Ben de evlenmek istemiyorum.. kendim gibi düşünen birilerine rastladığım ickn oyle mutluyum ki..aşık olmak çok başka bir şey eğer gözüm kararır ve hakikaten doğru bir yol arkadaşım olursa dusunebilirim.buyuk konuşmak istemiyorum.
Yalniz başıma istediğim zaman istediğim şeyi yapmak beni mutlu ediyor. Günlük rutinimi kendime göre belirliyorum. Gunum çalışmakla geçiyor, istediğim zaman uyuyor istediğim zaman eve geliyorum.kkmsye göre kendimi ayarlamiyorum boule mecburiyetler beni sıkıyor. Ailem yanıma gelse üç günden fazla kalsa bile bunalıyorum. Halbuki aileme inanılmaz düşkün biriyim. Ama alısmışım sabah beş buçukta uyanmaya, sabah sporuna, gunluk rutine.. Ne bileyim.. belki özgürlüğümü geç elde ettiğim icjn yuzden sizi anlayabiliyorum bir yerde.. hukuki konularda kaygilanmanizin güvensizlik ve hayata dair korkuyla ilgili oldugunu dusunuyorjm.
Bir avukat arkadaşınıza evlenmedennonce herseyi danisirsiniz isterseniz evlilik sözleşmesi yaparsınız. Ama bağlanma problemi varsa o konuda terapi size fayda sağlayacaktır..
Özgürlük , keyfine gore yaşamak güzel ama.. aileyle takılmak, arkadaş grubuyla tatil yapmak, eğlenmek her zaman yetmiyor. Bir gün onlar da evleniyor ve çocukları oluyor.. artık kizkiza tatil yapma zamanlarınız azalıyor. Aileniz de belli bir yaştan sonra yoruluyor ve ne yazık ki ömür boyu bizimle kalamiyorlar.
İste o zaman yanınızda biri olsun istiyorsunuz. Herkes sevgilisiyle romantik bir film izlerken keşke biri olsaydı yanımda diyorsunuz.
Evlenmeden bu sekilde sevgili -yol arkadaşı edinip mutlu olabilirseniz ne güzel. Ben yalnızım, sevgililerim oldu hep ayrıldım. Evlenmekten zamanla vazgeçtim. Hayatın getireceklerini merak ediyorum, büyük konuşmak istemiyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda.. önemli olan huzurla ve mutluluk içinde bir yaşam gecirmek..biriyle yada yalnız.. nasil olacaksa