Evlenmeme sayılı günler kaldı çok tuhafım :S

ahh canım sende bendensin benimde 1 ay sonra inan bu yüzden o kadar çok saçmalıorumki bende aşırı duygusalım çok sulu gözlüyüm zannediorum ailem olmazsa ben yaşayamam ama böyle olmuo cnm elinde sonunda evlenicez bu bir gerçek ve bizlerde aile olcaz ailenden ayrılman tabiki zor ama unutmaki artık sende yeni bir aile kurcaksın bende senin gibiyim canım inşallh hep mutlu oluruz.. üzülme nişanlınla paylaş emin ol çok rahatlıcaksın.

19 haziranda düğünüm var bende senin hissettiklerini hissediyorum.. hatta belkide daha yoğun duygular hissediyorumdur.. bunun nişanlımla bir ilgisi yok ama ona bile kızıyorum, sebep olarak onu görüyorum.. oysa severek evleniyorum.. araştırdım nişanlılık psikolojisiymiş..

canım bu sakinleştirici şurubun adı ne ve gerçekten işe yarıyor mu?

Canım ben de 5 ay sonra evleniyorum ama hiç dediğin gibi duygular içinde değilim çünkü ailemden ayrı yaşamaya alıştım artık. 2002 senesinde üniversite için ayrılmıştım yanlarından 5,5 sene ayrı yaşadım. Ama ilk ayrıldığımda da yurtta kaldığım için ailemden ayrıldım diye değil de yurtta kaldığım için ağlamıştım Sanırım evinden ne sebeple ayrıldığın önemli böyle durumlarda. Güzel bir vesileyle ayrılınca insanın mutlu olmaması için bi sebep yok bence. Negatif düşünüp kendini yok yere yıpratma. Bak kendi evin olsun, o rahatlığa bi alış sonra diyeceksin ki vay ben kendimi neden bu kadar üzmüşüm, insanın kendi evinin olması - hele de içinde kocişinin olması - ne güzel şeymiş o zamanlar bilememişim de boşuna uykumu kaçırmışım

düğün gününe kadar ben de yaşamıştım aşağı yukarı anlattıklarını.ama düğün gün sabahı bi baktım,her şy bitiyor,bütün stres,koşuşturmaca,yorgunluklar.bikaç saat sonra evime gideceğim,kapımı örteceğim v büyük bir huzur.
bunnalrı düşününce ilk söylediğim 'çok yoruldum,akşam olsa da uyusak'yani o an bile alıştığımı hissettim evliliğe.evime gideceğim,uyuyup dinleneceğim.
inşallah çoook mutlu olursun,üzülme,alışıyor insan zamanla.

canim benim.. bende evlenicek olanlardanim.. bu sene eylülde kismetse..
ama bak bide söyle düsün.. sen dünyadan göcüp gitmiyosunki.. istedigin zaman aileni sevdiklerini görebilirsin, seslerini duyabilirsin ... normal tabiki bu duygular

İnş. çok mutlu olursun

evt tabiki görebilirim allahtan şehirdışına falan gitmiyorum heralde öyle olsa gidemezdim şuanda bile kötü oluyorum düşündükçe beni etkileyen ailemden ayrılmam hani birdaha hiçbişey eskisi gibi olmayacak duygusu içimi kötü ediyor ne biliyimm hayırlısıyla şu düğün tarihini atlatmak istiyorum biran evvel bu stres çok fena :S

Merhaba,
Bende bu yaz evlenenlerdenim, ama şanslıyım sanırım üniversite nedeni ile ailemden ayrı yaşadım işim gereğide çok sık seyahat ederim bu yüzden alışkınım bu durumlara.
Bence bu kadar derin düşünme, biraz oluruna bırak herşeyi, aileni kaybetmiyorsun sadece yeni bir aile kuruyorsun.
Herşeyi çok fazla incelemek, yaşanan olumsuzlukları peşine takmak seni etkiliyor olabilir.
İnsanlar mutlu olmak için evleniyor.
Fikrimce seni strese sokan eskiden anne ve babanın sorumluluğu olan şeylerin artık senin sorumluluğunda olduğunu bilmek, ne kadar sevsende evlendiğin adamın senin için bir yabancı olması da etken olabilir ve buna benzer bir çok şey daha ama sonuçta eminim bunları aşacaksın.
İnsan nişanlılık döneminde yeni bir aile tanıyor garip gelsede anne baba dediğin ama aslında öyle olmayan, sen ve ailen gibi düşünmeyen, gelenek ve görenekleri apayrı insanlar ile bir araya geliyor ve yeni geleceğin için planlar yapıyorsun ama bu noktaya kadar gelindiyse zaten ortak bir payda da buluşmuşsunuzdur ve bir çok zor sınavı geçmişsinizdir diye düşünüyorum.
Emin ol aynı evde yaşamasanızda ailen zor günlerinde yanında olmaya sana yol göstermeye devam edeceklerdir.
Bırak su yolunu bulsun... Evleniyorsun mutlu olmalısın:)) ...

evt canım sorumluluk almak duygusu belkide dediğin gibi etkiliyor beni umarım kolaylıkla atlatırım allah sabrını verir inşallah öyle olmasa bunca insan evlenemezdi sanırım öyle düşünmeye çalışıyorum bitek ben değilim bunca insan evleniyor benim gibi yuva kuruyor.

yeni bir hayat başlarken diğer hayatın bitiyo tabiki geçişin zor olucaktır benm kız kardeşimde bu pazar evlendi bana kapıkomşu geldiği halde ağllamaktan öldk bunlar normal şeyler sıkıntı yapma inşallah yeni evinin huzuru eski evini aratmaz mutluluklar canm:123::123::123:

benim de 1 ay kaldı. sorumluluklar korkutuyor acaba evlilik bana göre değil mi düşünüyorum bazen. çocukları filan da pek sevmiyorum sanki. bir yandan da nişanlımı çok seviyorum her zaman yanında olacağım diyorum. sonra ya evlenince anlaşamazsak diye düşünüyorum. kafam karışıyor

boşuna denmemiş yani evlenecek kız için;'hem ağlarım,hem giderim' diye:))

duygusal olmanız çok normal bence bu konuda..sonuçta hayatınızda bir değişme yaşanacak..güzel bir değişme ama..yalnız aileneizden temelli ayrılmıyorsunuz onunla teselli edin kendinizi..anneniz falan hiçmi gelemicek size..yani bu stres normaldir bence işte..evleneceğiniz kişiyle bence tüm stresi,üzüntünüzü herşeyi işte konuşun paylaşın..en iyi teselli yardım ondan gelecektir bana göre..ne güzel sevdiğinin yanında olcan güzel şeyler getir hep aklına öyle ağlıyacak gibi olduğunda..
yada bırak koyver gitsin mutluluktan ağla ağlayacaksan yeteki:)mutluluklar dilerim birde size.çok mutlu olun inşallah..

arkadaşım çocukları pek sevmiyorsan sakın karşındakinin isteği için tek çocuk yapma..çünkü evlilik sorumluluğundan çok o çocuk sorumluluğu çok fazla yani o soumluluk ömür boyu devam ediyor sonuçta evlenselerde annelik bitmiyor..ondan demek istedim..birde bak az kalmış sakın böyle olumsuzlukları geitrme aklına..çünkü düşünürken ağır gelirse yaşarken çaresiz hissedebilirsin kendini ve bu daha zor..aslında evlilikte öyle çok sorumlulukta yok hem..hayatında başka evde sevdiğinle yaşamaktan başka ne değişiklik varki??yani yemek aten yapıyorsun veya diğer işleri,ee fatura derdi öür boyu var zaten..ondan olumsuz düşünme..keyfini çıkar özellikle yeni gelin olduğuda:))

ister istemez oluyor canm bendede öyleydi, hatta kardeşm babam
yada annem yanımdan geçtiği zaman kendimi tutamayıp ağlardım evde.. ama allahtan şuan yakınım aileme en az 1 sene kadar yakın olcaz ama daha sonra 3 saatlik bi yol olacak aramzda ama evlendikten sonra en azndan bu kadar yakın olmak çok güzel

evt bendede şimdiden ağlamalar başladı tv de duygusal bi müzik olsun hemen etkileniyorum ağlayıveriyorum çok hassaslaştım çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…