Off ooff cok zor gercekten..
Bende il dısında okuyorum suan ve hala alısamadım ilk 1 hafta normalim sadece buda tatilmis gibi geliyor ama günler gectikce farkına varıyorum ve aileme olan özlemim artıyor..
Evlenecegim zaman tek derdim ailem'den nasıl ayrılacagım olur..
Ben babamın bir öksürügüne uyanır, bardak elimde kapıda beklerim.. 1 ay degil, 1 sene degil oof cok zor birsey ya..
evt tabiki görebilirim allahtan şehirdışına falan gitmiyorum heralde öyle olsa gidemezdim şuanda bile kötü oluyorum düşündükçe beni etkileyen ailemden ayrılmam hani birdaha hiçbişey eskisi gibi olmayacak duygusu içimi kötü ediyor ne biliyimm hayırlısıyla şu düğün tarihini atlatmak istiyorum biran evvel bu stres çok fena :S
sana inanamıyorum :) bence gerçekten büyütüyorsun.aynı şehirde olucaksın ailene.daha ne istiyorsun.sadece ewin ayrı olucak.bi dolmuşla annene kahwaltıya gelebiliceksin,baba bugn yemeğe gelin bize dediğinde maksimum yarım saat içinde sende olucaklar.ya ben napiim.daha önce hiiç gitmediğim bi şehire gidicem.ankaradayım şuanda küçücük bi şehre gidicem.bi tane allahın kulu yok tanıdığım.anneme gel desem nasıl gelcek ben gidiyrm desem nasıl gelcem...nolur biraz mantığını ön plana alarak düşün...ben asker kızıyım we akraba nedir bilmedik benm bi annem bi babam we bi kardeişm oldu sadece buyduk biz...tabi herkes bağlı ailesine ama ne bilim..ayrılmak şuan bana şaka gibi geliyo.keşke aynı şehirde olsaydım zerre düşünmezdim.belli bi yaştan sonrada zaten aileden ayrılmak gerekiyo çünkü çatışmalar başlıyo.dinizmide bile bu böle.kendi yuwanı kurucaksın.kendine ait olcak herşey.işte ozaman sen 'sen,'olucaksın.ailenin yanında hep ewiin küçük kızısın.büyümek gerek....we yurtdışına gidenleri düşün,benm gibi başka şehirere gidenleri düşün.bence çok şanslısın.şükretmelisin üzülcein yere.ciddiyim...senin yerinde olmak isterdm.
canım doğru çok şükürki şehirdışına falan gitmiyorum ama ne bileyim yinede kolay değil zaten çok evcimen bi insanım alıştıgım evim ailem biranda ayrı bir eve geçmek alıştıgın bi düzenden farklı bi düzene geçmek kolay değil. İlk günlerde çok yadırgayacağım umarım zamanla alışabilirimm :S