- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
selam herkese..o kadar doluyum ki nerden başlıycam bilmiyorum.kafamı vuracak duvar bulamıyorum.çok kısa zamanda biriyle nişanlandım ve 3 ay sonra da düğünüm var.ama ben evlenmekten vazgeçtim.kendim çalışmıyorum ve babam da kıt kanaat aldı eşyalarımı falan onca borca girdi.evimiz hazır ve artık çok kısa bi zaman kaldı.gelinlik damatlık onlara kadar her şeyin parası verildi.
o kadar çok sebebi var ki..birincisi ona artık güvenmiyorum.iki lafından biri yalan.bilmediğim işler yapıyo.ikincisi geçmişine dönüp baktığım zaman hiçbi başarısı yok, ne iyi bi okul bitirmiş ne düzgün bi eğitimi işi olmuş.hep ticaret yapmış ve nerdeyse hepsinde de batmış.şu an yine ticaretle uğraşıyo dükkanını kapadı batmadan dükkan 1 sene açık kaldı.neyse ki başka para aldığı yerler var.ama hani anlaşılır ya yani diyorum ki bu dükkan 1 sene yine iyi açık kalmış çünkü adamın bi yönetici kişiliği yok pasif ve işten anlamıyo.benim bile ticaretle alakam olmamasına rağmen ben bile daha iyi yönetirdim kapadığı dükkanı.yanında çalışanlara kızamıyo bile e tabi kimsenin de bunu salladığı yok.ne bilim sonra daha önceki konumda yazmıştım nefret ettiğim bi evde oturcaz eve sıfır eşyalar alındı belki içim ısınır dedim ısınamadım yine de.hiç sevmediğim biyerde yaşicak olma düşüncesi beni boğuyo.
daha şimdiden bi sorunumuz olduğunda ofluyo pofluyo konuşamıyoruz anca isyan edip şikayet ediyo hep abartıyomuşum büyütüyomuşum ayrıca devamlı agresif ve sinirli.ondan ne zaman bişey istesem hep yük olarak görüyo o harabe eve bi mutfak yaptır diye yalvardım o kadar kötü haldeydi ki 20 sene önce yapılan evlerin mutfakları bile daha güzel o kadar diyim.ya yeni gelin olucam sonuçta parası yok desem ondan da değil parası var onu bile yaptırmadı kapılardan nefret ediyorum aynen duruyo onca kez söyledim yine yok yine yok..ben ne istesem olmuyo hiçbi değerim yok..onla evlenmek istemiyorum bana hiç değer vermediğini anladım ama geç oldu bu kadar kısa sürede karar verdiğime çok pişmanım şimdi onca eşyayı falan napıcaz nası vazgeçtim diycem ele güne herkese rezil olcaz evdekilerden de o kadar laf yicem napıcam ben ya
acaba bu evlilik psikolojisinden ben mi bu moda girdim sizce de bunlar evlenmemek için yeterli sebepler mi artık doğru düşünemiyorum bu süreç beni bitirdi fikirleriniz önemli
teşekkür ederim, geçti sadece dul damgası kaldı :)
ben ne kadar kötü olabileceğini söyleyeyim mi sana? bana öyle şeyler yaşattı ki, 2-3 kez balkondan atlamayı, 4-5 kez kendimi asmayı düşündüm. inançlıyım bi de ona rağmen. 1 aylık gelinken burun kanamaları geçirdim, defalarca çenem kilitlendi sinirden, ağlamaktan bihal oldum. 2 ay sonunda eve geldiğimde zayıflıktan gözlerimin altı morarmıştı..
benim ailem arkamda durdu. tüm sülalem karşı çıktı. herkes anneme beni geri yollaması içn baskı yaptı düşün. ama annem ailesiyle küstü yine de beni yollamadı. o yüzden şu an ayağa kalkabildim çok şükür.
ailen arkanda durmayacaksa bu adamla bir ömür beraber olmak ZORUNDASIN demektir o imzadan sonra. ben de 22 yaşındayım bi de senin gibi :) hiç acele etme. insanlar deli gibi aşıkken evleniyor da 3 ay sonra ben ne yaptım diyorlar. bir de hiç içine sinmeden yapacağın evliliğin sana neler düşündürceğini düşün :)
ben evlenmeden bi nişan atmıştım.eşim ikinciydi.nişanı yine atmayı çok istedim ama bu ikinci millet neder diye yapamadım.keşke atsaymışım diyorum şimdi.o millet iki konuşur susardı.ama ben yaşıyorum bu hayatı işte.bence sen sadece kendi mutluluğunu düşün.
Bence devam et:))
Ama senin hislerin cok önemli, ailen ne diyor?
sen aynı yatağa gireceğin insana adam diyorsun
bitmiş bence sende
hiç zorlama
eşya için elalem için evlenilir mi
görücü usulu müydü
Yalan söylemesi çok fenasadece bu bile vazgeçmen için çok çok geçerli bir neden
boşanmak yada mutsuz zoraki bir evlilik yaşamak bence çok daha ağır bir bedel olur...bu yüzden nişanı bozmaktan korkma kimsenin lafınıda umursama kulaklarını tıka etrafa karşıbence sen aklı başında herşeyin farkında olan bir genç kızsın aşığım evleniyorum diye aşk sarhoşu olup herşeyi hoş görmemen bazı şeylerin farkında olman çok iyi zararın neresinden dönersen kar
6 ay sonra, evlendim pişmanım, mutsuzum diye buraya konu açanlardan olmayasın
İnsan sevdiği ile köyde bile yaşarım modunda oluyor
Bence de tanımadığın için ciddi adımlar atmak hata olmuş
Ama hiç bir şey için geç değil.
Maddiyatı boşver yerine gelir. Maneviyatına sahip çık
Bu adam ömrünü yer insanın.
aynı şeyleri yaşamışz resmen :)
ve bak ayrılma kararını açıkladığında seni durdurmak içn vaatler verebilir. sakın yeme sakın.
ben yedim ve evlendkten kısa bir müddet sonra onlar evlenmeden önceydi dedi bağırarak.
hatta ilk günden değişti.
ay var ya nasip işte isyan edemiyorum. kafama çok vuruyorum şimdi niye o zaman uçan tekmeyle kovalamadım hayatımdan diye :)
siz bilirsiniz anlatıklarınızdan yola çıkarak bence nişanlınız hem yalancı ,hem pasif,birde bular yetmezmiş gibi ağrasif bu tarz insanlar hiç değişmez.
selam herkese..o kadar doluyum ki nerden başlıycam bilmiyorum.kafamı vuracak duvar bulamıyorum.çok kısa zamanda biriyle nişanlandım ve 3 ay sonra da düğünüm var.ama ben evlenmekten vazgeçtim.kendim çalışmıyorum ve babam da kıt kanaat aldı eşyalarımı falan onca borca girdi.evimiz hazır ve artık çok kısa bi zaman kaldı.gelinlik damatlık onlara kadar her şeyin parası verildi.
o kadar çok sebebi var ki..birincisi ona artık güvenmiyorum.iki lafından biri yalan.bilmediğim işler yapıyo.ikincisi geçmişine dönüp baktığım zaman hiçbi başarısı yok, ne iyi bi okul bitirmiş ne düzgün bi eğitimi işi olmuş.hep ticaret yapmış ve nerdeyse hepsinde de batmış.şu an yine ticaretle uğraşıyo dükkanını kapadı batmadan dükkan 1 sene açık kaldı.neyse ki başka para aldığı yerler var.ama hani anlaşılır ya yani diyorum ki bu dükkan 1 sene yine iyi açık kalmış çünkü adamın bi yönetici kişiliği yok pasif ve işten anlamıyo.benim bile ticaretle alakam olmamasına rağmen ben bile daha iyi yönetirdim kapadığı dükkanı.yanında çalışanlara kızamıyo bile e tabi kimsenin de bunu salladığı yok.ne bilim sonra daha önceki konumda yazmıştım nefret ettiğim bi evde oturcaz eve sıfır eşyalar alındı belki içim ısınır dedim ısınamadım yine de.hiç sevmediğim biyerde yaşicak olma düşüncesi beni boğuyo.
daha şimdiden bi sorunumuz olduğunda ofluyo pofluyo konuşamıyoruz anca isyan edip şikayet ediyo hep abartıyomuşum büyütüyomuşum ayrıca devamlı agresif ve sinirli.ondan ne zaman bişey istesem hep yük olarak görüyo o harabe eve bi mutfak yaptır diye yalvardım o kadar kötü haldeydi ki 20 sene önce yapılan evlerin mutfakları bile daha güzel o kadar diyim.ya yeni gelin olucam sonuçta parası yok desem ondan da değil parası var onu bile yaptırmadı kapılardan nefret ediyorum aynen duruyo onca kez söyledim yine yok yine yok..ben ne istesem olmuyo hiçbi değerim yok..onla evlenmek istemiyorum bana hiç değer vermediğini anladım ama geç oldu bu kadar kısa sürede karar verdiğime çok pişmanım şimdi onca eşyayı falan napıcaz nası vazgeçtim diycem ele güne herkese rezil olcaz evdekilerden de o kadar laf yicem napıcam ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?