Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkekler bizim gibi düşünmüyor canım ben yapmam cogu kadın cok bunaldım baska biriyle dertleşiyim konusuyum die bakmaz olaya..onlar bi yandan öc aldıklarını düşünüyorlar eşimin halini görsen perişan üzüntüden nasıl kilo verdi..cocukluk yaptıgının farkında kotu bı nıyeti olmadıgına o kadar emınım kı hanı onla kız die konusmadıgına o kadar eminim ki..benim eşim bi hastanede calısıyor ve etrafında kızlar fır dönuyor..eger aldatcak olsa ordan bırıyle aldatırdı..eşimin amacı sadece psikolojikmen rahatlamaktı..ve kim nederse desin cogu erkek bunları yapıyor bazen yakalanıyor bazen yakalanmıyor..burda önemli olan senın kadın gibi durabılmen..suan gelıo benım omzumda aglıyo..benı üzdügü için..ben ona sadece cocuk gözüyle bakıyorum ve nefesim yetene kadar yanında olcam..bir ömür omzumda aglamasına razıyım..
''SEVGİSİZ EVLİLİK HATADIR .. YA HEKİME YA HAKİME GÖTÜRÜR.. BİR KEZ DAHA DÜŞÜN İMZADAN ÖNCE..AŞKSIZ NİKAH, NİKAHSIZ AŞK GETİRİR
kesinlikle ve kesinlikle boşanma aklını başına devşir bi hata yapmışsın olmuş ikinci bi hatayı yapma erkekler yapar böyle bi hatayı genelde o zaman erkeklere demediğimiz kaf kalmaz bu devirde evlenmek boşanmak kolay değil hem adam seni tekrar dul halinle kabul edicekmi etsede başına kakmıycakmı beni seviyo deme şuan ulaşılmazsın ondan sana bayılıyodur sende onu aynı şekilde,ilerde çok pişman olursun şimdi keşke evlenmeseydim diyosun eğer ayrılırsan ve kocandan boşanırsan çok uzun sürmez buraya bi başlık daha yazarsın keşke kocamdan boşanmasaydım diye kocanın kıymetini bil herkes öyle bi koca arıyo sende buldunb bunuyosun merak etme kocandan boşandığında kocan senden kat kat daha iyi birini bulur eğer senin dediğin gibi bir eşse
Sanki o aşık olduğun adam ile evlenseydin hiç mi sorun çıkmayacaktı? Aşk için evlenipte boşanan çok ,artık kafanda ne hayal ettiysen asla onun gibi gerçekleşmiyor!