Evlenmemeliydim

negüzel sizi seven ve insan gibi muamele eden eşiniz var..çok aşık olup evlenenleride görüyoruz dayan yiyen aldatılan bence çok şanslısınız eşinizi sevmeye bakın bunları düşünmeyin :34:

suclusunuzz

madem sevmiyordunuz evlendiğiniz adama yazık değilmi :26:

başkasına aşıkken o zavaalıyla evlendiniz ne yazık size

ya bence sen ıkı tarafı da öldürmussun nısanı atman gerekıyodu madem asık oldun sımdı asık oldugun ınsan cıkmıs hayatından yapması gerekenı yapmıs ama sen yapmamıssın bence kocana yazık sen sadce kendını dusunuyosun bu durumda bosanırsam asık olamam dıyosun yanı pes dıyorum bence ayrıl aklın baskasındayken

siz bu insanla 2 yıldır aynı yastığa baş koyuyormuşsunuzz şuana kdr sevemeyip diğerini unutamadıysanız bundan sonraa çocuk yapsanızda bişey değişmez...

başkasını seven bir karısı var eşin bu durumu farketmiyormu hiç??yani sizinle mutlukii boşanmayı eşiniz değil siz düşünüyorsunuz...

ben senin yerinde olsaydım eşimi severdim bak sana bişey söyleyeyim
biz eşimle 6 yıllık beraberliğin ardından evlendik.inankii ben evlendikten sonra sevmişim gerçekten..öncesinde sevdiğimi sanıyormuşum...çünkü ben bu adamla banyomu yapıyorum yemeğimi yiyorum aynı yastığa baş koyuyorum yatıyorum kalkıyorum..neden sevmeyeyim...
yani ben eşimle severek evlendim ama görücü usulü ile evlenseydim yine severdim eşimi..
oyüzden diyorum şuana kdr sevemediysen birdaha hiç sevemezsin...

Son düzenleme:
mantıksız bir mantık evliliği olmuş bence..en azından ısınabilme ihtimali olan biriyle evlensenseydin.ama tiksinsinecek kadar sevmediğin biriyle evlilik mantıksızlığın alasıdır..çocuğunda yokken bence yolunu çizmelisin..böyle bir ömür geçmez..başka yerlerden patlak verir..

Son düzenleme:
maden yine evlenceksin neden boşansam olmaz diyorsun..
Eşim çok iyi dediğine göre problem yok sana fazla rahat iyi gelmemiş anlaşılan.
2 yıldır bişeylere susuyorsan ve 6 yıllık ilişki sonucunda evlendiysen şimdi bunları söylemen çok zor.
bu 2 yılı at ama geçmişteki 6 yılda karar verememişsin zaten. :27:
umarım hakkınızda hayırlısı olur :34:

erkekler bizim gibi düşünmüyor canım ben yapmam cogu kadın cok bunaldım baska biriyle dertleşiyim konusuyum die bakmaz olaya..onlar bi yandan öc aldıklarını düşünüyorlar eşimin halini görsen perişan üzüntüden nasıl kilo verdi..cocukluk yaptıgının farkında kotu bı nıyeti olmadıgına o kadar emınım kı hanı onla kız die konusmadıgına o kadar eminim ki..benim eşim bi hastanede calısıyor ve etrafında kızlar fır dönuyor..eger aldatcak olsa ordan bırıyle aldatırdı..eşimin amacı sadece psikolojikmen rahatlamaktı..ve kim nederse desin cogu erkek bunları yapıyor bazen yakalanıyor bazen yakalanmıyor..burda önemli olan senın kadın gibi durabılmen..suan gelıo benım omzumda aglıyo..benı üzdügü için..ben ona sadece cocuk gözüyle bakıyorum ve nefesim yetene kadar yanında olcam..bir ömür omzumda aglamasına razıyım..

hayatım iyi güzelde ozaman neden şikayet ediyosun...bnm için eşimin beni aldatması sadece fiziken değil hertürlü yakınlaşmayaı aldatmadan sayarım..ister sadece telde konuşsun ister msjlşsın ister yatsın..beni maneven aldatırsa buda kötü..ama şölede bi durum varki bende şuan hamileyim.eşime ço güveniyorum ama erkeklerin sağ solu belli olmaz böyle bir durumla karşılaşırsam neyaparım bilemiorum...

''SEVGİSİZ EVLİLİK HATADIR .. YA HEKİME YA HAKİME GÖTÜRÜR.. BİR KEZ DAHA DÜŞÜN İMZADAN ÖNCE..AŞKSIZ NİKAH, NİKAHSIZ AŞK GETİRİR

demiş düşünürler.

seç beğen hangisi sana uyuyorsa.

tecavüz edıyor dıyecek kadar tiksiniyorsan .kendini daha fazla zorlayamazsın.

süpermenmı olmak lazım bazen bilmemki

Konu içeriği nedeniyle"Eşi ve eşinin ailesi"başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.

emin ol ki o adamla evlenmiş olsaydın ona da aşık olmayacaktın
aşk diye bir şey yok beynin aldatmacası. görememenin ulaşamamın zorlukların aldatmacası herkes herkesi kendine aşık edebilir bence bu çok kolay. dengesizlikler yapar uzak durur ve aşık olursun. ben de sevgilime aşık olmadığımı sevdiğimi sanırdım geçen sene ayrıldık ve ona ulaşamazken bu sevgi aşka dönüştü. şaka gibi değil mi? sonra tekrar başladık ve fark ediyorum ki aşk yine kendini sevgiye dönüştürüyor. bence bu bir süreç ama aşık olup acı çekmektense her zaman yanımda hissedebileceğim huzurlu bir sevgiyi tercih ederim.

eşinin suçu ne peki .. o adam seni sevmiş ve sende onu seviyorsun zannedip ne umutlarla senin yanında olmuş ama sen başkasını severken onu kandırabilmişsin yazık ... şimdi kafan eskilerde geziyor .. sen ne duruyorsunki!!! karşındakini biraz adam yerine koyuyorsan açıkça konuş SEVMİYORUM seni de bunu o çok iyi olduğu içinmi yoksa elindekilerden mahrum kalacağın içinmi söyleyemiyorsun acaba ... ama sen onunla aynı yatakta tecavüze uğramış gibi hissederken asıl sen o adama tecavüz ediyorsun farkındamısı...

ya açıkça al karşına konuş sevmiyorum de bunu bilsin ... yada yine al karşına açıkça konuş boşan en azından senin gibi biriyle evli kalıp kalmama kararını verme hakkını elinden alma o adamı salak yerine koyma
yada bunları at kafandan ve yuvana sahip çık

konu hakkında söyleyeceğim tek şey eşine öyle acıdım ki.. eşini sahiplenmiş el üstünde tutmuş ve bu da onun kabahati olmuş resmen. çünkü itip kakmış olsa biraz kötü davransa sen çoktan içindekileri ona söylemiş ve boşanmak istiyorum demiş olacaktın belki de..

Son düzenleme:
eşinin durumuna üzülemedim bile, o adamın içinde bulunduğu durum o kadar acıki, üzülmek hafif kalır. ne olucak yani sen o eski çok aşık olduğun kişiyle konuşunca vicdanın mı rahatlıycak, gerçekten vicdanının rahatlayacağını mı sanıyosun, vicdan yapılması gereken bi durum yokki ortada neyi rahatlacaksın. bence eşinize hissettiklerinizin vicdan azabını nasıl ödeyeceğinizi, bunun altından nasıl kalkacağınızı, eşinize karşı vicdanınızı nasıl rahatlacağınızı düşünün. çok yazık , çok acı. eşinizin yerine koyun kendinizi ona göre hareket edin. " ben özgür bırakırdım seçimlerinde " demişsiniz, ama seçim yapmasını gerektricek bi durum olduğunun sinyalini verdiniz mi, yada açıkca ona karşı ve eski sevgilinize karşı hissettiklerinizi anlattınız mı eşinize. belki bilse oda sizi özgür bırakırdı seçimlerinizde.. amacım yargılamak, kırmak, kabalık etmek değil, ama çok sinirlendim okuyunca ancak bu kadar kibar olabiliyorum. belki haklısınızdır yaşayan bilir ama ne yaşamak ne yaşatmak isterim. bence eşinize haksızlık etmeyin daha fazla. hiç kimse hiç bir şekilde aldatılmayı hak etmiyor...

madem sevmiyodunz ne diye evlendiniz? ha mantk evliliği yapmak istedim dersenz bu pişmanlğnz da mantkla örtüşmüyo.keşke evlenmeseydnz hem size yazk hem eşinize.bence aklnzı basınıza tolayn yuvanızın kymetini bilin.:nazar:

Sanki o aşık olduğun adam ile evlenseydin hiç mi sorun çıkmayacaktı? Aşk için evlenipte boşanan çok ,artık kafanda ne hayal ettiysen asla onun gibi gerçekleşmiyor!

Herkes sizinki gibi bir eşe sahip olmak ister sizde kıymetini bilmiyorsunuz
Bence sevgi aşktan daha önemlidir.

kesinlikle ve kesinlikle boşanma aklını başına devşir bi hata yapmışsın olmuş ikinci bi hatayı yapma erkekler yapar böyle bi hatayı genelde o zaman erkeklere demediğimiz kaf kalmaz bu devirde evlenmek boşanmak kolay değil hem adam seni tekrar dul halinle kabul edicekmi etsede başına kakmıycakmı beni seviyo deme şuan ulaşılmazsın ondan sana bayılıyodur sende onu aynı şekilde,ilerde çok pişman olursun şimdi keşke evlenmeseydim diyosun eğer ayrılırsan ve kocandan boşanırsan çok uzun sürmez buraya bi başlık daha yazarsın keşke kocamdan boşanmasaydım diye kocanın kıymetini bil herkes öyle bi koca arıyo sende buldunb bunuyosun merak etme kocandan boşandığında kocan senden kat kat daha iyi birini bulur eğer senin dediğin gibi bir eşse

:46: :46: :46: :46:
bazen boş hayaller uğruna çok şeyler yıkıyoruz..küçük bir örnek vereyim..anlayanlar ne demek istediğimi anlar...

bir ablam kendini çok seven bir adamla evlendi..adamın durumuda çok iyi ki ablamda zaten çalışıyor..adam ona o kadar değer veriyor ki ailesine de aynı değeri veriyor..birde kızları oluyor..ama ablam bekarrken aşık olup sonra ayrıldığı bir başka adam ile gizli bir ilişkiye başlıyor ve böyle bu devam ediyor...aşık olduğu adam istediğini alıp, yeterince vakit geçirdikten sonra ablamıza bir güzel yol gösteriyor....işin en acı tarafı evlendiği kocası bu ilişkiyi öğreniyor ve korkunç bir ihanetle kendini çok kötü zamanlara terkediyor ve çok sevdiği karısından boşanıyor...kadın defalarca boşanmaması için özürler yakarışlar vs...ama artık çok geç...

katılıyorum...,çok severek aşık olarak evlendiğin adam
sana düşmanının yapmayacağı şeyleri yapıyor...

ben anladığım kadarıyla eşinizden nefret etmiyorsunuz..
birazcık sempati var sanki...
çünkü hiç kimse sevmediği bir kişiyle zorlama olmadığı sürülce kırılmasın diye evlenmez..

olumlu yönlerine bakın..
flörtöz bir şeyler yapın karşılıklı
bir deneyin..

Sanki o aşık olduğun adam ile evlenseydin hiç mi sorun çıkmayacaktı? Aşk için evlenipte boşanan çok ,artık kafanda ne hayal ettiysen asla onun gibi gerçekleşmiyor!

bence boşan sen sana adamı fiziksel değil ama beyin yoluyla aldatıyosun. bu yazdıklarında sana deil kocana üzüldüm ben sen bulmuşta bunuyosun .aç mısın açıktamısın kocan sana değer vermiyomu içkimi içiyo,çalışmıyomu, dayakmı atıyo hakaretmi var saygısız mı sana karşı cevap hayır. bir insan daha ne ister ki?. boşan kocanda hakettiği biriyle evlensin sende git öbür oğlandan özür dile vicdanını rahatlat.sonra birine aşık ol ister evlen ister evlenme önemli olan imza deil sana göre .ozaman pişmanlıklarını yazarsın buraya

Back
X