inş yarın bi bakayım ne olacak gelince sizi bilgilendiricem inş
hmm..peki annenin fikirlerine önem verdigi bir aile büyügü,bir ögretmenin/hocan,ne bileyim, senin icin bu konuda annenle konusabilcek biri yok mu?
Ayrica bir de online olarak seans yapan psikologlar varmis, yine bir forumda okumustum, bi bayan öyle yapmis cok da faydasini görmüs..Belki öyle bisey deneyebilirsin ama o zaman da ücretini nasil söyliceksin annene :S
hayat ne garip kimisi ailesinden birinin bi sorunu oldugunu görür dra gitmeye ikna edemez, kimi de kendi sorununu görür ama ailesi yüzünden dra gidemez
Ins bir cözüm bulursn..
inşallah senin için iyi olur tatlım adına çok sevindim gerçekten
öyle herhangi biri çevremde yok maalesef canımhiç arkadaşım da yok ne yapacaksam hep nişanlımla yada annemle yapıyorum çoğu zaman onlar çıkmak istemedikleri için dışarı bile çıkamıyorum gerçi annemin sözünü dinleyeceği kimse de yok annem kendinden başka kişilerin sözüne aldırış etmez biri dese ki kızının bu problemi var diye hadi ordan ya benim kızım akıllıdır bir sorunu yok bir eli yağda bir eli bal da istediği her şey oluyor öyle bir şey yok der.. yaşadım biliyorum bu yüzden çaresizim ya zaten tatlım
benim aileminte haberi yok olsa destek olurlar belki ama byle bişeyin haztalık olmatını sylerler bene başka doktora gidiyorum diycem
ben bir doktora gidiyorum diyim helepeşime on kişi gelir vallahi gelmese de sorarlar niye neyin var ne doktoru bu o nerden çıktı vs liste böyle uzar gider
ben bir doktora gidiyorum diyim helepeşime on kişi gelir vallahi gelmese de sorarlar niye neyin var ne doktoru bu o nerden çıktı vs liste böyle uzar gider
şuanta evlilik arefeinte olduğum icin çok fazla irdelenmiyo bazı şeylerim herkes üzerime düşüyo zaten normalde sıkmazlar beni..asıl beni düşündüren doktor iyi mi kötü :)devlet hatanelerinde pek ilgilenmiyorlarben bir doktora gidiyorum diyim helepeşime on kişi gelir vallahi gelmese de sorarlar niye neyin var ne doktoru bu o nerden çıktı vs liste böyle uzar gider
şuanta evlilik arefeinte olduğum icin çok fazla irdelenmiyo bazı şeylerim herkes üzerime düşüyo zaten normalde sıkmazlar beni..asıl beni düşündüren doktor iyi mi kötü :)devlet hatanelerinde pek ilgilenmiyorlarben bir doktora gidiyorum diyim helepeşime on kişi gelir vallahi gelmese de sorarlar niye neyin var ne doktoru bu o nerden çıktı vs liste böyle uzar gider
Uatngac oldugundan olabilir mi ? Bende utangacimdir kendimden biliyorum ama canim nasil olsa yakinda evlenecesiniz sen simdi onlara gitmesen bile gelecekte zaten onlari hep göreceksin kötü bir sey yokki ailesine gidip sohbet edip geri geliceksin. :)
şuanta evlilik arefeinte olduğum icin çok fazla irdelenmiyo bazı şeylerim herkes üzerime düşüyo zaten normalde sıkmazlar beni..asıl beni düşündüren doktor iyi mi kötü :)devlet hatanelerinde pek ilgilenmiyorlar
şuanda çalışmıyorum o yzden kimseden para a istsemek istemiyorum bi devlet hastanelerini deniycem aslına özele gidicektim paramı a nişanlım verecekti ama artık istemiyorum ondan dabu yüzden devlet hastanelerini sevmiyorum zaten.. özele git bence sigortan varsa bakıyor tatlım ben nişanlımla konuşayım da ona göre bende gitmeyi düşünüyorum :44:
henüz gitmedim ama randevu aldım gidicem ama gitmeye karar vermem ayları aldı..bi sonuç çıkarmı bilmiyorum gidenler çokta faydasını görmemiş
çok teşekkr ederim desteğiniz için aslında doktor desteği konusunda kararsızım işe yaramayacak gibi geliyo
Doktor seni anlar ve sana çare bulur, ama sen de biraz daha motive olarak gitmelisin..
Yoo tam tersine hem ilaç tedavisi hem de terapiyi birlikte yürütürseniz çok başarılı olur tedaviniz. Hayatınızı heba etmektense deneyin. Ama sadece ilaç değil, mutlaka terapi de alın.
Giderken işe yaramıcak iye gıdersen asla işe yaramaz çünkü mucıze yaratmıo doktorlar.
hersey senın beynınde bıtıo . ama keşke özele gıtseydın devletten pek bısey çıkıcagını sanmıorum
tabıkı her dev hastanesı ıcın gecerlı deıl ama bızım burdakıler 5 dk konusuo sadece.
pozıtıf olmalısın ve beynınde once bıtırmelısın yoksa ömur boyu atlatamazsın .
İnsan aslında kendı doktorudur . ALLAH yardımcın olsun ınsallah duzelırsın evlenmekten vazgecme .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?