canım seninki kadar uzun süreli olmasada benzer bi durumu bende yaşadım karar vermek gerçekten çok zor onunla mutlu deilsen ve düzelmeyeceğini düşünüyosan bitirmek mantıklı olan karar,ama bitirdikten sonrası da güllük gülistanlık deil yani bu kararın yükünü tek başına taşımak zor
merhaba kızlar....çok büyük bi boşluk içindeyim.1,5 yıldır nişanlıyım ama ilişkimiz 7 senelik.sanıyorum bendeki o büyük aşk bitti.artık sadece alışkanlık.düğünümüz 2010 yazında olacak.yani daha 1 sene var.şuanda çok mutsuzum.kafamdaki soru işaretlerle evlenmek istemiyorum.şu durumda sadece evlenmek zorunda olduğum için evlenicem.heyecan,aşk,mutluluk hiç biri yok. :gitme: yanlış karar vermektende çok korkuyorum.bana akıl verin
şimdi siz nişanlınızı aldatmışsınız. olay resmen bu..yani nişanlım olmazsa o olsun demiyorum.o açıdan bi problem yok ama 1 ayda bana öyle güzel duygular yaşattıki anlatamam.artık görüşmeyelim dediğindede öyle canım yandıki...belkide gerçek aşk oydu benim için.ama olmayacak bi aşk...öyle zamanda çıktıki karşıma tamda ilişkim monotonlaşmışken.şimdi hayatımı düzene sokmaya çalışıyorum.evet görüşmemeyi denedim ama buna nişanlım izin vermiyo.artık beni kaybetmekten çok korkuyo.nerdeyse biticekti herşey oda farkında çok ciddi olduğumun.oyüzden şimdi daha çok ilgili bana karşı.diyorumki madem nişanlımı silebiliyorum demekki bitmiş benim için ama öyle bi noktadayımki ne vazgeçmek çok kolay neden herşeyi unutmak
ama ilişkilerde her daim heyecan olmaz ki..siz 7 sene önce evlenmiş olabilirdiniz ve sen yine bu duyguları hissedebilirdin..sanıyormusun ki her evliliklerde insanlar 10 yıl 20 yıl geçse bile ilk günkü gibi..asla olamazlar..o ilk günkü yaşadıklarını yaşayamazsınki..hadi ayrıldın ve bu çocukla birlikte oldun diyelim..birkaç sene sonra ,buğün hissettiklerini onun içinde hissedeceksin..mesele eğer heyecan ise ,o heyecanı siz yaratacaksınız...ama mesele gerçektende heyecan değilde birlikte olmak istememen ise o zaman elle tutulur sebeplerinin olması lazım..
aslında kafamın bu kadar karışmasının bir nedeni daha var.aklımı karıştıran biri çıktı karşıma.benim değerli olduğumu sürekli gösterdi bana.ciddi bişeyler yaşanmadı ama bi anlıkta olsa beni heyecanlandırdı ve unuttuğum herşeyi tekrar hatırlattı bana.sonrada benim kafamın karıştığını anlayınca hayatımdan tamamen çıktı.mutlu olmamı istediğini söledi.bunun için çaba sarfet dedi.yaklaşık 2 ay önce oldu bu olay.bir aydırda görüşmüyoruz.sanırım bana gerçek mutluluğu gösterdi.bilmiyorum.onunla olmayı bende düşünmüyorum,farklı karakterlerimiz var.ama gözümü açtı işte
öyle elle tutulur çok büyük problemler yok.e tabi tartışmalar,hakaretler oluyo.zamanla tartışma boyutları dahada kabalaşıyo.evet biliyorum heyecan olmaz.zaten bi kaç seneden sonra bitmişti heyecan.7sene boyunca heyecan yoktuki.ne evliymiş gibiyiz nede sevgili gibi.nişanlılık çok zor bi dönem.bide bu arada beni fazlaca benimsediği için boşvermişti.şimdi farkında herşeyin.yeni bi sayfa açalım deyip başladık tekrar.ya mutlu bi evlilik olmazsa deyip duruyorum kendi kendime.işte bu yüzden emin olamıyorum.eğer aşık olsam,aşkın gözü kör olduğu için hiç bişey düşünmeden evlenirim
valla,şu topik şöyle olsaydı.
nişanlıyım. ama nişanlım beni 1 ay aldatmış. ona aşık olmuş...
biz o erkeği,yani nişanlıyı yerden yere vurmuştuk. ama bunu yazan bir bayan olunca sanki yorumlar dahamı bir yumuşuyor nedir
Valla ne yalan söyleyeyim sen henüz evlenecek olgunlukta değilsin,resmen nişanlının arkasından dolap çevirmişsin..
Nişanlın da umarım başka bir kıza senin öteki sevgiline hissettiğin tarzda duygular besler ve umarım hiç düşünmeden terkeder seni.Böylece sen de yana yakıla napıcam diye dolaşmaktan kurtulursun,değil mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?