Günler azaldı ve evimden ayrılacağım için kendimi çok tuhaf hissediyorum aklıma geldikçe ağlayasım geliyor yapı olarak çok duygusalım ailemden ayrılmak çok zor olucak o yüzden bunalıyorum bu yaşadıklarım normal mi evlendikten sonra alışmam zaman alır mı bi taraftan evime sevinirken diğer taraftan bunca yıldır yaşadıgım evden ailemden ayrılacak olmak çok canımı acıtıyor şu son günlerimde geceleri uyuyamaz oldum stres içindeyim çok ne yapacağım Alllahım sabrını verir inşallah ne zor şeylermiş hiç böyle düşünmezdim ama günler yaklaştıkça benimde stresim artıyorr...
bende evlenirken ailemden ayrılacağım için çok üzülmüştüm.oysa aynı şehirdeydik uzakta da değildim.ilk zamanlar çok zor olmuştu,hep annemi özlüyordum ,telefonla konuşunca ağlıyordum,ailem geldiğinde yada biz gittiğimizde dönerken ağlıyordum hep.ama zamanla evini benimsedikçe,evliliğe alıştıkça alışıyorsun artık ağlamıyosun kabulleniyorsun.böyle hissetmeniz normal bana göre kaç yıl yaşadığınız evden ayrılıyorsunuz zamanla herşey rayına oturuyor bozmayın moralinizi......
zaman zaman olmuştur huzursuzluk ama şuan bi sıkıntı yok çok şükür ama ben ailemden ayrılacağım için çok kafama takıyorum o gün yaklaştıkça inanılmaz bi stres sarıyor beni sanki dünyanın sonu ama elimde değil o günü biran evvel atlatmak istiyorum çok stresliymiş yaa belkide kişiye göre değişiyor ben çok stres yaptımm
Ben evlenirken kendimi hiç böyle hissetmemiştim tam tersi mutluluktan uça uça evlendim
Ben evlenirken kendimi hiç böyle hissetmemiştim tam tersi mutluluktan uça uça evlendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?