigin birisi icin gurbete gitmeye deger mi? Ben gurbette yasiyorum, inan bana cok cok zor. Bangladeslileri tanimam etmem ama Hintlilerin muslumani diyebilriim kisaca ve Hintli erkekler hakkinda acikcasi pek parlak fikirlerim yok. Yani evi barki dagitip gitmeye degmez bence.
canım ben gitmicem o gelecekolmaz mı diyorsun?
peki niyeti temizse gerçekten seviyorsa?gerçekten iyi bir evlilik için geliyorsa?Olmaz demiyorum tabi, seni ve adami tanimiyorum kuzum. Lakin yan yana olunca adama isinabilecek misin? Acikcasi bana pek mantikli gelmedi bu is, adam neden ulkesini birakip tanimadigi biri icin buraya geliyor bir de bunu dusun derim ben. Hindistan taraflarinda herkes gocmek icin yana yakila firsat ariyor, nufus cok ve hayat sartlari cidden zor. Haydi sen sevdin diyelim, onun seni sevdiginden, daha iyi imkanlar icin gelmediginden nasil emin olacaksin?
Ben yurtdisinda yasiyorum, burda 40 yasinda, cocuklu , kazulet gibi bir Avrupali hanim taniyorum.Internetten tanistigi, bununla evlenmek icin siraya girmis 22-25 yaslarinda Misirli, Cezayirli, Hintli cocuklar var...sirf Avrupa'ya gelmek icin tabi ki.Internette tanismislar, kadin bunlarla sohbet ediyor ama ne onlar Ingilizce ne bizimki Arapca biliyor, birbirlerine cinsel icerikli resimler yollayip duruyorlar.Ablamiz Arapca ogrenmeye heves etti iyi mi, citirlarla chat icin :) :) :) Gunahini almayayim senin adam boyle bir insan olmayabilir ama internetten tanistigi biriyle evlenmeye bu kadar hevesli olmasi acikcasi bana supheli geldi.
Bir de merakimi mazur gor ama Bangladesli biriyle nasil tanistin?
Su yazdiklarimi umarim yanlis anlamamissinizdir.yani kotu bir evlilikten ciktiginiz icin su anda berrak dusunemiyor olabilirsiniz diye bir de olayin bu yonunu yazayim dedim.
peki niyeti temizse gerçekten seviyorsa?gerçekten iyi bir evlilik için geliyorsa?
peki niyeti temizse gerçekten seviyorsa?gerçekten iyi bir evlilik için geliyorsa?
canim belli ki ruhun yorulmus senin.Oncelikle bunlar kismet meselesi.O guvensizlikten sonra denemen bile guzel bir gelisme ama olmadi diye inancini kaybetme ayrica herkes evlenmek zorunda deil.dogru insani bulunca inan ne korku kalir ne guvensizlik.akisina birakben bir evlilik yaşadım ve bu evliliği bitirdim. şu an 29 yaşımdayım.güvenim sıfır.bir erkeğin bir kadına sadık kalıp onu mutlu edebileceğine inanmıyorum.
en son biriyle görüştüm.yurtdışından kendisi.bangladeşten.daha önceden anlaşmıştık o türkiyeye gelecek burda yaşayacaktı.dün de diyor ki ya ben yurtdışından iş bulursam kore Japonya veya Amerika o zaman ne düşünürsün? ben gelemem çünkü mesleğim var dedim.peki mesleğini benim gideceğim ülkeye aldıramaz mıyız dedi.hayır bu çok zor dedim.neyse.
şu ana kadar konuştuğum erkekler içinde en temizi en güveniliriydi.bu da yan çizmeye başladı.türkiyede yaşayacaksın Türkçe öğrenmen gerekli diyorum hemen bana sen de Bengalce öğreneceksin diyor.
bu da olmayacak gibi.
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum.zaten antidepresan kullanıyorum.bugün de içmedim onun da etkisi var((
sözün kısası eğer bununla olsaydı evlilk gözüme daha kolay görünüyordu ama artık yaşım da ilerledikçe hiç istemez oldum en iyilerden biri buysa artık.offf offf saçmalıyorum belki ama ben evlenmekten de kötü söz duymakdan da bir erkeğin sorumluluğunu almaktan da korkuyorum.evleneceğim adam beni bebek gibi nazlamalı.bana hiç kızmamalı ben yaşayamadım bazı şeyleri o yüzden çocuk kaldım biraz.ve karşıma çıkacak adam beni üzer diye korkyuyorum.hiç evlenmezsek olmaz mı?((ne gibi olumsuz sonuçları olur hiç evlenmemenin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?