henüz gitmedim ama randevu aldım gidicem ama gitmeye karar vermem ayları aldı..bi sonuç çıkarmı bilmiyorum gidenler çokta faydasını görmemiş
keske evlenme gibi bi donemece gelmeden cok once yardim alsaydin,ama olsun,gec degil hala, yine de git mutlaka randevuna,tedavi ilk basta sana faydasiz gelse de karsindaki uzmana guvenip azimli ol.bence mutlaka tedavi olman gerek, bugun bu sorun yarin baska seyler olcak..boyle devam edemezsin..Tedavi suresince bu sorununla ilgili kitaplar oku, uzmanlarin yazdigi, makaleler vs..Kendini gelistir bu konuda, tedavine konsantre ol bence..Allah yardimcin olsun, kolay olmayacak belki ama basarabilirsin sakin umutsuzluga kapilma!
Bir ömür böyle geçmez canım dr dan yardım al kendini zorla her şey çok güzel olacak
aslında bunun bi rahatsızlık olduğunu farkettiğimde daha erkendi ama bi türlü tedavi olmak için gidemedim doktorlara güvenemedim.kendim yenmeye çalıştım bir yaptım iki yaptım üçüncüde yapamadım..sevdiğim insandan ayrılınca eminim herşey daha kötü olacak ama ayrılmasam durum yine kötü çıkmazdayım bi yandan düğün hazırlıkları yapıyorum bi yandan aglıyorum onunla da görüşmüyoruz hepten yanlız kaldım
canim nisanlin durumunu biliyor mu? aglamak yerine sakin ol ve onunla bu konuyu konus,yaptigin hicbirseyi saygisizlik ya da duyarsizliktan yapmadigini anlat, cozum aradigini yardim alcagini anlat,onun da destegi olursa tedavine katkisi olur.ama boyle kendini ifade edemeden gözyasi dökmen seni cok yipratir..Nisanlini da gözden cikarma hemen öyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?