- 16 Mayıs 2012
- 118
- 31
- 98
- Konu Sahibi CADUUmeduusa
Kızlar 4 yıldır tanıdığım birisi var uzun bu iliski döneminin sonuna doğru tanıştım ayrıldıktan sonrada görüştüm. Sadece arkadaşımdı sonra ilgisini belli etti denedim bir kac ay kadar görüştük o kadar iyi mantıklı birisi ve yakinlasmamiza rağmen yapamadm ayrildm beni kaybetmek istemediğini söyledi. Hep yanında olmaya devam etti ağlama duvarim oldu resmen kötü gunler de Hep yanımdaydı. Askere gitti o dönem goruculerim oldu madem .evleniyor beğendiğim birisi olsn dedm bu çocuğu seçmek yerine bir başkasına şans verdim 6 ay kadar sürdü onnlada yapamamdim . Bahsettiğim kişiye de hayatımda birisi var yazma dedim onuda kendinden soyutladm halde askerdeyken çok yıprattım onu. Ayrıldıktan sonra duymuş bana nasılsın yazdı iyiyim ve tekrardan konusyoruz ben onu uzmemek için sadece arkadaşça goruscez bak felan dedim. Çok bozulms halen bana aşık olduğunu ama artk uzerime gelmeyeceğini arkdas sıfatından ne kadar seversem seveyim cikmayacagim felan dedi. onu kaybettim die cok uzuldm agladm bile smdi ben üzerine düşüyorum bu adam öyle bi adam ki herşeyimi biliyor buna rağmen beni istiyor seviyor bende seviyorm ama onun kadar deil biliyorum sizce evlenmeli mıyım çünkü böyle bu kadar beklentisinde tamam desem o modda bu sefer riske atamam hemen nikah yapariz diyor kafam karisik napsam boylesne duzgun bi adam dokunabildigim sarildigimda sefkatni hissettiğim adam ama bir yandan da daha iyisi olur mu diiyede düşünen salak ben ??
Uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarinizii bekliyorum
Uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarinizii bekliyorum