Günler azaldı ve evimden ayrılacağım için kendimi çok tuhaf hissediyorum aklıma geldikçe ağlayasım geliyor yapı olarak çok duygusalım ailemden ayrılmak çok zor olucak o yüzden bunalıyorum bu yaşadıklarım normal mi evlendikten sonra alışmam zaman alır mı bi taraftan evime sevinirken diğer taraftan bunca yıldır yaşadıgım evden ailemden ayrılacak olmak çok canımı acıtıyor şu son günlerimde geceleri uyuyamaz oldum stres içindeyim çok ne yapacağım Alllahım sabrını verir inşallah ne zor şeylermiş hiç böyle düşünmezdim ama günler yaklaştıkça benimde stresim artıyorr...
zaman zaman olmuştur huzursuzluk ama şuan bi sıkıntı yok çok şükür ama ben ailemden ayrılacağım için çok kafama takıyorum o gün yaklaştıkça inanılmaz bi stres sarıyor beni sanki dünyanın sonu ama elimde değil o günü biran evvel atlatmak istiyorum çok stresliymiş yaa belkide kişiye göre değişiyor ben çok stres yaptımm
10 gün önce evlendim ve aynı duyguları, endişeleri bende yaşadım... ama insan bir kere yaşıyor bunları ve mutlu gününü yasa çevirmeye gerek yok. iki gün sonra geleceğim ailemi görmeye diye düşün. ve sakinleştirici bitkisel şurubu bende tavsiye ediyorum, rahatlatır seni.. rahatlamaya da çalış mutlaka çünkü bu tip stresler evlilik sonrası süreçleri de etkiliyor.
canim benim.. bende evlenicek olanlardanim.. bu sene eylülde kismetse..
ama bak bide söyle düsün.. sen dünyadan göcüp gitmiyosunki.. istedigin zaman aileni sevdiklerini görebilirsin, seslerini duyabilirsin ... normal tabiki bu duygular
benim de 1 ay kaldı. sorumluluklar korkutuyor acaba evlilik bana göre değil mi düşünüyorum bazen. çocukları filan da pek sevmiyorum sanki. bir yandan da nişanlımı çok seviyorum her zaman yanında olacağım diyorum. sonra ya evlenince anlaşamazsak diye düşünüyorum. kafam karışıyor
Günler azaldı ve evimden ayrılacağım için kendimi çok tuhaf hissediyorum aklıma geldikçe ağlayasım geliyor yapı olarak çok duygusalım ailemden ayrılmak çok zor olucak o yüzden bunalıyorum bu yaşadıklarım normal mi evlendikten sonra alışmam zaman alır mı bi taraftan evime sevinirken diğer taraftan bunca yıldır yaşadıgım evden ailemden ayrılacak olmak çok canımı acıtıyor şu son günlerimde geceleri uyuyamaz oldum stres içindeyim çok ne yapacağım Alllahım sabrını verir inşallah ne zor şeylermiş hiç böyle düşünmezdim ama günler yaklaştıkça benimde stresim artıyorr...
boşuna denmemiş yani evlenecek kız için;'hem ağlarım,hem giderim' diye:))
duygusal olmanız çok normal bence bu konuda..sonuçta hayatınızda bir değişme yaşanacak..güzel bir değişme ama..yalnız aileneizden temelli ayrılmıyorsunuz onunla teselli edin kendinizi..anneniz falan hiçmi gelemicek size..yani bu stres normaldir bence işte..evleneceğiniz kişiyle bence tüm stresi,üzüntünüzü herşeyi işte konuşun paylaşın..en iyi teselli yardım ondan gelecektir bana göre..ne güzel sevdiğinin yanında olcan güzel şeyler getir hep aklına öyle ağlıyacak gibi olduğunda..
yada bırak koyver gitsin mutluluktan ağla ağlayacaksan yeteki:)mutluluklar dilerim birde size.çok mutlu olun inşallah..[/QUOT
çok teşekkür ederim canım evt çok duygusal çok hassasım şu günlerde içimde öyle fırtınalar kopuyorki kimsenin haberi yok sanki dünyanın sonu inanasım gelmiyor bir hafta sonra evleneceğime inşallah huzur dolu bir yuva olur ve allahımm sabrını verir inşallah
ister istemez oluyor canm bendede öyleydi, hatta kardeşm babam
yada annem yanımdan geçtiği zaman kendimi tutamayıp ağlardım evde.. ama allahtan şuan yakınım aileme en az 1 sene kadar yakın olcaz ama daha sonra 3 saatlik bi yol olacak aramzda ama evlendikten sonra en azndan bu kadar yakın olmak çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?