Evlenmeli miyim?

Annen haklı. Okulunu oku. Bir de uzaktan yürüttüğünüz ilişkiyle nasıl evlenme kıvamına gelebiliyorsunuz ben hayret ediyorum

Kendini paranı kazanıyorsun sevdiğin biri de var evlenmemen için hiçbir problem yok.
Evlenince de üniversiteye gidebilirsin.
Önemli olan senin ne istediğin senin önceliğin üniversite mi yoksa sevdiğin insanla hayatını birleştirmek mı?

Yavrum daha yaşınız ne başınız ne? Sevgilin askerliği aradan çıkardı mı işi gücü var mı? Ne ile ev kuracak geçineceksiniz? En güzel yıllarını kaynana camı silerek geçirme de sonra.

Evden mi calısıyorsunuz ikinizde yoksa belli bir ofis vs var mı?
Evlenmeden önce aynı sehirde biraz vakit geçirmek daha iyi olur davulun sesi uzaktan hos gelir demişler uzak ilişkilerde evlilik hayal kırıklıgı olabiliyor

Universite okuyun, sonra evlenirsiniz. Cocuk kacmiyor sonucta

Annen haklı. Okulunu oku. Bir de uzaktan yürüttüğünüz ilişkiyle nasıl evlenme kıvamına gelebiliyorsunuz ben hayret ediyorum
ben zaten iş sahibiyim okul okumamı gerektiren bi durum yok. Karşıdakine güven,sadakat, bağlılık, sevgi... tabii ki arada görüşüyoruz ama nadir. Ama çok mutluyum onunla olduğum için. Her konuda beni tamamlayan biri

universite durumunuz nedir? Suanda halihazirda okuyor musunuz? Kendi hayat dogrularimi size dayatmak istemem elbette. Herkesin yasami ayri. Ama annenizin gorusune katiliyorum. Cok kucuksunuz. Bu yasta evlilik gibi buyuk bir sorumlulugu almanizi istemezdim bende. Evlilik sevgililik gibi birsey degil. Bir de uzak mesafe olmasindan tam olarak taniyamadiginizi dusundugum biriyle boyle buyuk bir karar, cok riskli. Ama siz bekleyemiyorsaniz, okumaya niyetiniz yoksa, calistiginiz size yetiyorsa, kendi kendinize bakabilecekseniz, 20-22 yasinda evlenen de dunya kadar insan var…

Son düzenleme:
zaten iş sahibi olduğum için önceliğim üni değil. Sevdiğimle hayatımı birleştirmek istiyorum. 22 yaşında sevgililer ünide aynı eve çıkınca sorun etmeyenler evlenmeye karşı çıkıyor. çok garip...

Aynı evde yaşamak ile evlilik adı altinda bir sorumluluk almak aynı şey mi sizce ?

Seni bağlayan bir durum yok, evet.
Ben 23 yaşında evlendim, akrabalarım çok erken vs. deyip durdular asssla pişman olmadım.
Eşimle sevgiliyken biz de uzak mesafe ilişkisi yürütüyorduk gerçekten çok zor ve yıpratıcı zamanlardı, iyi ki evlenmişim diyorum.

Yavrum daha yaşınız ne başınız ne? Sevgilin askerliği aradan çıkardı mı işi gücü var mı? Ne ile ev kuracak geçineceksiniz? En güzel yıllarını kaynana camı silerek geçirme de sonra.
Öncelikle evlenirsek benim aileme yakın onların ailesine 17 saat uzaklıkta yaşayacağız. ayrıca sevgilim de çok kız gibi büyümüş yani elinden her iş gelir. ütüsünü kendi yapar, bulaşık vs. bana da yardım edeceğini her seferinde dile getiriyor. askerliğini evlenene kadar yapacak hatta bedelli yapma ihtimali var. ikimiz de uzaktan çalışıyoruz. evlenince gezmek istiyoruz sürekli. Bunu da helal dairesi içinde yapmak istiyoruz. hepsi bu. ve dediğim gibi ünide sevgililer eve çıktığında ses çıkarmayanlar aynı yaşta evlenenlere erken diyor...

20 yaşında herkes aynı şeyi düşünüyor. O zaman evlenin öyle görüşelim

İmzayı attıktan sonra gelen pişmanlık hissi

3 hafta yanında kalsan ne halt olduğunu öğreneceğin bir kisi ile yıllardır birlikte olmaktır mesafe ilişkisi... oku.
biz birbirimizin yüzünü hiç görmedik demiyorum . Beraber vakit de geçirdik. Ailesini de tanıyorum seviyorum. yüz yüze tanıştık zaten öyle sevdik birbirimizi. sonra herkes evine dönmek zorunda kaldı işte

Emin ol evlenince senin ütülerini de yapar, yemeğini de yapar ve eminim KV çok iyi biridir. Hep kızım diye bahsediyordur sizden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…