• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlenmekten vaz mi geceyim?

kubbaa

Yağız Selim, Egemen= A.Ş.K 28.10.2014, 26.09.2016
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2013
1.913
1.727
448
Oyle kotu hissediyorum ki kendimi... Dugunum haziran da. Hersey yolunda ama biZ kavga ediyoruz ben hergun agliyorum ne yapacag ben boyle

Su anda bile agliyorum

Nazar mi degdi bize biz hic kavga etmezdik off

Öncelikle sakin olmalısın.

Tam olarak kavga etmenizin sebepleri nedir?

Durduk yere mi tartışıyorsunuz, biraz daha açıklarsanız yardımcı olmak daha da kolaylaşır :44:

belki de düğün stresidir kavga etmenize sebep..ilk önce neden tartıştığınızı düşünün,evliliğinizi etkileyen sorunlardan mı yoksa çözülebilecek şeyler mi...

düğün zamanının yaklaşmasıyla onun verdiği geerginlik ve streste olabilir kavga sebebiniz ama iyice bi düşün ve kontrol et ne sebeplerden dolayı kavga ediyosunuz bu evliliğinizde etki edermi bunları iyi düşün

mesela bir tartışma sebebimiz;
bana önceden evlendikten sonra benim kazandığım bana maddi konularda değişiklik yapacağım diyordu
şimdi ise kardeşim eve bakar ben kardeşimin kredisini ve kendi kredimi öderim diyor
(not: inanın para göz bir insan değilim ama bana danışması gerektiğini düşünüyorum. üstelik babası emekli ve köyde yaşıyorlar yani harici maddi gelirleri var ve kardeşi de çalışıyor üstelik aynı işi yapıyorlar.)
evvelden para biriktirip çocuklarımız için yatırım yapardık diyorduk şimdi ise bana bu konuyu dayattı çok kötü tartıştık sinirlerime hakim olamıyorum artık bana haksızlık yaptığını düşünüyorum

şunu da söylemekte fayda görünüyorum bana danışmıyor konuşmuyor

Bazıları düğün yaklaştıkça, ciddileştikçe yüzlerini ortaya çıkarır. İlişkinin iyi ve kötü yanlarını irdele hala aklında evlenmeye dair şüphe varsa vazgeç.

bir yandan bakıyorum melek benim meleğim çok seviyorum
bir yandan bakıyorum başına buyruk dediğim dedik
ama eskiden böyle değildi benim gözümden akan bir damla yaşa canımı feda ederim derdi şimdi ise....
çok farklııı

Bu konudaki rahatsızlığını dile getir bence,kardeşi sizin evinize bakmasın eşin de onun kredisini ödemesin,herkes kendi geçimini sağlasın ! Maddi anlamda kendine güvenmeyen de evlenmeye kalkmasın, taşıma suyla değirmen dönmez... Tavrını koy, rahatsızlığını hissettir, bir iş yaparken sana danışmayı, fikrini almayı öğrensin, nasıl başlarsa öyle gider... Vazgeçme konusunda maalesef yorum yapamam, senin bileceğin iş :50:

mantıklı düşünüp bir artı eksi durumu ortaya çıkarman senin iyi olacaktır.bu durum çok gereksiz olduğu gibi tehlike çanlarının
çaldığının da bir göstergesi olabilir.iyi analiz etmen gereken bir dönem.

Aklim cok karisik

canım evli değilim ben ne kadar sağlıklı olur yorumum bilemicem ama bnce bi konuş açıkça evlendikten sonra her konuda oturup konuşup beraber karar almalısınız kafasına göre hareket etmemeli kimse bi hayatı paylaşacaksınız sonuçta umarım en kısa zamanda düzeltirsiniz bu durumu

Son düzenleme:
Bazıları düğün yaklaştıkça, ciddileştikçe yüzlerini ortaya çıkarır. İlişkinin iyi ve kötü yanlarını irdele hala aklında evlenmeye dair şüphe varsa vazgeç.

sana katılıyorum arkadaşım gerçek niyetini yüzünü ortaya çıkarmaya başlamış ha bidde şu var erkekler evleneceği zaman sevmediği akrabasını bile senden çok sever bi acayip oluyolar ailelerini hep eşe karşı savunmak daha çok yardımcı olmak daha çok zorunda hissediyolar bunu çok gördüm çevremde ha bide bi mevzu olunca ailem diye tutturuyoar

Back
X