evlenmeli miyim

CADUUmeduusa

zalım gardiyan
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
118
31
98
Kızlar 4 yıldır tanıdığım birisi var uzun bu iliski döneminin sonuna doğru tanıştım ayrıldıktan sonrada görüştüm. Sadece arkadaşımdı sonra ilgisini belli etti denedim bir kac ay kadar görüştük o kadar iyi mantıklı birisi ve yakinlasmamiza rağmen yapamadm ayrildm beni kaybetmek istemediğini söyledi. Hep yanında olmaya devam etti ağlama duvarim oldu resmen kötü gunler de Hep yanımdaydı. Askere gitti o dönem goruculerim oldu madem .evleniyor beğendiğim birisi olsn dedm bu çocuğu seçmek yerine bir başkasına şans verdim 6 ay kadar sürdü onnlada yapamamdim . Bahsettiğim kişiye de hayatımda birisi var yazma dedim onuda kendinden soyutladm halde askerdeyken çok yıprattım onu. Ayrıldıktan sonra duymuş bana nasılsın yazdı iyiyim ve tekrardan konusyoruz ben onu uzmemek için sadece arkadaşça goruscez bak felan dedim. Çok bozulms halen bana aşık olduğunu ama artk uzerime gelmeyeceğini arkdas sıfatından ne kadar seversem seveyim cikmayacagim felan dedi. onu kaybettim die cok uzuldm agladm bile smdi ben üzerine düşüyorum bu adam öyle bi adam ki herşeyimi biliyor buna rağmen beni istiyor seviyor bende seviyorm ama onun kadar deil biliyorum sizce evlenmeli mıyım çünkü böyle bu kadar beklentisinde tamam desem o modda bu sefer riske atamam hemen nikah yapariz diyor kafam karisik napsam boylesne duzgun bi adam dokunabildigim sarildigimda sefkatni hissettiğim adam ama bir yandan da daha iyisi olur mu diiyede düşünen salak ben ??
Uzun oldu hakkınızı helal edin yorumlarinizii bekliyorum

evlilik kolay mı öyle. herşeye, için tam deyip mutmain olmadan evlenmeye kalkma. sadece mantıkla olmaz, iyi cocuk ama daha iyisi olur mu ki ?
bu kafa karışıklığıyla sana bir yazık, karşıdaki saf adama on yazık. gerçi erkeklere acımıyorum orası da ayrı.ama evlenmek için de evlenilmez. yeri geliyo katlanılmayacak olaylar oluyo, cok seviyorum deyip çekiyosun. burda neler okuyoruz. bende cok sevdim,ettim ama nişanlıyken gördüm iç yüzünü/yüzlerini bitirdim. düğün salonu, gelinlik hepsi hazırdı. geberdim nerdeyse ayrılınca, acımdan ölecem sandım. ama iyi ki de bitti neden mi ?? boşanmakla, yüzük atmamın psikolojisi aynı degil. o yüzden iyi düşün. zaten evlilik olgunluğu da göremedim sende kızma ama ooo piti piti ile eş mi seçilir yaaaaaaaa.

Yeni üye değilsin ki konundan şüphe duyayım:KK64:.Evlendikten sonra ayrılmak yerine şimdi ayrılmış olman daha iyi.Madem duygularından emin değilsin evlenme.Tam olarak istediğin kriterleri de bulabilir misin bu kararsızlıkla ,onu da bilemedim.o_O.Sadece erkeğin aşkına, sevgisine güvenerek evlilik olmaz .Aşk,sevgi bir yere kadar ,karakter çok önemli.:cool:

Evlilik aşk +mantık işi bence
Beni seviyor ben daha az seviyorum filanla olmazki
Nasıl karakteri?sinirli ,iyiniyetli mi ,kinci mi,sakin mi,kötü taraflarını kaldırabilir misin yoksa her kötü yanını gördükçe hemen soğur musun,tipini beğeniyor musun bi sürü soru var...

Iliskiniz bikere saglam baslamamiski.
Sevmedigin biriyle omur boyu yapabilceginden emin misin?? Sirf iyi merhametli vs diye evlenilmezki. Cunki evlendikten sonra sirf sevgiden bazen bazi seyleri goz ardi edebiliyo insan. Ama sevmeyince gozune gozune baticak onun sevmedigin huylari..

Evlenmeyin.
Ben sirf beni seviyor diye biriyle evlenmezdim.
Hatta asik olmadigim birinin bana askla bakmasi beni rahatsiz eder.

Evlilik için gerek şart ve yeter şartlar vardır.
Anladığım kadarıyla arkadaşında evlilik için yeter şartların bir kısmı var.
Ama senin açından gerek şart yok: Arkadaş olarak görüyorsun.

Bilmiyorum, yazdığına bakınca, açıkçası arkadaşın adına üzüldüm. Onu cepte görüyorsun, acil durum çıkışı yapmışsın adamı.
Belki o adam evlenmeye değer bir adam, ama sen ona ne kadar layıksın şu şartlarda, tartışılır.

Yani kişilik meselesi bazı insanlar önce hoşlanırlar sonradan deli gibi aşık olurlar . Bakınız ben . Ama seni çözemedim senin yapın nasıl pek tahayyül edemedim:KK14:

Bence bu durumlarda en guzel his birisi tarafindan sevildigine emin olmak.
Ben inaniyorumki biz kadinlar zamanla her erkege asik olabiliriz. Benim dusuncem budur. Cunku kadinlar neyine asik olurdu bi erkegin? Ilgi gostermesine, sana olan anlamli bakislarina, sevgisini belli etmesine.
Bunlari yapiyosa bi erkek ben asik olurum o erkege. Eger iliklerime kadar hissediyosam beni sevdigini bende zamn gectikce onu severim, cunku kadinlar bariz kendini ozel hissettiginde asik oluyor.

Oysa bi erkegin asik olma ihtimali cok daha farklidir. Erkek olmadigm icin bilmiyorum onlarda nasil gelisir. Ama hatalarima ragmen, onu kac kere terslememe ragmen hala sevgisinden bisey azalmiyosa; ben oturup bi daha dusunurum.O yuzden bence bana asik bi erkegi yabana atmam ben.

Ama sunuda belirtiyim; hic bi zman emin olamayiz o sevgisinden. Ornegin beni cok seven bi eski sevgilim vardi. Benim sevgim ona nazaran daha azdi. Onun bana olan sevgisini gordukce bende asik oldum. Ama halbuki hicte sevmiyomus beni, beni aldatmis. Birisine gozu kara guvenmemeyi ogrendim o andan sonra.

Bence aşksız olmaz, sağlıklı olmaz.
Ben şahsen zamanla aşık olabilen biri değilim pek.
Ama aşık olan mutlu olan da var.
Yaşadım benzer duyguları biliyorum.
Çok iyi çok ilgili güven veriyor şefkat gösteriyor bilmem ne vs. insan kaybetmek istemiyor böyle bir insanı bulmuşken, ama karar veremiyorsanız yanlış mı evet...
Ya daha iyisi olursa diye düşünmeniz de işte aşksızlıktan.

Back
X