- 16 Şubat 2022
- 43
- 18
- 8
- 22
- Konu Sahibi sadecesenem
-
Ben 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Yavrum daha yaşınız ne başınız ne? Sevgilin askerliği aradan çıkardı mı işi gücü var mı? Ne ile ev kuracak geçineceksiniz? En güzel yıllarını kaynana camı silerek geçirme de sonra.Ben 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Evden mi calısıyorsunuz ikinizde yoksa belli bir ofis vs var mı?Ben 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
Universite okuyun, sonra evlenirsiniz. Cocuk kacmiyor sonuctaBen 20 yaşındayım yazılımla ilgileniyorum ve para kazanıyorum. sevgilimle 18 yaşımda tanıştık.benden 1 yaş büyük. Birbirimizi çok seviyoruz. Evlenmek istiyoruz. 2 sene sonra evlenme kararı aldık. Ama annem erken olduğunu söylüyor ve üniye gitmemi istiyor. en erken 24 yaşımda evlenmemi istiyor. Ben de gençliğimin en güzel yıllarını sevdiğimle geçirmek istiyorum. Uzak mesafe ilişkisi yaşıyoruz ve yan yana pek gelemeyeceğiz gibi duruyor. Zaten çocuk düşünmüyoruz hemen. bi 26-27 de düşünmeye başlarız. bu arada sevgilim de yazılımcı. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?
ben zaten iş sahibiyim okul okumamı gerektiren bi durum yok. Karşıdakine güven,sadakat, bağlılık, sevgi... tabii ki arada görüşüyoruz ama nadir. Ama çok mutluyum onunla olduğum için. Her konuda beni tamamlayan biriAnnen haklı. Okulunu oku. Bir de uzaktan yürüttüğünüz ilişkiyle nasıl evlenme kıvamına gelebiliyorsunuz ben hayret ediyorum
zaten iş sahibi olduğum için önceliğim üni değil. Sevdiğimle hayatımı birleştirmek istiyorum. 22 yaşında sevgililer ünide aynı eve çıkınca sorun etmeyenler evlenmeye karşı çıkıyor. çok garip...Kendini paranı kazanıyorsun sevdiğin biri de var evlenmemen için hiçbir problem yok.
Evlenince de üniversiteye gidebilirsin.
Önemli olan senin ne istediğin senin önceliğin üniversite mi yoksa sevdiğin insanla hayatını birleştirmek mı?
Aynı evde yaşamak ile evlilik adı altinda bir sorumluluk almak aynı şey mi sizce ?zaten iş sahibi olduğum için önceliğim üni değil. Sevdiğimle hayatımı birleştirmek istiyorum. 22 yaşında sevgililer ünide aynı eve çıkınca sorun etmeyenler evlenmeye karşı çıkıyor. çok garip...
Seni bağlayan bir durum yok, evet.zaten iş sahibi olduğum için önceliğim üni değil. Sevdiğimle hayatımı birleştirmek istiyorum. 22 yaşında sevgililer ünide aynı eve çıkınca sorun etmeyenler evlenmeye karşı çıkıyor. çok garip...
Öncelikle evlenirsek benim aileme yakın onların ailesine 17 saat uzaklıkta yaşayacağız. ayrıca sevgilim de çok kız gibi büyümüş yani elinden her iş gelir. ütüsünü kendi yapar, bulaşık vs. bana da yardım edeceğini her seferinde dile getiriyor. askerliğini evlenene kadar yapacak hatta bedelli yapma ihtimali var. ikimiz de uzaktan çalışıyoruz. evlenince gezmek istiyoruz sürekli. Bunu da helal dairesi içinde yapmak istiyoruz. hepsi bu. ve dediğim gibi ünide sevgililer eve çıktığında ses çıkarmayanlar aynı yaşta evlenenlere erken diyor...Yavrum daha yaşınız ne başınız ne? Sevgilin askerliği aradan çıkardı mı işi gücü var mı? Ne ile ev kuracak geçineceksiniz? En güzel yıllarını kaynana camı silerek geçirme de sonra.
ben zaten iş sahibiyim okul okumamı gerektiren bi durum yok. Karşıdakine güven,sadakat, bağlılık, sevgi... tabii ki arada görüşüyoruz ama nadir. Ama çok mutluyum onunla olduğum için. Her konuda beni tamamlayan biri
İmzayı attıktan sonra gelen pişmanlık hissiÖncelikle evlenirsek benim aileme yakın onların ailesine 17 saat uzaklıkta yaşayacağız. ayrıca sevgilim de çok kız gibi büyümüş yani elinden her iş gelir. ütüsünü kendi yapar, bulaşık vs. bana da yardım edeceğini her seferinde dile getiriyor. askerliğini evlenene kadar yapacak hatta bedelli yapma ihtimali var. ikimiz de uzaktan çalışıyoruz. evlenince gezmek istiyoruz sürekli. Bunu da helal dairesi içinde yapmak istiyoruz. hepsi bu. ve dediğim gibi ünide sevgililer eve çıktığında ses çıkarmayanlar aynı yaşta evlenenlere erken diyor...
biz birbirimizin yüzünü hiç görmedik demiyorum . Beraber vakit de geçirdik. Ailesini de tanıyorum seviyorum. yüz yüze tanıştık zaten öyle sevdik birbirimizi. sonra herkes evine dönmek zorunda kaldı işte3 hafta yanında kalsan ne halt olduğunu öğreneceğin bir kisi ile yıllardır birlikte olmaktır mesafe ilişkisi... oku.
Öncelikle evlenirsek benim aileme yakın onların ailesine 17 saat uzaklıkta yaşayacağız. ayrıca sevgilim de çok kız gibi büyümüş yani elinden her iş gelir. ütüsünü kendi yapar, bulaşık vs. bana da yardım edeceğini her seferinde dile getiriyor. askerliğini evlenene kadar yapacak hatta bedelli yapma ihtimali var. ikimiz de uzaktan çalışıyoruz. evlenince gezmek istiyoruz sürekli. Bunu da helal dairesi içinde yapmak istiyoruz. hepsi bu. ve dediğim gibi ünide sevgililer eve çıktığında ses çıkarmayanlar aynı yaşta evlenenlere erken diyor...
ahahahah inşallah olmaz dua edin :)İmzayı attıktan sonra gelen pişmanlık hissi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?