• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlenmeli miyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kac canim hic durma sonra buraya gelip nedir bu adamdan cektigim dersin

Erkek arkadasin ailesi ile ciddi anlamda konussun gelsin ailenden istesinler kacmak care degil. Okuyanlar evlenebilir cevremdede elle gulle evlenenleri gördum.

Ailesi beni biliyor birlikteliğimizi onaylıyor. Ailesinin mermer ocakları var. Kendisine ait şuan aktif olamayan bi ocağı ver sevgilimin.
Gitme bence ne olursa olsun aile ailedir düşünsene sevdiğim deyip kacican sonra işler ters gidecek kavga gürültü orada da olacak o zaman geri dönmeye yüzün olur mu hem gelip istedi mi ki

Senin yaşında kız kardeşim var benim. Ne evlenmesi? Eline mesleğini almadan kendini garantiye almadan, aileni de karşına alarak hem de bu yaşta? Sakın böyle bir hata yapayım deme. Evlilik bir imzadan çok daha fazlasıdır kendini yakma

Merhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
O işler o kadar pembe değil, gül gibi geçinir gideriz diyenler soluğu adliyede alıyor. Gerçek hayata tutunmaya çalışmalısın!

bir yakınım söylemişti.üstten ders alınabiliyormuş.böylece evde kısa bir tatil yaparsınız. yazın çoğunu okulda geçirirsiniz

3 sene daha sabredemiyor musun okulun bitsin bu ne acele?
Evlenmek öyle sandığın gibi çok pembiş bi durum değil. Hele ki o yaşta!
Nasıl bir sorumluluk bir bilsen 30 undan önce evlenmezsin.
Gez toz bu yaşa bir daha gelecek misin?
Kendi paranı kazan! Bunun tadına bir var.
Hayatın boyunca başka birilerine bağlı mı yaşayacaksın!
Insan evlendiği adama güvenmek ister sen ise onun ailesine gücüne gıveniyorsun en büyük hata.
Bugün maddi yardım eden yarin bir gün her türlü sözüde söyler.. iki canima cimime aşka inanma canim benim evlilik gercekten cok farkli bir kavram.
Güçlü ol ayakların yere bassin! Ondan sonra kendi ailen sana zaten karisamaz be saygi duyar. Eşin bile o zaman daha başka saygı duyar.
Simdi evlenirsen eşnin ve ailesinin gozunde cahil pasif bir kadin olacaksin.
Kaçarsan hic bir zaman sirtini yaslayacagın kotu de olsa bir ailen olmayacak.
En ufak şyde kendin ettin kendin buldun diyecekler.
Aileni gectim önce kendin icin cok iyi dusun

3 sene daha sabredemiyor musun okulun bitsin bu ne acele?
Evlenmek öyle sandığın gibi çok pembiş bi durum değil. Hele ki o yaşta!
Nasıl bir sorumluluk bir bilsen 30 undan önce evlenmezsin.
Gez toz bu yaşa bir daha gelecek misin?
Kendi paranı kazan! Bunun tadına bir var.
Hayatın boyunca başka birilerine bağlı mı yaşayacaksın!
Insan evlendiği adama güvenmek ister sen ise onun ailesine gücüne gıveniyorsun en büyük hata.
Bugün maddi yardım eden yarin bir gün her türlü sözüde söyler.. iki canima cimime aşka inanma canim benim evlilik gercekten cok farkli bir kavram.
Güçlü ol ayakların yere bassin! Ondan sonra kendi ailen sana zaten karisamaz be saygi duyar. Eşin bile o zaman daha başka saygı duyar.
Simdi evlenirsen eşnin ve ailesinin gozunde cahil pasif bir kadin olacaksin.
Kaçarsan hic bir zaman sirtini yaslayacagın kotu de olsa bir ailen olmayacak.
En ufak şyde kendin ettin kendin buldun diyecekler.
Aileni gectim önce kendin icin cok iyi dusun
Aynen yani ne kadar kötü olsa da bir gün gitmek istersin hem evden Telli duvaklı çıkmak kadar güzel bir şey var mı ? Ucunda ayrılık bile olsa kaçma fikri hiç mantıklı değil

Kaçmayı geçtim mesleğini eline almadan evlenme bile.Kendine en büyük kötülüğü yaparsın.yaşın küçük aşktan kör olmuşsun ama geçici.biraz bekle şükredersin.Kimseye sırt dayama el açma kendinden başkasının sana hayrı olmaz önce kendini kurtar sonra yanına hayat arkadaşı bulursun

Bu yaşta herşey ne kolay geliyor ikinizede..keşke hayat düşünüldüğü kadar basit olsa.

Ailesiyle arasi cok kotu olan biri olarak söylüyorum en kotu aile>>>en iyi erkek arkadas/koca hele de 19 yasindaysaniz.

Merhaba kızlar 19 yaşında ankarada dört yıllık bir bölümde okuyorum. İkinci sınıfa geçtim. 1 yılı geçen aşk dolu çok güzel bir ilişkim var. Ailemle aram pek iyi değil zaman zaman bana şiddet uyguluyorlar evimizden kavga eksik olmaz hakaretler küfürler ... erkek arkadaşım da artık bu duruma dayanamıyorum onun da ailesi okulı btmeden evlenmesine izin vermez benimde . Kaçalım diyor. Maddi açıdan sokıntımız pek olmaz onun maddi durumu iyi. Herşeyin üstesinden gelebiliriz. Ben sadece ailemi üzmek istemiyorum ama bir yandan da kurtulmak artık sevdiğim adama kavuşmak istiyorum. Bana bi akıl verin
Sakın bölümü bitir. Paranı kazan.

Merhaba kızlar size bi konu hakkında danışmak istedim ben şu anda 20 yaşındayım ve üniverisite son sınıftayım 2 yıllık okuyorum . Benim bir ilişkim var 4 senelik ve şuana kadar hiçbir problem yaşamadık büyük bir kavgamız olmadı ayrılık olmadı ve sevgilim 25 yaşında benden 5 yaş büyük buda aramızda bir problem teşkil etmiyor biz artık benim okulum bitince yazın söz nişan istiyoruz ama benim ailem erken yaşın için diyor ama biz artık birbirimizi tanıdık çok iyi giden bir ilişkimiz var sizcede erken mi ben okul bitince 21 oluyorum erkek arkadaşım 26 söz yapmak istiyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X