bende çalışıorum öğretmenim.ailem çok karşı çıktı ewlenmemize biraz bnm zorumla oldu herşey kasımda nişanlandık hala kabullenemiyorlar.şu an kpss ye çalışıyor ama atamalar kasımda yapılacak ve durumunu pek parlak görmüyorum.ew kirası eşyalar taksitler tek başıma yapamayacağımı düşünüyorum..en azından eşyalarımızı alalım taksitleri btnce ewlenlm diyorum bn
bende çalışıorum öğretmenim.ailem çok karşı çıktı ewlenmemize biraz bnm zorumla oldu herşey kasımda nişanlandık hala kabullenemiyorlar.şu an kpss ye çalışıyor ama atamalar kasımda yapılacak ve durumunu pek parlak görmüyorum.ew kirası eşyalar taksitler tek başıma yapamayacağımı düşünüyorum..en azından eşyalarımızı alalım taksitleri btnce ewlenlm diyorum bn
slm kızlar 17 temmzda dğnm var.niaşnlım mühendis ve şu an çalşmıyor işten çıktı yaklaşık 3 aydır ben ertelemek istiyorum düğünü en azından işerimizi yoluna koyana kadar diyorum ama beni dinlemiyor sürekli kavga ediyoruz..Aileminde bu durumdan haberi yok kimseye söyleemiyorum ne yapacağım ben
ya arkadaşlar ertelemeyin felan demişde pardonda siz mi bakacaksınız hep eve? iş bulacağının garantisi ne ? nice nice universitesi mezunu meslek sahibi arkadaşım işsiz benim. evlendiniz aylarca iş bulamadı diyelim nasıl altından kalkacaksınız. üstelik başınızda bi erkek varken tum sorumluluğu siz yukleneceksiniz. oldu başka.... ben olsam ertelerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?