evlenmekten vazgeçiyorum

canım bu yaşadığın bir rahatsızlık öncelikle bunu kabul et, grip gibi düşün, doktora gitceksin ve öncelikle bunun sana faydası olacağına inanacaksın..
psikolog veya psikiyatrlar sana mutlaka yardımcı olacak , buna inanmalısın ve mutlu, sıkıntısız bir yaşamı daha fazla ertelememelisin...
düğünün yakınmış , eğer ki nişanlınla bir problemin yoksa asla iptal etmeyi düşünme, bu düğün senin için bir basamak gibi düşün,
bu basamağı atladığında kendine güvenin gelecek, psikoloğunun yardımıyla da tamamen bu durumu aşacaksın..
ama düğünden vazgeçersen kendine inancın da yok olacak ve daha da içe kapanacaksın..
bunu bir fırsat olacak gör, bir an önce tedaviye başla ve düğünün yeni hayatının başlangıcı olacağı gibi bu illetten de kurtuluşunun başlangıcı olsun

Son düzenleme:
zaten bi cok şeye onun icin katlanıyorum cnk cok haketiyo

bu zamana katar ailemte hep beni ezti mizafire hoşeltin tiyemeztim annem kızarı hic zormaılar tertin ne tiye ( bu arata bazı harfler bamıyo klavyete zacma şeyler cıkabiliyo yazarken) hep eziltim.bene zen ibiyim uzun cumleler kuramıyorum hic hemen konuşup bitirmek iztiyorum

zanki bu bi benim kişiliim zannetiyorum ama haztalık olmazı bence aha iiyi en azıntan belki bi care bulunur

tamam bak su an araniz bozuk, nisanlini ara, bu konuda daha once yaninda olmasinin senin icin ne kadar onemli oldugunu,senin sorununu bilse bile bazen sabrinin tasmasini anladigini, bu duruma cok üzüldügünü, ama dra ya da psikologa gidecegini, bunu onun icin evliligin icin yapacagini söyle..Biraz zaman lazim, tedavimi aksatmicam caba gösteriyorum sen de yapma böyle lütfen de.. Yani sonucta sen yardim almiyorken bile yanindaymis nisanlin, seni zorlamamis,simdi sen kendi isteginle tedavi olmak istiyorsun, bence o da umutlanir memnun olur bu duruma..Onun da senden gelecek iyi haberlere,bir umut isigina ihtiyaci var unutma...

Merak etme,senden cok daha kötü sorunlari olan insanlar tedavi oluyor, umutsuzluga düsme..Sen istersen ins cözülür bu is..

Allah yardimcin olsun <3

tabiki biraz kişiliğinle alakalı ama senin ki normal hayatını etkileyen bir durum olmuş yani sen bunları isteyerek yapmıyorsun, yapamıyorsun..
bu şekilde olunca da hastalık demek daha doğru ki sen bunu iyileştirmek için çaba sarfedesin..
kendinde bişeyler yapabilirsin aslında bu konuda..
mesela kendi kendine hedefler koy ve asla yapmaktan kaçma..
örneğin dışarıya çıktığında , bu gün gördüğüm tanıdıklara gülümseyeceğim de.. daha sonra selamlaşacağım de.. böyle böyle artırarak kendine yardımcı olabilirsin..

her şey gönlünce olur inşallah tatlım bir çok yönden birbirimize benziyoruz (her ne kadar pek iyi bir durum olmasa da) sen psikologa mutlaka git bence de.. ben ancak evlendikten sonra gidebilirim o da nasıl olur bilemiyorum şimdilik

canim ya bence sen de ailenden habersiz de olsa git, evlilik arefesinde sen de üzülürsün böyle..Hem sirf evlilikle ilgili degil ki bu sorun, heryerde karsina cikacak, sen bilirsin ama bence geciktirme.Allah yardimcin olsun

bence kimseyi dinleme ve git doktora benim gibi geç kalma evlenince herşey için geç olabilir keşke ben daha önce karar verip gitseydim ben gidicem inş ve gelişme olursa bilgilendiririm seni

nolur pes ediyim demeyn ltfen:)biz siziii coookk seviyoruz cevrenizdekilerde öyle:)en güzelini hakediyosunuz Allahın izniyle:) herseyin güpgüzel olacağına coookk inanıyorum ben :) yanınızdayızz:)

evet son derece haklısın denedim ama ikinci denemede başaramatım. o katar zorki miteme arılar iriyo kulaklarım yanıyo bana bunları yapmak icin bi cezaret lazım

evet o benim hep yanımdaydı ama artık sıkıltı oda ve ben ona ben tedavi olucam ve seni yanımda istemiyorum bu süreçte dedim çünkü bende sıkıldım artık biliyorum yanlış yaptım

hastalığını kabul etmen çok güzel bir olay hatta bir adım bence . çünkü en zor hasta hastalığını kabul etmeyendir. İnşallah tedavinden sonuç alırsın. bilmiyorum ya düşünemiyorum bile böyle bir durumu . Allah yardımcın olsun. nişanını atma ama severken ayrılma. pişman olursun.

nolur pes ediyim demeyn ltfen:)biz siziii coookk seviyoruz cevrenizdekilerde öyle:)en güzelini hakediyosunuz Allahın izniyle:) herseyin güpgüzel olacağına coookk inanıyorum ben :) yanınızdayızz:)

çok teşekkür ederim yüzümü güldürdünüz hepiniz inş bizde normal iletişime geçen mutlu insanlar oluruz :)

Sizin kadar olmasa da kısmen bende öyleyim..

Söz resimlerimde yüzüm kıpkırmızı , nişanda pembe , arkadaşlarım nikahta sen o kalabalıkta nikah memuruna ' evet ' bile diyemezsin diye gülüyorlardı bana.. Dedim , paçayı yırttım

Herkese göre daha zor atlattım ben bu durumları ama çekingenlik ve kalabalığa alışık olmamamdan dolayıydı..

İnsanlarla hemen samimi olmayı doğru bulmuyorum , mesafeyi seven biriyim kendimi bildim bileli..

O yüzden benim akrabalarım beni bilir çok konuşmam ve girişken bi yapıda değilimdir ama eşimin ailesi akrabaları beni tanımıyor , yeni gelinim malum yanlış ta anlaşılmamak için az çok muhabbet ediyorum dişimi sıkıp

Sizinde zamanla geçer inşallah diye umut ediyorum..

Son düzenleme:

inşallah.cnk evlenince ell opme muhabbeti var ben şimtiten onu takıyorum nazıl yapıcam tiye ve komik ama evlenirken evet temek bile kazıyo beni foto cekilmek bile kabuz

canim ya bence sen de ailenden habersiz de olsa git, evlilik arefesinde sen de üzülürsün böyle..Hem sirf evlilikle ilgili degil ki bu sorun, heryerde karsina cikacak, sen bilirsin ama bence geciktirme.Allah yardimcin olsun

ailemden habersiz hiç bir yere gidemiyorum ki annemle yaşıyorum ben markete bile çıksam azcık geç kalayım arar hemen nerdesin diye

bence kimseyi dinleme ve git doktora benim gibi geç kalma evlenince herşey için geç olabilir keşke ben daha önce karar verip gitseydim ben gidicem inş ve gelişme olursa bilgilendiririm seni

ben de istiyorum tatlım nişanlımla bu konuyu konuşmam gerek önce onun desteği benim için önemli o da annem gibi davranırsa tek başıma hareket edemem gelişme olursa lütfen bilgilendir haberlerini duymak isterim tatlım

inşallah.cnk evlenince ell opme muhabbeti var ben şimtiten onu takıyorum nazıl yapıcam tiye ve komik ama evlenirken evet temek bile kazıyo beni foto cekilmek bile kabuz

Evet bende takıyordum amanın el öpme de ben kimle ne konuşacağım kocaman kocaman insanlar diyordum Geldi geçti onlardaa bir şekilde.. Çok konuşmak önemli değil saygıda kusur etme hal hatırı onlar sorunca cevapla sende onlara sor, bu işte tamam

inş yarın bi bakayım ne olacak gelince sizi bilgilendiricem inş

ben bu sıkıntım yüzünden nikaha kimseyi çağırmayıp düğünü ayrı yapmayı düşünüyorum ki o şekilde daha zor olacak bizim için çünkü beyoğlu evlendirme dairesinde nikah kıyılacak sonra bahçe köy de düğün yapılacak (tarih belli değil gerçi ama mekanları belirledik en azından) bunun için sabahın köründen kuaföre gidilecek kuaförden çıkınca fotoğraf çekimi olacak sonrada düğün mekanına gidiş çok zaman alacak bu işler

saygıda kusurum yok malum zaten bişey konuşamıyorum :)hep cok sayılı hanımhanımcık derler ama benim eltim pek fıkır fıkır ve herkes cok sever ben onun yanına cok basit kalıyorum belki de beni bu da duşündryor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…