evlenmekten vazgeçtim..

canım düğün dönemi yaşan gerginlikler tabiki oluyor çok bıçak sırtı bir dönem fakat ne kadar kızarsanız kızın birbirinize iyi geceler mesajı gönderirken özür dileyebilmelisiniz. bütün olumsuzluklara ramen hadi onu geçitim biz her gece nikah tarihimizi aldıktan sonra gün sayardık son 102 gün gibi çok iyi hatırlıyorum her ne ise işte

yalan sölüyorsa yalan üzerine kurulan bir evlilik sağlıklı olmaz yinede iyi düşün tart biraz hasas mı davranıyorsun yoksa ters giden bişiler mi var diye sen soğumuşsun onun bunun sözleri yada ne diycekleri hiç önemli değil senin ne düşündüğün önemli aynı yatağa girdiğinde daha çok hayal kırıklığı yaşama

eşya falan da önemli değil millet 3 gün konuşur bence ama dediğim gibi karar senin pişman olucan bişi yapma canım

Son düzenleme:
Ailenden bi büyüğüne danış, eğer soğuduysan ardında bırak herşeyi vazgeç tabi, eşya herzaman bi şekilde yerine gelir, kolu komşu 2 gün konuşur unutur ama en güzel günlerini sevmediğin bi adamla haram etmeye değmez .. Geç kalmış değilsin..

öncesinde aklınız nerdeydi ?

bunun farkında olmak bile güzel, hiçbir şey için geç değildir
boşver milletin ne dıyecegını
senın hayatın bu.

hayırlısı olsun

Hz Ali'nin dediği bir söz var. Çok severim. İçinizin ısınmadığı insanlardan uzak durun der. Hayat senin hayatın ve 1 kere geliyoruz dünyaya. Bence ayrılmalısın.

Canım bence bir istiareye yatsan , düğün telaşıyla hassas davranıyo olabilir misin acaba diye düşündüm

işte ben de bunu düşünüyorum..tamam soğudum biraz gerildim çok kafaya taktım zaten işim gücüm okulum yok hergün evde oturup ona sarıyorum acaba gerçekten de büyütüyo muyum diyorum ayrılmak da içimden geçmiyo aslına bakarsan onca şeye rağmen seviyorum ama evlenmeyi de göze alamıyorum böyle saçma bi durum

ya ben bi de yapı olarak çok da pozitif değilim istiyorum ki bazı şeyler dört dörtlük olsun bu da mümkün değil tabi..burda şikayet ediyorum da hiçmi bişey yapmadı benim için elbet yaptı ama belki de evlilik arifesinde olduğum için bu kadar korkuyorum..

haklısınız..bunları biliyorum malesef..ama bi yanım da onsuz olmak istemiyo bu yaptıklarının yanında kat kat da iyiliği güzelliği var..mantıklı ölçemiyorum beni en çok yalan olayı sarsıyo ama o yalanlar da saçma sapan konularla ilgili değil mesela atıyorum faturayı yatırdın mı diyorum unutmuş oluyo yatırdım diyo halbuki yatırmamış falan..yoksa öyle kızlara bakim takılıyım yalan söyleyip geziyim arkadaşlarımla gece çıkıyım o taraklarda hiç bezi yoktur..

cnm iyi bi okul bi başarı demişsin ama sende çalışmadığına göre sende aynı durumdasın yani senin hangi iyi okul yada başarın altında eziliyo nişanlın? bunu söylmemen saçma bence ...ayrıca insanların kırıcı olmaması ile bişeyi becerememeleri doğru orantılı değil ben daha iyi yapardım demişsiniz emin olun iyi yapcak olsanız yapıyo olurdunuz bence siz kendinizi layık görmüyosunuz nişanlınıza ve zaman yaklaşınca paçalarınız tutuşmuş!

aslında nişanlının yalanları daha svgiliykn vardı.galiba mantık evliliği yapmak istdin ama istdiklerin yapılmayınca ailesi de nişanlın da sana batmaya başladı.ayrılık kararında dur ve ayrıl.çünkü devamında daha fazla sorun yaşayacaksın

Sen mutlu olmadıktan sonra çeyiz çemen,eşya,elalem boş...

Bile bile mutsuz olacağın bir yola girmenin alemi yok, zaten kafanda bitmiş ...

Evlenmeyin
Böyle bu düşüncelerle ve maddi imkanlarını bu şekilde tasarruf eden, daha evlenmeden of layıp puf layan bir adamla hayatını idame ettiremezsin.
Aileniz ile konuşun ve bu yoldan çıkın derim.

Hakkında hayırlısı olsun, iyice düşün taşın, teraziye koy, bir de sen kendini en iyi bilirsin, eğer ileride katlanırım diyosan devam et, Diğer türlü ayrılmak mantıklı.

anladığım kadarıyla bu adam kendi halinde kafasına vur ekmeiğini al pasif sorumsuz bi adam. kendini suçlama çünkü çok uzun ilşkiden sonra nişanlanıp pişman olanlarda var hemde biÇok. negüzel bak herşein farkına varmıssın ya bunları evlendikten sonra düşünseydin? ozaman boşanman gerekişcekti ve ailen asıl ozaman üzülcekti. hem tek nişan atan sen değilSin. sanmıyorum ki ailende bu konuda üzerine geLsin. keşkee düzelsede barıssanız tabiki ayrılın demek istemem ama sen kafanda bitrmişssin zaten.. uygun bir dille ailene anlat ailende erkeiğin ailesiyle konussun. aldığınız nevarsa boşa gidicek değil ya elbette tekrar böyle bişeye adım atıcaksın. çevre ne der diye düşünüp kendini yakma.

Dogru söze ne derlerki:)

O beceri üzerindeki yorumu okuduğumda, aslında bende aynen senin gibi düşüşdüm, ama üstünde durmak istemedim, belki bazen açık yürekli olmak gerekiyorki, bazı gercekleri uyandırmak en dogrusu.

Birde burdaki evlenecek olanlar, 4,3 ay kala bir sürü nedenlerle, evlenip evlenmeyeceklerinden emin olamıyorlar. Evlilige herkes biran bir korku ile yaklaşıyor. İşin ciddiyetine yaklaştıkları için, ya evlilik hayal etmediğim gibi olursa diye kendilerini düşünmeden edemiyorlar!

Hata, sevip sevmediklerinden şüphe ediyor, soğudum diyor herkez. Ne garip? Evlilikten aslında korkuyoruz, dogruda hani, korkma sebeblerimiz okadar cokki.

Konu sayıbinin nişanlısının yalan söylediğini gözden kaçırmış olmalıyım. Yalanın küçüğüde, büyüğüde cok çirkin.

Ama eminim, bir an konu sabinın ilk yorumlarında ciddi bulduysamda, daha sonraki yorumlarından çıkarttığım kadariyla, zadece işin ciddiyetine yaklaştığı, herkezin başına gelen o korkuyu şuan yaşıyor!

Nerdeyse eminimki bu evlilik olacak, çünkü öyle bir karar verdiginde, ayrılma noktasında iken orda uyanacak, ve ayrılmayı göze almayacak. Ayrıca cokdan o kararı aciklardi.

Şahsen kötü bir insansa nişanlısı, yalancı, dolandırıcı, yarın öbürgün eşini, çoluk cogunu rezil edecek bir karekterse, hemen ayrılmalı!
Ama ben öyle olduğunu sanmıyorum. Çünkü nişanlısı kaç yaşında bilmiyorum, ama ayakların üstünde durmaya, oraya buraya tutunmaya çalışıyor. En azsindan baba parası yemiyor, işsiz değil! O iş tutmuyorsa başka bir işe giriyor, konu sayibinde dediğin gibi ben yapsaydim, daha iyisini yapa bilirdimki hic sanmiyorum, daha iyisini yapa bilseydi, yapardı! Sanki Türkiye'de bir iş tutması cok kolay! Nerdeyse bütün halk bir işle uğraşıyor.

Bilemiyorum yani, ama bana Zadece evlilikte o bir süre önce yaşanılan soğuma dönemini yaşiyor gibi geldi.

Her ne olacaksa, hayırlısı olur inşallah!!

canım eger kafana yatmıyorsa otur ıyıcı dusun sonucta tum hayatını bırlıkte gecıreceksın evlendıgın kısı ıle yada bır gun olmuyor dıyıp bosanacaksın. kımın ne dedıgını dusunme bır an onlsun. cunku sen evlılıgınle ılgılı bır problem yasadıgın zaman kımse sonuna kadar yanında olmaz. karı koca deyıp cıkarlar ısın ıcınden, ıyıce karar ver ve mutlu olmam dıyorsa yolun neresınden donersen kardır.

Bir çok arkadaşın da dediği gibi, zararın neresinden dönülürse kârdır.
Sen zaten nişanlına saygı duymuyorsun ve güvenmiyorsun.
Eğer bir ilişkide (her ilişki için geçerli) saygı ve güven yoksa ileride muhakkak çökecektir.
Ne yaşadığını, nasıl bir ilişkiniz olduğunu en iyi sen biliyorsun, çünkü bu hayatı onunla sen yaşıyorsun.
Eğer geleceğinde bu kişi ile mutlu olacağını, her ne olursa olsun hayata birlikte göğüs gerebileceğini düşünmüyorsan
zaten evlenmeyin.
Evlilik her daim güllük gülistanlık geçmez, yeri gelir kavga eder, yeri gelir sıkıntıya düşer, yeri gelir mutluluktan uçarsın.
Ama her adımda yanındaki eşine, hayat arkadaşına güven ve saygı duyman gerekir.

Sen zaten herşeyin farkında olduğun için yakınıyorsun, haksız değilsin.
Elalem ne düşünür, bütün masraflar ne olur diye düşünme.
Çünkü bu hayat senin, gelecekte senin.
Mutsuz olup, işin ucunda boşanma, baba evine geri dönme gibi bir durum oluştuğunda
gerçekten çok daha zor zaman geçirir, çok daha acı çekersin.

Birşey olmuyorsa, olmayacaksa, başkalarının düşüncelerini önemseyerek kendi hayatına zarar verme derim.
Hakkında hayırlısı olsun, inşallah düşüncende haklısındır ve kendin için en doğru olanı yaparsın.

Seni ne mutlu ediyorsa onu yap. Ve insanların ne düşündüğünü asla dikkate alma." (A Serious Man)

sanırım ne demek istediğimi anladın canım

Nişanlı olmak neden vardır ki, olmadıysa olmaz yapacak birşey yok. Evlendikten sonra olan pişmanlığınızı hangi eşyayla kapatabilirsiniz ki?

kmseyı dusunme kendını dusun.
herkes elalem ne der dıye dusunuyor. oturup evınde aglarken elalem gelıp tesellı etmıcek senı..
zararın neresınden dönersen kar dıye bosuna dememısler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…