Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar maalesef aşk sizin zannettiğiniz kadar büyülü bir şey değil.
En ufak bir düşüncesizlikte büyü bozulup gidiyor ve erkekler düşüncesizlik yapma
konusunda sandığınızdan daha yetenekliler.
Büyük bir aşkla evleniyorsun sonra en basitinden ailesinin karşısında seni savunamıyor,
ezdiriyor büyü de bozuluyor.
Tekrar söylüyorum hiç bir erkek huzurlu bir yuvayı yıkmaya değmez. Kıymet bilen bir eşe
sahip olmak o kadar zor ki... Aşık olduğunuz herkes kıymetinizi bilecek diye bir kaide yok.
Eğer konu sahibi gerçekten eşine bir türlü ısınamıyor, onunla mutlu olamıyorsa ayrılmalı, ben de katılıyorum. Ama aklında başka biri olduğu için eşine ısınamıyorsa, başka biri için eşini terketmek istiyorsa o zaman çok büyük bir hata yapıyor. İnşaallah hatasından yol yakınken döner.
Canım beni üzen aşkla ilgili yorumlar değil. Aşkın geçiciliğini en iyi bilenlerdenim. Konu sahibinin içinde bulunduğu durumu anlatmasına rağmen, bana dokunduğunda tecavüze uğramış gibi hissediyorum demesine rağmen, kadına kır dizini otur denmesi. Bu çekilir çile midir? Aynı zamanda son derece iyiniyetli görünen bir adama haksızlık değil midir? Neden mutlaka bir erkeğe dayanmak zorundayız? Biz kadınlar kendi hapishanemizi kendimiz yaratıyor sonra da içine girip ağlıyoruz. Benim canımı sıkan bu işte..
Canım beni üzen aşkla ilgili yorumlar değil. Aşkın geçiciliğini en iyi bilenlerdenim. Konu sahibinin içinde bulunduğu durumu anlatmasına rağmen, bana dokunduğunda tecavüze uğramış gibi hissediyorum demesine rağmen, kadına kır dizini otur denmesi. Bu çekilir çile midir? Aynı zamanda son derece iyiniyetli görünen bir adama haksızlık değil midir? Neden mutlaka bir erkeğe dayanmak zorundayız? Biz kadınlar kendi hapishanemizi kendimiz yaratıyor sonra da içine girip ağlıyoruz. Benim canımı sıkan bu işte..
Bence eşin tahammül edilmeyecek birisi değil.Sen de onu beğenmeseydin 6 yıl boyunca birlikte olamazdın.Nihayetinde zorla evlendirilmemişsin,uzun yıllar arkadaşlık etmişsin.
Nişanlı iken başkasına aşık oldum diyorsun.Çok aşık olsaydın gözün birşey görmezdi,aileme ayıp olur filan diye düşünemezdin.Herşeyi göze alıp aşık olduğuna koşardın.
Sanırım sen sıkıldın ve aşık olma halini özlüyorsun.Unutma ki hiçbir aşk sonsuza dek sürmüyor.O çarpıntılar,heyecanlar 2 yıl sonra zaten kalmıyor.Ne kalıyor dersen,sevgi,saygı,mutluluk,huzur,güven...Tabii eğer şanslıysan ve doğru bir evlilik yapmışsan bunlara sahip oluyorsun.Aşık olup hiçbirşey düşünmeden evliliğe balıklama atlayanlar bunlara bile sahip olamıyor çoğunlukla.
Velhasıl,ne kadar aşık olup evlensen de eninde sonunda şimdi yaşadığın duruma gelecektin.Bunları düşün.Eskiyi ve genç kızlık hayallerini bir kenara bırak,eşine odaklan.Gerçek dünyaya dön,diğer evli çiftleri incele,buradaki evli kadınların şikayetlerini oku.Belki eşine haksızlık ettiğini farkedersin.
Ben de katılıyorum.Ama konu sahibi şimdiki eşiyle 6 yıllık beraberlik yaşamış.Hani ne bileyim elini tutmuş,öpmüş sarılmıştır en azından.O kadar itici bulsaydı devam etmezdi diye düşündüm.
Bence düşünce olarak kendini eşinden uzak tutuyor.
Bir de bu ara nedense hangi konuyu okusam mantık hatası buluyorum.Misal,aşık olduğu çocuğa birşey demeden sessiz sedasız evlenivermiş.Evet dediğini ona söylememiş.Sonra bu aşık olunan çocuk yokolmuş.Şimdi de özür bile dileyemedim diyor.
Burada ne konular okuyoruz,ayrıldıktan sonra rahatsız edenler,kapıdan kovulup bacadan sızanlar.Bu kadar teknoloji var,cep tel var,face mace var.Hiçbiri olmasa gelir kapıda bekler.Ortak arkadaşları da mı yokmuş ? Nereye kaybolmuş o çocuk ???
bence sen o kadar yanlış yapıosun ki inan ki okurken çok sinirlendim yazık kocana nasıl acıdım şimdi yanındasın ewlisin ama onu düşüncede aldatıosun nasıl bi insansın ki sen 6 yıl çıktığın biriyle ewlenmişsin şükür edeceğin yerde birde maymun iştahlılık yapıp aldattmışsın yazık kocana yazık senin kocan tam bi cennetlik sense ALLAH yolunu açık etsin.......
.eğer nişanı bozup o aşık olduğun kişiye gitseydın acaba şimdiki kocanı unutabilcekmiydin..???????o zamanda onun pişmanlığını yaşayacaktın kızım rahatlık biyerlerine batmasın bak diosun ki:kocam çok iyi beni mutlu edior yaaaa ne deyim sana yazık valla yazık
iste burda kadere iman la imtihan oluyosunuz kardesim.. rabbim yazmadiysa tas catlasa olmaz.. ki senin durumunda sevginizde, karsilikliymis hersey.. ama yazilmamis demekki... sabrin olculecek cunki.. evlendigin esine karsi nasil davranacaksin onlar olculecek.. bence sen ona s1ms1k1 sarilda hiiic birakma.. iyi insani bulmussun ne mutlu sana... hayati zindan etme hic kendine.. mutlu olmak senin elinde.. seytanin soylediklerinede hicc bakma.. tecavuz gibi hissediyorum demissin.. aldigin sevaplari dusunuyomusun hic? bu dunyada ne icin variz? imtihan icin.. o da imtihaninin bir parcasi .. ayriyeten seytaninlada ugrasiyosun.. sabret zamanla hersey cook gzel olacak:) elindeki nimeti kacirma.. gecmis gecmiste kalmis.. gitmis bitmis.. Allah hakkinda hayirlisini nasip etsin..
esinin guzel yonlerini gorup sevmeye calismakla basla..ve digerini aklina getirme..olan olmus biten bitmis..bak ozur dileyecem diye daha buyuk seyler basina gelebilir.altindan hic kalkamazsin ozaman.
sonucta evli bir kadinsin..yeni bir sayfa acmissin..arana kimseyi sokma ve mutlu olmaya bak..
en sevdigin insan bile yarin obur gun en nefret ettigin biri olabiliyor..ha illa diyorsan sevemiyorum olmuyor,ayril..ve illa ozur dileyecem diyorsan da ayrildiktan sonra bunu yap..
Aklınızdaki kişi sizi sevseydi sizin için ne fedakarlıkları göze alırdı.
Size sevgisini ıspatlamak için kendinden çok ödür verirdi.
Bakın eşiniz sizin üstünüze titreyen bir bey miş.
Bence dört kolla sizi kucaklayan eşinize sahip çıkın derim!
Size bundan sonra hayır gelecek tek kişi eşiniz..
Başka şeyler düşünmek hem eşinize hem kendinize büyük bir saygısızlık olur,
ve aklınızı bulandırır.
Yazık günah değil mi sizi sahiplen miş bir kocayı ezip geçiyorsunuz düşündüklerinizle.
Ya eşiniz sizin ruhunuz duymadan başka bir kadına aşık olsaydı ve onu hayal etseydi?...
Ne acı...