- 18 Ekim 2015
- 311
- 109
- 103
- Konu Sahibi sonsuzakadars
-
Evet iste biz de onu diyoruz zaten sana ne ki,engelle gitsin.Hepinizin görüşüne saygım var söylediklerinizle haklı olabilirsiniz hepinize cevaben
Doğru evlenmez evlenmez ama bana yazıp hal hatır sorması bunları anlatması kendisinin evlenmek istemediğini bana söylemesi Nedir yani
Buna ne hakkı var BANANE evlenmek istemiyorsa !
Bilmem anlatabildim mi ne demek istediğimi
Evet sanane, bize ne... Neden bu konuda bunu tartışıyoruz o zaman?Hepinizin görüşüne saygım var söylediklerinizle haklı olabilirsiniz hepinize cevaben
Doğru evlenmez evlenmez ama bana yazıp hal hatır sorması bunları anlatması kendisinin evlenmek istemediğini bana söylemesi Nedir yani
amacın ne, bana ne ,bunalım ve krizlerini sevgilinle konuşabilirsin deyin.Hepinizin görüşüne saygım var söylediklerinizle haklı olabilirsiniz hepinize cevaben
Canim oyle erkekten hayir gelmezHemen konuya geçiyorum izninizle
Eski konumla alakalı yine
Yıllar önce ayrıldığım kişi bi yıl önce mesajla tekrar kendini bana hatırlattı ve yine yaralayarak geri gitti ve bu arkadaş gibi mesajlaşmalarımızda bana başka birinin olduğunu ama onunla evlenmeyi düşünmediğini sadece ortada bırakmamak için bitiremediğini söylemişti
Ama günün birinde biteceğini söylemişti Gülüyorum çünkü şuan hala evli değiller ama aynı evdeler
Gezmeler tozmalar da cabası
Bu eski sevgilide şuan 40 yaşında
Sadece şunu merak ediyorum beni zaten sildi tamam yokum
Peki o şahısla neden evlenmiyor sizce ?
Diyeceksiniz aynı evdeler zaten neden evlensin ama Yine de zor değil nikah yapmak
Arada aklıma geliyor sizinde fikirlerinizi merak ettim
Hepinizin görüşüne saygım var söylediklerinizle haklı olabilirsiniz hepinize cevaben
Yok cnm zaten öyle bi şansıCanim oyle erkekten hayir gelmez
İletişim yok zaten görüşmüyoruzNeden iletişim halindesiniz ben onu anlamadım. Bittiyse bitmiştir.
Aman olmasinda canim valla bunu yapan evlenince aynisini yapar bosver bosverYok cnm zaten öyle bi şansı
HaklısınAman olmasinda canim valla bunu yapan evlenince aynisini yapar bosver bosver
Benimle evlenmeyi zaten düşünmüyor kiO kadınla evlenmeyecek olması, sizinle evleneceği anlamına gelmez. Bel bağlamayın.
Evlensin evlensin keşke evlenseEvlenmeden evli olduğu biriyle evlenmek istememiştir. Erkekler böyle. Evliliğe dair her şeyi yapar ama maksat evlenmiş ayrılmış olmasın. Boşanmak zordur. Sevgiliyken ayrılmak kolay. Ayrıca çok da emin olmayın bi bakmışsınız düğün fotoğrafı. İmkansız değil.
Gerçekten üzerinde çok düşünmüyorum öyle bi aklıma gelmişken sizlerinde düşüncelerini öğrenmek istedim o kadarBosver yahu. Bunu bilmek neyi degistirecek? Hicbirseyi.
Kendi hayatini boyle bos seyleri merak etmekle isgal etme.
Evlensin evlensin keşke evlense
Böyle bi durumda olmaktan kurtulur da alnı açık gezer ortalarda
Benim merakım Benim hayatıma burnunu sokup bana bunları anlatması
Güzin ablamıyım ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?