Evlenmelerine daha çok seneler olan kızlar..Nedenlerimizi paylaşalım...

Biz de 4 yıldır beraberiz en az 2 yıl daha okulu var, iş bulacak, askerlik ohooooo ben emekli olacağım o zamana :) 2 yıldır çalışyıroum :P

Biz de 4 yıldır beraberiz en az 2 yıl daha okulu var, iş bulacak, askerlik ohooooo ben emekli olacağım o zamana :) 2 yıldır çalışyıorum :P

abi yanındayken hasret olmak çok zor. ama kavuşma ümidi bile olmayanları düşündükçe tabii şükrediyo insan haline. yine de üzülüyorum. insan geceleri birlikte uyumak, iyi güne de zor güne de birlikte uyanmak istiyor. zengin değiliz ki işte. olsak evliydik şimdi. :(

erkek arkadasımla 2 yıldır birlikteyiz askerliğini yaptı, işyerini açtı ama evliliğe sıcak bakmayan birisi, yasım 25 onunda 27 ben hemn evlenmek istemiorum ama en azından bi adı konulsun istiyorum ama karsı taraf daha 2 yıl oldugunu sölüyoo ne yapmam lazım m m m :(((

bizimde 2bçuk yıllık bi ilşkimiz var ikimizde 23 olcaz bi 27de falan anca görürüm nişanı herhalde :2:

erkek arkadasımla 2 yıldır birlikteyiz askerliğini yaptı, işyerini açtı ama evliliğe sıcak bakmayan birisi, yasım 25 onunda 27 ben hemn evlenmek istemiorum ama en azından bi adı konulsun istiyorum ama karsı taraf daha 2 yıl oldugunu sölüyoo ne yapmam lazım m m m :(((

Canım benim bana kızma yanlışta anlama ama evliliğe sıcak bakmıyorsa niye birliktesiniz?Birlikte olmanızın ne anlamı var?
Tamam herşey evlenmek demek değil sadece evlenmek üzerine kurulu değil hayat ama atıyorum aradan 3 sene daha geçse ve sen 28 yaşına gelsen ve hala evlenmek istemese sen onu zorlasan ve ayrılsanız hoş mu olur.Ya da ayrılmasanız o senin baskılarına göz yumsa evlenseniz bu seferde seneler sonra beni boğuyosun yok bilmem ne diyecek dışarıya gidecek evlilik psikolojisinden çıkmak için.
Özür dilerim ben fazla paranoyak düşünüyor olabilirim ama üzülmemen için bunları yazmak zorunda hissettim kendimi :)
Bence sen açık açık konuş erkek arkadaşınla benimle niyetin ne diye de hemen evlenmek zorunda değiliz ama niyetini bilmek istiyorum diyebilmelisin bence iki seneni vermişsin ona :(

Tekrar kusura bakma söylediklerim için ama sonrası canlandı gözümde bi an :)

Bende geldim aranıza. 2 yılı aşkın süredir birlikteyiz. Bu sene okulu bitiyor. Ama aynı sizler gibi daha askerlik var, KPSS var :ssz: En iyi ihtimalle önümüzde 3 sene var. Nasıl zaman geçiçek bilmiyorum. Offf offf :14:

Kismetse ve hayirliysa olsun diyerek basliyorum oncelikle... 1 yildir birlikteyiz, bizde meslek KPSS askerlik falan derdi yok, o 27 yasinda, ben 24. Ikimiz de memuruz, ben yeni mezun olup atandim.... Onumuzdeki tek engel 2. Sark gorevi;(( 2 yil surecek... Kismetse 2015 geliniyim...

Son düzenleme:
Back
X