cnm senle aynı olayı bende yaşadım benim eşim 3 sene peşimde koştu nişanlanınca kurbnalar kesit beni çok seviyordu onun sevgisine güvenerek evet dedim nişanlandık ama nişanlandıktan sonra sanki benim için bişeylerin büyüsü bozuldu karşıma başka biri çıktı ve aşık oldumgünlerce agladım evlenmicem diye nişanlımdan sogudum çok zor zamanlar gecirdim senin gibi aileimn dayatmasıyla evlendim şuan 9 senelik ewliyim 8 yaşındabir kızım 5 yaşında bi oglum var bazen diyorum nişanlımdan ayrılsam o kişiyle evlensem belkide bu kadar mutlu olamazdım eşim çok seviyo beni kendimi onun sevgisine bıraktım önce o kişiyi aklından çıkar kendini eşine ve ailene adapte etbelkide o kişiyle evlensen mutlu olamıcaktın ilk başta güven sorunu yaşucaktınız başka biriyle nişanlıyken ona aşık oldugun için bunu dile getirecekti bence zaman zaan seni yargılayacaktı bizim şer olarak gördüklerimidemutlka bi hayır vardırelindekinin ve evindekilerini kıymetini bil sakın boşanmayı dile getirme ben şu an diyorum iyiki bir hta yapıp ayrılmamışım eşim gözümün içine bakıyo üzülmeyeyim diye bir dedigimi 2 etmiyo senin için önemli olan eşinm olmalı geçmişte yaşama unut onu şuanki zamanın tadını çıkar yoksa ilerleyen zamanlarda şu an yaşamadıgın günler içinde pişman olurusun rabbim herkesin evine huzur versin inşş.. uzun oldu birazkusura bakmayın
![]()
Sen ne kadar güçlüymüşsün ki kendin için en doğru olanı bulmuşsun.Allah bana da sende olan gücü ve doğru yolu sunsun.Nasıl kabul ettirdin kendine tüm bunları? Nasıl üstesinden geldin? neler düşündün? Öteki ile hiç karsılastın mı? Yada sen öteki ile nasıl bitirmiştin? Geçmişe dönmek istemiyorsan hiçbir sorumu cevaplama lütfen.Boşver olur mu?