evlenmekten vazgeçiyorum

inş yarın bi bakayım ne olacak gelince sizi bilgilendiricem inş

inşallah senin için iyi olur tatlım adına çok sevindim gerçekten

öyle herhangi biri çevremde yok maalesef canım hiç arkadaşım da yok ne yapacaksam hep nişanlımla yada annemle yapıyorum çoğu zaman onlar çıkmak istemedikleri için dışarı bile çıkamıyorum gerçi annemin sözünü dinleyeceği kimse de yok annem kendinden başka kişilerin sözüne aldırış etmez biri dese ki kızının bu problemi var diye hadi ordan ya benim kızım akıllıdır bir sorunu yok bir eli yağda bir eli bal da istediği her şey oluyor öyle bir şey yok der.. yaşadım biliyorum bu yüzden çaresizim ya zaten tatlım

benim aileminte haberi yok olsa destek olurlar belki ama byle bişeyin haztalık olmatını sylerler bene başka doktora gidiyorum diycem

benim aileminte haberi yok olsa destek olurlar belki ama byle bişeyin haztalık olmatını sylerler bene başka doktora gidiyorum diycem

ben bir doktora gidiyorum diyim hele peşime on kişi gelir vallahi gelmese de sorarlar niye neyin var ne doktoru bu o nerden çıktı vs liste böyle uzar gider

Uatngac oldugundan olabilir mi ? Bende utangacimdir kendimden biliyorum ama canim nasil olsa yakinda evlenecesiniz sen simdi onlara gitmesen bile gelecekte zaten onlari hep göreceksin kötü bir sey yokki ailesine gidip sohbet edip geri geliceksin. :)

ben bir doktora gidiyorum diyim hele peşime on kişi gelir vallahi gelmese de sorarlar niye neyin var ne doktoru bu o nerden çıktı vs liste böyle uzar gider

şuanta evlilik arefeinte olduğum icin çok fazla irdelenmiyo bazı şeylerim herkes üzerime düşüyo zaten normalde sıkmazlar beni..asıl beni düşündüren doktor iyi mi kötü :)devlet hatanelerinde pek ilgilenmiyorlar

şuanta evlilik arefeinte olduğum icin çok fazla irdelenmiyo bazı şeylerim herkes üzerime düşüyo zaten normalde sıkmazlar beni..asıl beni düşündüren doktor iyi mi kötü :)devlet hatanelerinde pek ilgilenmiyorlar

evet nasılsa evlenince hep beraber olacaz ama olmuyo işte illa sıkı fıkı olmak gerekiyo !!! utanğaçlık belki ama bu artık çok ileri boyutu

bu yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum zaten.. özele git bence sigortan varsa bakıyor tatlım ben nişanlımla konuşayım da ona göre bende gitmeyi düşünüyorum :44:

bu yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum zaten.. özele git bence sigortan varsa bakıyor tatlım ben nişanlımla konuşayım da ona göre bende gitmeyi düşünüyorum :44:
şuanda çalışmıyorum o yzden kimseden para a istsemek istemiyorum bi devlet hastanelerini deniycem aslına özele gidicektim paramı a nişanlım verecekti ama artık istemiyorum ondan da

Konu sahibi arkadaşım,

inan seni çok iyi anlıyorum.

Bence kimseyi düşünme, şu an sadece tedavine odaklan. Biz senin yanında oluruz merak etme :)

Yarın doktordan geldiğinde neler yaşadığını bize anlatırsın. Onunla ilgili de bir şeyler yazmak istiyorum, ama doktora gitmeni bekliyorum şu an.

Onun koyacağı teşhis önemli çünkü.

Ayrıca, devlet hastanesine mi gidiceksin, bunu merak ettim?

Galiba devlet hastanesine gideceksin, olsun git.
Sonuçta onlar da doktor.
İnşallah çok çok iyi geçer.
Sonra buraya yazarsın.

çok teşekkr ederim desteğiniz için aslında doktor desteği konusunda kararsızım işe yaramayacak gibi geliyo

Giderken işe yaramıcak iye gıdersen asla işe yaramaz çünkü mucıze yaratmıo doktorlar.
hersey senın beynınde bıtıo . ama keşke özele gıtseydın devletten pek bısey çıkıcagını sanmıorum
tabıkı her dev hastanesı ıcın gecerlı deıl ama bızım burdakıler 5 dk konusuo sadece.
pozıtıf olmalısın ve beynınde once bıtırmelısın yoksa ömur boyu atlatamazsın .
İnsan aslında kendı doktorudur . ALLAH yardımcın olsun ınsallah duzelırsın evlenmekten vazgecme .

henüz gitmedim ama randevu aldım gidicem ama gitmeye karar vermem ayları aldı..bi sonuç çıkarmı bilmiyorum gidenler çokta faydasını görmemiş

Yoo tam tersine hem ilaç tedavisi hem de terapiyi birlikte yürütürseniz çok başarılı olur tedaviniz. Hayatınızı heba etmektense deneyin. Ama sadece ilaç değil, mutlaka terapi de alın.

Doktor seni anlar ve sana çare bulur, ama sen de biraz daha motive olarak gitmelisin..

Yoo tam tersine hem ilaç tedavisi hem de terapiyi birlikte yürütürseniz çok başarılı olur tedaviniz. Hayatınızı heba etmektense deneyin. Ama sadece ilaç değil, mutlaka terapi de alın.

evet haklısınız sadece 10 dakika konuşuyorlarmış özelde yarım saat devletten randevu aldım bi orayı deniyim içime sinmeze özele giderim

az önce aradı ve hiçbişey olmamış gibi gayet normal ve sıcak konuştu o byle yapınca ben tedavien vazgemek istiyorum hemen

canım zaman geçirmeden hemen doktora git.Çünkü bu şekilde hayatını sürdürmek zordur.Ne güzel seni seven biri varken onu hayal kırıklığına uğratma.O seni sevmiş.Biran önce hayatına düzen getir derim.Mutlaka doktorun sana faydası olacaktır.Sakın ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…