Evlenmeye ikna çabaları..

Sizin de bizimki gibiymiş, biz 6.senenin sonunda evlenebilmiştik :KK48: Neye göre 2-3 sene diyor? Belki mantıklı bir açıklaması vardır

3 araba degistirme meselesini ben anlamadim, calisan arabayi degistirmek para israfi. Ustune bir de kredi cekmenin hic mantigi yok.

Yani kendisi sorumluluk sahibi, evlenmeye hazir biri gibi gelmedi bana, oyle olsaydi benim zaten bir arabam var, yakinda da evleniyorum kredi borcuna girmeyeyim, , diye dusunurdu.

Bence sürekli evliliği ortaya atmayın .Hatta açılınca siz ' ay daha erken , daha düşünmüyorum , bence su an iyiyiz , emin değilim ' tarzı seyler soyleyın . Erkekler herzaman üstüne gider karşı taraf birşey istemiyorsa. Bu birinci seçenek .
İkinci seçenekse ' canım benım nıyetım evlenmek ama goruyorum kı , sen daha hazır değilsin , vakıt harcayamam ' der yoluna gidersin .
Eğer gerçekten dedğin gibi kavgasız seneler , mutlu zamanlar varsa mutlaka evlilik karar ile çalar kapını ..

Bazı erkekler kaçıyo böyle, birlikte ortak arkadaşlarınızın nişanına düğününe gidin, evlilikle ilgili düğün fotografı , tasarım pasta fotoğraflarını falan gözüne sokun :KK48:

Selam arkadaşlar öncelikle dertlerimize burada ortak bulduğumuz için çok mutluyum.. bunu belirtmek istedim.

şimdi gelelim derdime dolu dolu 7 seneyi aşkın süren bir ilişkim var. Ben lise deydim tanıştığımızda üniversiteyi ayrı yerleri kazandıkk. sonra erkek arkadaşım üniversiteyi bırakıp tekrar hazırlanıp bnim okuduğum üniversiteye geldi. üniversiteyi beraber okuduk. 7 senedir hiç bir kavgamız olmadı. Maşallah deyin bir gece küs uyumadık. en uzun küslüğümüz 1 saat ya sürmüş ya sürmemiştir. şimdi üniversite biteli 1 yıl oluyo ailelerimiz biliyo ama tanışmadılar. bu zamana kadar evlenme mevzusunu hiç ben açmadım çünkü çevremde ki arkadaşlarımdan evlenmekten korkan erkekler olduğunu kızlar çok bastırınca da uzaklaştıklarını gördüm. herzaman evlilikten erkek arkadaşım bahseder ev alıcak yakın zamanda, alınca şöyle yaparız böyle yaparız mutfağımız fln çok gzl olucak diye hep o bahseder.
bende ee artık tanıştıralım aileleri bi an önce başlayalım bu işlere evlenelim demeye başladım daha 2 3 seneye anca evleniriz diyo. ya daha ne kadar beklicem acaba ben :KK47: Kendisinde ciddi aile problemleri var annesi babası ayrı aileden problemli bi çocukluk geçirmiş şuan tek ailesi benim diyebilirim. peki neden hala evliliği uzatmaya çalışıyo sizce? aileler tamam ev tamam iş tamam çocuk daha 2 3 sene var diyo çıldıricimmm:KK20:
bide araba derdimiz var 3 tane araba değiştirdik şimdi son arabasını sattı başka bi tane alcakmış onun için parası yetişmiyo kredi çekcekmiş eeeee evlenme işi diyorum...Evlenmeye ikna çabaları ben 12 ay da bitiririm krediyi anca 2 sene sonra söz yaparız diyo ne yapıcam ne diyim nasıl bi yol izliyim bilemedim. Kızlar yardımcı olunda kandırıp zorla evleneyim bende artık :rolleyes:

hamile kal dermişim ortamı gerermişim

Sizin de bizimki gibiymiş, biz 6.senenin sonunda evlenebilmiştik :KK48: Neye göre 2-3 sene diyor? Belki mantıklı bir açıklaması vardır

mantıklı bi açıklaması olduğunu düşünmüyorum bana korkuyor gibi geliyo kendiş ailesi gibi olursa diye aslında piskolojik destek alması gerekiyo bile olabilir duygularını çok içinde yaşayan biri bnde anlayamıyorum..

3 araba degistirme meselesini ben anlamadim, calisan arabayi degistirmek para israfi. Ustune bir de kredi cekmenin hic mantigi yok.

Yani kendisi sorumluluk sahibi, evlenmeye hazir biri gibi gelmedi bana, oyle olsaydi benim zaten bir arabam var, yakinda da evleniyorum kredi borcuna girmeyeyim, , diye dusunurdu.

işte yakında evleniyorum meselesi ona hala uzak gibi ya evliliği uzatmak için arabayı bahane ediyo ya kendine güvenemiyo yukarda dediğim gibi ailesi gibi olursa diye korkuyoda olabilir..

evliliğe ikna ne demek biz üç ayda birbirimizi nasıl ikna ettik ben hatırlamıyorum ya :D

Belki evlilikten korkuyordur. Sonucta annesi babasi ayriymis. Onlarin etkisinde kalmis olabilir.

Baktin daha yanasmiyor al kacir hep erkekler mi kiz kacircak

Bazı erkekler kaçıyo böyle, birlikte ortak arkadaşlarınızın nişanına düğününe gidin, evlilikle ilgili düğün fotografı , tasarım pasta fotoğraflarını falan gözüne sokun :KK48:

zaten bütün arkadaşlarımız ortak hepsi evleniyo düğün nişan söz ne varsa her hafta sonu birine gidiyoruz merak ediyorum bnm içim gidiyo hiç mi özenmiyo acaba :D geçen evli bi arkadaşımızın evine gittik misafirliğe çok hoşuna gitti ya ne güzel bize de misafirliğe gelirler gibi şeyler söylüyo sürekli ama bn bişe diyince daha ooo 2 3 sene var :63:

hamile kal dermişim ortamı gerermişim

yok canım daha neler :110:

Herşey dediğiniz gibi hazırsa sürpriz bir evlenme teklifi de yapacak olabilir hiç beklemediğiniz bir anda seni sinirlendirmek için de diyo olabilir ;)

evliliğe ikna ne demek biz üç ayda birbirimizi nasıl ikna ettik ben hatırlamıyorum ya :KK70:

3 ay mı özel ders veriyo musun :D

Belki evlilikten korkuyordur. Sonucta annesi babasi ayriymis. Onlarin etkisinde kalmis olabilir.

Baktin daha yanasmiyor al kacir hep erkekler mi kiz kacircak

zaten mahvetmişler çocuğun piskolojisini annesi hep ceremesini ben çekiyorum :@

Herşey dediğiniz gibi hazırsa sürpriz bir evlenme teklifi de yapacak olabilir hiç beklemediğiniz bir anda seni sinirlendirmek için de diyo olabilir :KK66:

Ay Allahım nerde o günler :D bizim ki en güzelini ben yapmalıyım düşüncesiyle herşeyi basit bulup hiç bişe yapamayanlardan :D

Back
X