Evlenmeme sebebi ?

Hepinizin görüşüne saygım var söylediklerinizle haklı olabilirsiniz hepinize cevaben
Doğru evlenmez evlenmez ama bana yazıp hal hatır sorması bunları anlatması kendisinin evlenmek istemediğini bana söylemesi Nedir yani
Buna ne hakkı var BANANE evlenmek istemiyorsa !
Bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi

Evet iste biz de onu diyoruz zaten sana ne ki,engelle gitsin.

Evet sanane, bize ne... Neden bu konuda bunu tartışıyoruz o zaman?

Yaşın kaç ?

Bu adama takıntılı olabilir misin ? Bu arada erkekler her sözlerini yerine getirmezler .
Ne yazık ki artık ağızdan çıkan söz değerli değil yada ağzımdan çıkan söz benim namusumdur anlayışı yok o yüzden bu adama kanmayın .

O kadını götürürken senide cepte istemiş . İşin aslı bu .

amacın ne, bana ne ,bunalım ve krizlerini sevgilinle konuşabilirsin deyin.
Hayatımda senin meselelerine ayıracak vaktim yok
ayrıca eski sevgilin olarak bu olaya tarafsız yaklaşmamın imkansız olduğunun farkında değil misin,benim görüşlerimin yansız olacağını nerden biliyorsun gibişeyler söyleyip savuşturmaya bakardım.

Canim oyle erkekten hayir gelmez

Hayatından "bana ne" dediğim ve bana ulaşmasını istemediğim bir allahın kulu bana ulaşamaz. Bilmem anlatabildim mi?

Evlenmeden evli olduğu biriyle evlenmek istememiştir. Erkekler böyle. Evliliğe dair her şeyi yapar ama maksat evlenmiş ayrılmış olmasın. Boşanmak zordur. Sevgiliyken ayrılmak kolay. Ayrıca çok da emin olmayın bi bakmışsınız düğün fotoğrafı. İmkansız değil.

Bosver yahu. Bunu bilmek neyi degistirecek? Hicbirseyi.
Kendi hayatini boyle bos seyleri merak etmekle isgal etme.

Evlensin evlensin keşke evlense
Böyle bi durumda olmaktan kurtulur da alnı açık gezer ortalarda
Benim merakım Benim hayatıma burnunu sokup bana bunları anlatması
Güzin ablamıyım ben ya

Evlensin evlensin keşke evlense
Böyle bi durumda olmaktan kurtulur da alnı açık gezer ortalarda
Benim merakım Benim hayatıma burnunu sokup bana bunları anlatması
Güzin ablamıyım ben ya

Bence gerçekten rahatsız oluyorsan bir daha yazar ulaşırsa "evli değilsiniz ama duyarsa yine de hoş karşılayacağını sanmıyorum, beni duyurmaya mecbur bırakma" de. Ama direkt ulaşmasını engellemek, her yerden engellemek daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…