• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmekten korkuyorum

Sizin bir konunuz daha var sanki :KK64:Annenizin ayarları bozulmuş fabrika ayarlarına geri döndürmek lazım ,buda ancak tedavi ile olur ,bunuda kabul etmez.Alkol alan biri derken, sürekli içen biriyse ayrılmakta iyi yapmışsınız.

erkeklerin geneli içki kullanır ki. alkoliklik değil bu kadınlar bile içmez mi sanki

Bugün hep böyle anne konuları , hayırlısı bakalım.Yaşınızda ne var da bu kadar dertlendiniz anlamadım doğrusu.Annenize aldırmayın.Elbet çıkar birisi ve doğru kişi de bu korkularınızı alır götürür.Allah hayırlısını versin.

Birisine güvenmekten, evlenmekten korkuyorum.
Annemle anlaşamayiz ve o hep başkalarını över bana. Hakaret eder. Evlen git der. Sen evlenemezsin der. Sevmiyorum seni der. Evet ben onun öz evladiyim. Maalesef öyleyim. Üvey çocuk olsam üvey çocuğum ondan derdim. Ama annemin genel anlamda yapısı negatif. Kavgaci bir insan.
Arkadaşlar... Artik özgüvenim sifir... 25 yasindayim.... Bu yaşıma kadar ondan hic bir konuda destek görmedim....
Şimdide namaz bile kilmiyorsun. Allahtan istemiyorsun. Hayirli bir es bulamazsın. Şöyle kötü olur. Böyle kötü olur. İçkici olur bilmem şöyle diye diye içime iclemis... İc ses gibi.... Tanistigim biri alkol aliyorsa... Korkuyorum... Yada genel olarak güven sorunu yaşıyorum...
Anne babaminda evliligi bol kavgali bi evlilik...

Kisacasi... Cok karamsarlastim bu konuda.. hala neden bekarim... neden tanistigim o kisiye mesela daha fazla sans vermedim... Alttan mi almam gerekirdi... Alkol almasi onun kötü insan oldugunu göstermezdi... Diye diye kendimi yiyip bitiriyorum

Tüm eskileri ve düşünceleri bir kenara at gitsin.. Birini tanı rahat ol yani kurgulamadan öyle midir böyle midir demeden çok bağlanmadan tanı gez dolaş tabiki sınırını koy fakat tanıyınca zaten anlarsın herşeyi..
Korkma bunlar güzel şeyler güzel şeyleri korkuya endişeye bırakıp onları zor sanki mecburi ya da kötü birşey gibi algılıyorsun.. Endişeye korkuya yer verme rahat ol annene kulaklarını tıka.. Sen konuşsan da konuşmasan da bu işler nasip ayrıca benim yaşım genç evlilik için daha yani geliyor evde kalmadım yani Biraz kendi hayatına bak deyin bence.
Ayrıca güvenmeden kimseyle olamazsın ki az ya da çok karşındakine güvenerek ona şans ver ve kendine de mutlu olmak için şans ver.
Içinden bunlar güzel şeyler ve herşey çok güzel olacak tanıdıkça kimin ne olduğunu bilirim ve bana uyuyorsa öyle devam ederim deyin

Birisine güvenmekten, evlenmekten korkuyorum.
Annemle anlaşamayiz ve o hep başkalarını över bana. Hakaret eder. Evlen git der. Sen evlenemezsin der. Sevmiyorum seni der. Evet ben onun öz evladiyim. Maalesef öyleyim. Üvey çocuk olsam üvey çocuğum ondan derdim. Ama annemin genel anlamda yapısı negatif. Kavgaci bir insan.
Arkadaşlar... Artik özgüvenim sifir... 25 yasindayim.... Bu yaşıma kadar ondan hic bir konuda destek görmedim....
Şimdide namaz bile kilmiyorsun. Allahtan istemiyorsun. Hayirli bir es bulamazsın. Şöyle kötü olur. Böyle kötü olur. İçkici olur bilmem şöyle diye diye içime iclemis... İc ses gibi.... Tanistigim biri alkol aliyorsa... Korkuyorum... Yada genel olarak güven sorunu yaşıyorum...
Anne babaminda evliligi bol kavgali bi evlilik...

Kisacasi... Cok karamsarlastim bu konuda.. hala neden bekarim... neden tanistigim o kisiye mesela daha fazla sans vermedim... Alttan mi almam gerekirdi... Alkol almasi onun kötü insan oldugunu göstermezdi... Diye diye kendimi yiyip bitiriyorum
Şöyle ki, alkol almak kötü insan yapmaz ama madem korkuyorsunuz çok iyi gözlem yapınız,duanızı da edin. Evlenmenin yaşı yok sonuçta Allah iyi insanlarla karşılaştırsın. Kendinize bir hobi edinin bence kafanızı takmazsınız en azından

Ayrı evd Çıkma imkanın varsa düşün yoksa bakış açık değişmez . Sana faydalı olabilecek kişilerle arkadaşlık yap . Bu düşüncelerden de sıyrıl

Back
X