- 1 Nisan 2011
- 5.104
- 1.972
- 448
ya arkadaşlar ertelemeyin felan demişde pardonda siz mi bakacaksınız hep eve? iş bulacağının garantisi ne ? nice nice universitesi mezunu meslek sahibi arkadaşım işsiz benim. evlendiniz aylarca iş bulamadı diyelim nasıl altından kalkacaksınız. üstelik başınızda bi erkek varken tum sorumluluğu siz yukleneceksiniz. oldu başka.... ben olsam ertelerim
slm kızlar 17 temmzda dğnm var.niaşnlım mühendis ve şu an çalşmıyor işten çıktı yaklaşık 3 aydır ben ertelemek istiyorum düğünü en azından işerimizi yoluna koyana kadar diyorum ama beni dinlemiyor sürekli kavga ediyoruz..Aileminde bu durumdan haberi yok kimseye söyleemiyorum ne yapacağım ben
ya arkadaşlar ertelemeyin felan demişde pardonda siz mi bakacaksınız hep eve? iş bulacağının garantisi ne ? nice nice universitesi mezunu meslek sahibi arkadaşım işsiz benim. evlendiniz aylarca iş bulamadı diyelim nasıl altından kalkacaksınız. üstelik başınızda bi erkek varken tum sorumluluğu siz yukleneceksiniz. oldu başka.... ben olsam ertelerim
Ben olsam düğünü ertelerdim.
Aslında bu teklifin erkekten gelmesi gerekirdi ya neyse...
evlenmende sıkıntı yok ama en baştan evi sen geçindirmeye çalışacaksın adamda buna alışacak
nasıl başlarsa öyle gideceğine inanırım her zaman...
bende çalışıorum öğretmenim.ailem çok karşı çıktı ewlenmemize biraz bnm zorumla oldu herşey kasımda nişanlandık hala kabullenemiyorlar.şu an kpss ye çalışıyor ama atamalar kasımda yapılacak ve durumunu pek parlak görmüyorum.ew kirası eşyalar taksitler tek başıma yapamayacağımı düşünüyorum..en azından eşyalarımızı alalım taksitleri btnce ewlenlm diyorum bn
bende çalışıorum öğretmenim.ailem çok karşı çıktı ewlenmemize biraz bnm zorumla oldu herşey kasımda nişanlandık hala kabullenemiyorlar.şu an kpss ye çalışıyor ama atamalar kasımda yapılacak ve durumunu pek parlak görmüyorum.ew kirası eşyalar taksitler tek başıma yapamayacağımı düşünüyorum..en azından eşyalarımızı alalım taksitleri btnce ewlenlm diyorum bn
slm kızlar 17 temmzda dğnm var.niaşnlım mühendis ve şu an çalşmıyor işten çıktı yaklaşık 3 aydır ben ertelemek istiyorum düğünü en azından işerimizi yoluna koyana kadar diyorum ama beni dinlemiyor sürekli kavga ediyoruz..Aileminde bu durumdan haberi yok kimseye söyleemiyorum ne yapacağım ben
Eğer düğün icin gün falan aldıysanız ertelemek çok saçma olur. Eğer kafanızda bundan başka soru işaretleriniz varsa başka ama bunun icin düğün ertelenmez bence. Adam evlendikten sonra işsiz kalsaydı ne yapacaktiniz, boşayacak miydiniz? Hayatta hersey insan basına demişler...
Şimdi ne durumda ve ne şartlar altında bunu sorduğunu bu anlattıklarından analiz edemiyoruz tabii ki.
Sen ne kadardır nişanlını tanıyorsun? Çalışmama gibi bir huyu veya duyduğun bir eksisi var mı?
Anladığım kadarıyla önünü görmeden, en azından o güveni karşından almadan bir adım atmak istemiyorsun.
Doğru da düşünüyorsun.
Fakat bir arkadaşın dediği gibi, eğer sen çalışıyorsan şu an sorun olmayacaktır bir şekilde geçimi sağlarsınız.
Ama eğer sen böyle bir durumda evlendiğinizde eşinin bütün sorumluluğu sana yıkacağından şüphen varsa elbetteki dur bir düşün, hatta tarihi ertele.
Ailen neden bu konuyu bilmiyor onu anlamadım?
Bu ciddi bir mesele? Nişanlın mı saklamanı istedi senden?
Yani bu gibi durumlar herkesin başına gelebilir, işten çıkabilir veya çıkartılabilir.
Bunun nesini saklama gereği duyuyor o kısmı anlamadım doğrusu...
Bence konuyu ailenle de paylaşmalısın ve onların da fikirlerini almalısın, evlilik çocuk oyuncağı değil.. .
Karşılıklı güven üzerine kurulduğunda en doğru şekilde yürüyecek bir müessese.
Hayırlısı olsun hakkında... Fakat konuyu biraz daha açarsan daha iyi sana fikir verebiliriz.
ya oda böyle söylüyor ama yani tabiki ewlendikten sonra boşanma olmaz allah korusun bi şekilde idare edilir.ama şimdi bile bile büyk risk alcağız ben bugüne çeyiz adına bi iğne almadım kendime hepsine yeni başladım.hepsini taksitle alıyorum daha bir sürü taksit var ve üstüne ev kirası eklenecek en kötü ev 600 700 lira
kızlar maden müh. nişanlım ailemde zaten işi yüzünden karşı çıktılar.4 buçuk yıldır tanıyorum kendisini öyle tembel çalışmayacak biri değil ama her yerde de iş bulamıyor işte.
ben şimdi aileme söylesem biz sana dedik diye başlayacaklar o yzden söyleyemiyorum.nişanlıma bu konuyu açtığımda da sen bnm durummda olsan ben byle yapmazdım diyo.sonuçta kadın ve erkek farklı öyle değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?