selam,
Bak bende 7 yildir bir iliski icerisindeyim, 1,5 yildirda nisanliyim. Ona bakarsan benimde askim bitti, yani söyleki tabiki ilk günkü gibi uykusuzluk sorunu cekmiyorum, ellerim titremiyor artik ..... Ama seviyorum nisanlimi hemde deli gibi. Bi magazaya gitsem kendimden cok ona kiyafet bakiyorum, kendimden cok onu düsünüyorum, hala eskisi gibi yanina giderken süslenip püslenip en güzel kiyafetlerimi giyiniyorum, oda ayni sekilde. Haaa kavga etmiyoruzmu? ediyoruz tabikide. Cok büyük kavgalarimizda oluyor, bazen seytan bitir gitsin diyor ama cbuk kovuyorum o seytani aklimdan cünkü cok seviyorum nisanlimi. Bilmem bana katilan varmidir ama bence evlilik fis diye sönen ask üzerine degil, cok emek sarf edilmis büyük bir sevgi üzerine kurulunca daha güzel olur diye düsünüyorum.
Bence sen nisanlina asikmisin sorusunu bosverde, onu seviyormusun diye sor kendine?
Benim annemin bir lafi vardir: Asikken evlenme gözün hic birseyi görmez der. Ilk ayi göz göze, ikinci ayi sirt sirta ve ücüncü aydada git öte, dersin yoksa der hep. Sevginin yüceliginden eminsen evlen der hep.